Přejít na obsah

Bruno Söhnle


Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

  • po měsících...

Hledal jsem a moc jsem toho tady nenašel. Má někdo zkušenost a nějaký zasvěcenější názor na tuto produkci? S velkým nadšením mi to dnes ukazoval kamarád, jaké super pecka hodinky si vybral. Jeho známý, hodinář, mu je doporučoval jako něco extra... a já jsem nebyl schopen mu na to něco smysluplného říct... Za 20 kKč quartzky - s průhledem přes dýnko... hmmm :-/ Nějak mě to teda nenadchlo, ale říkal jsem si, že se zeptám, abych mu to nevylmlouval jenom tak neopodstatněně :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vtipný, jak málo stačí k tomu, aby se hodinky odlišily. Ty Rondomaty s excentrickou vteřinovkou, netradičním umístěním datumky i korunky snadno zaujmou někoho, kdo se chce být mimo mainstream, a cifr se tváří pomalu jakou inhauz. Přitom stačilo pootočit strojek standardní konstukce :)

 

Edit: vlastně se mi ty první automaty z příspěvku docela líbí, až na tu strašně těžkopádnou korunku. Slušela by jim tenká elegantní korunka od sousedů v Glashütte - třeba jako má Nomos Metro Datum Gangreserve nebo tenké verze Neomatik...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ta excentrická sekundovka a ne zrovna často vídané umístění působí opravdu velmi neotřele. Nemáte někdo představu, jak je to s vodotěsností hodinek a odolností sklíčka? Čekal bych určitě safírové sklo v této kategorii..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...