esotery Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Z fotek to tak možná ani nevypadá, ale ty 40ky jsou oproti 38čkám mnohem lepší, hlavně pocitově. A ta Wardí hybrid guma je teda mnohem pohodlnější než Tide strap. Doma je zkusím dát vedle sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Novinka od Warda: https://www.christopherward.com/dune-collection-watches Za mě škoda jen toho vintage lumi. Jinak povedený hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Ty krémový sou prímový, líbí se mi to plastický broušený logo, v kombinaci s lunetou, a datumovka v barvě cifru.. Naštěstí sou pro mě zabitý tim průhledem, jinak bych měl chuť udělat nějakou blbost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esotery Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Slíbená srovnávačka. Kdyby se taky někdo nemohl rozhodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Nějak jsem se furt nezbavil myšlenky na ty krémový Duny. Nemáte někdo nějakej použitelnej slevovej kód? Mi přišlo dnes něco, jakože 10% pro novýho zákazníka (ne, nevim proč, už jsem od nich nějaký desatery hodinky měl), leč nefunguje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Poslal jsem SZ, jsem zvědav, jestli ti bude fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Zdar, dík, ne, píše mi to že už byl použitej. Stejná reakce jako na ten můj:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Někde na konci roku vydal Ward zprávu, že už slevový kupóny nebudou. Že budou pouze 2 výprodeje v roce, ale jinak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Jasny, pak ale nechapu, proc mi posilaj slevovej kod. Kterej nefunguje. Meta humor:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Nějak nejsem nadšený z fungování lunety na svých bronzácích. Když je namočím (a je jedno, zda je to moře nebo bazén), tak luneta začne jít strašně ztuha a vrže jak rezavé potrubí. Pokud ji promyju v mýdlové vodě, chodí hned krásně, ale v moři, či v bazénu je prakticky nepoužitelná. Máte to taky tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 7 hodinami, paya01 napsal: Nějak nejsem nadšený z fungování lunety na svých bronzácích. Když je namočím (a je jedno, zda je to moře nebo bazén), tak luneta začne jít strašně ztuha a vrže jak rezavé potrubí. Pokud ji promyju v mýdlové vodě, chodí hned krásně, ale v moři, či v bazénu je prakticky nepoužitelná. Máte to taky tak? mal som c65 bronzy a tam to problem nebol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Jen takové ohlédnutí za vývojem loga https://cwarchive.knack.com/cwarchive/#logo-history/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esotery Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Ahoj, kdyby se to někomu hodilo, tak vrácení u Wardů proběhlo na jedničku. V pátek posláno, v pondělí u nich, hned v úterý mail že je zkontrolovali a jsou cajk a v pátek peníze zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 https://www.christopherward.com/clearance?srule=price-low-to-high&start=0&sz=72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Hodně slušný výběr. Tentokrát jsem opravdu nemohl odolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Rychle to prořídlo. Co jsi vzal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 před 33 minutami, Emiliano napsal: Rychle to prořídlo. Co jsi vzal? Koupil sem si znovu modrý supercompressory a znovu bronzový Ombre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Takže recidiva......super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Tomu sa vravi laska. Ak by mal niekto zaujem o tie modre kompresory, tak by som pustil svoje kupene pred mesiacom. A este aj dalsie kusky mam v ponuke ak dakto nestihol. Bojujem s tym, ale musim vykryt iny prirastok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Já jsem nadšený: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se