Přejít na obsah

Seiko SRP781K1 Mt. Fuji


Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

před pár týdny jsem tady vznesl dotaz o radu s výběrem jednoduchých, elegantních a trochu odolných hodinek do 5 000,-. Vybral jsem Eco-Drive od Citizenu a jsem spokojen. Nicméně, na fórum jsem bohužel nezanevřel a dál už to znáte. Tak tu dneska máme tyhle Seika "Mt. Fuji as a World Heritage Limited Edition". Jak jsem je viděl, zamiloval jsem se a bylo jasno. NA živo vypadají ještě lépe, než na fotkách.

Jediné, co mi podle očekávání moc nesedí je ta guma, na kterých jsou, poradíte, čím nahradit? Přemýšlím nad nylonovým NATO řemínkem, popř. třeba tímto Hirsch Carbon v modré http://www.strapshop.cz/hirsch-synteticke/hirsch-carbon , či jiným, modrým řemenem. Na co byste je dali vy?

a0pjo.jpg

40dWQ.jpg

Abdo8.jpg

RH8Gi.jpgGX7th.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Allo: proc se tak vyhybas gume?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak toto byla moje první zkušenost s gumovým řemínkem, když nepočítám dětské hodinky, co jsem měl jako dítě. A vůbec mi to nesedělo, takže jsem nechtěl riskovat, i když jsem věřil, že bude ten Orbis Morgan výrazně lepší. No a navíc se mi prostě kůže líbí víc, což je nejdůležitější faktor.

A pak je tu takový vnitřní boj, kdy mám problém dát peníze za ten gumový řemínek... nejde mi moc ocenit jeho hodnotu, narozdíl od pěkného koženého řemene. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chapu, kazdy to mame jinak. Ja bych dal prednost gume, pred kuzi. Spotis se, umejes ji. Zmoknes, otres ji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, je to o osobních preferencích. Naprosto chápu nezpochybnitelné výhody gumového řemene a asi ten OM zkusím, ale později, třeba na léto. Zatím jsem spokojený, měřím jim přesnost a jsem na nějakých 5s/24h v plusu, to není špatné a třeba si ještě sednou časem víc.

Nevíte někdo, kolik jich Seiko vyrobí, když napíše, že je to limitka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...