Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky


Doporučené příspěvky

Jeden problem a odpises celu svajciarsku produkciu? Hm...

Ja mam Orienty ktore robia to iste. A kopu ludi ma s nimi rovnaky problem. Tu mozeme hovorit o systémovej chybe, ci chybe dizajnu strojceka.

 

Ved ich posli spat a poziadaj si o preplatenie nakladov na dopravu a urcite ti bez problemov vyhoveju a poslu novy kus.

 

Sent via IPoAC

Upraveno uživatelem shaggy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hele proplati ti náklady na dopravu bez problémů. Navíc má Ward 60/60 záruku. 60 dní na vrácení bez udání důvodu a 60 měsíců záruka na strojek. Jinak po prvním dnu bych nesoudil. Zkus je plně natáhnout. Jinak strojek může mít problém, i švýcarský. Ale četnost těch problémů je nízká. Já posílal na seřízení v záruce Tagy Aquaracery, jinak zatím všechny švýcarský hodinky šlapou jak švýcarský hodinky. Včetně po zhruba deset Wardů, který mi prošly rukama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milí priatelia,

jedna špatná a smutná informácia k hodinkám Christopher Ward C65 Trident.

 

Balík mi prišiel v piatok 28.9.. Dnes, teda v nedeľu 30.9. som všetko znovu zabalil. Hodinky sú krásne. Povedal by som, že ešte krajšie, ako som čakal. Problém je v tom, že blbne strojček. V kľude na dýnku -4s za 24 hodín - super. Na ruke -5s za hodinu - katastrofa!!! A to som chcel spoľahlivosť a kvalitu. Mám dojem, že švajčiarska precíznosť je skôr veľkohubý marketing... Švajčiarsky "rúf" mi v tejto chvíli znie ako ozvena zo záchodovej misy. Všetky Primky (moje najpresnejšie mechaniky), Seiká, Orienty, Sea - Gull šlapú bez problémov...

Jinak já měl ty samý a dělaly +4s/den. Je to ruční nátah, takže nechápu moc ten rozdíl na ruce a v klidu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono ten rozdiel je v tom, že v kľude robia tie -4 sekundy za 24 hodín  a na ruke tých -5 sekúnd za 1 hodinu. Takže za 24 hodín to robí na ruke -2 minúty. Zajtra im zamávam. Už som poslal avízo aj do Londýna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to taky pochopil, původně jsem na to ani nechtěl reagovat. Kolega tady řeší rezervu u Omeg, já Tagy... Prostě občas může být nějaký problém. Ale dělat po prvním dni takovéto přehnané závěry mě překvapilo. Máš záruku, nevidím v tom žádný zásadní problém. Jsou to přeci jen mechanické hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počiatočná trauma prekonaná. Hodinky po dohode odoslané späť na výmenu. Komunikácia perfektná. Ústretovosť neuveriteľná. Moje náklady na poštovné preplácajú. Tak sa mám zas na čo tešiť. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...