Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 17. 11. 2020 v 15:46, Diablo1st napsal:

Nová limitka Worn&Wound

Moja šálka kávy to veru nie je, ale nevyzerajú zle.

Zajímavý počin, ale přiznám se, že pro mne postrádají hlavní výsadu field hodinek - čitelnost. Za mě ale fajn, že tam napasovali do datum, když i výchozí C65 Snadhurst mají SW200 strojek.

Jinak tušíte, co vše je potřeba pro limitku u CW? Minimální počet kusů, či něco jiného? V hlavě mám totiž 40mm pouzdro C60 Trident Pro 600 s Ombré cifrem a matnou keramickou lunetou (viz třeba C60 Trident Ombré COSC Limited Edition) a strojkem SH21 (již dříve dělali něco podobného jako Christopher Ward C60 Trident COSC, ale též ve 42mm, tak doufám, že by byli schopní nacpat SH21 i do 40mm C60 pouzdra). Samozřejmě vymyslet nějaké fajn dýnko, případně i korunku. Co vy na to? :)

Edit: Tak jsem už našel na jejich stránkách: https://www.christopherward.com/int/loupe-magazine/article?cid=bespoke-watches

Upraveno uživatelem Locky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, mam otázku ohľadom ručného naťahovania tých mojich automatických C65. Ked otáčam korunkou normálnou rýchlosťou tak cítím ako by vnútri niečo  trelo, respektíve prekĺzavalo. Ked ale otočím korunkou veľmi pomaly, tak mám pocit, ako keby vnútri "niečo chytilo" a cítím ako vnútri niečo rotuje, resp cítím vibrácie z puzdra. Je to v poriadku? viete mi niekto tento mechanizmus prosím nejak objasniť? Viem ze tam je nejaký failsafe aby sa nedali pretočiť, ale prečo to súvisí s rýchlosťou, akou otáčam korunku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...