Přejít na obsah

Jak to chodí u vás ve firmě?


safi

Doporučené příspěvky

Tak u náš ředitel keramické Rado a finanční šéfová dámské Omegy (oboje zmíněné v quartzu). Ve všech kancelářích pak jednoznačně vedou smart watche od Číny, přes Suunto až po okousaný jablko, jen pár dam má nějaké quartzové Hilfigery, či Guess (nebo tak něco). Tiká to jen u mne a u kolegy, který má a open-heart s kalendářem na subcifrech a měsíční fází - předpokládám Čína🇨🇳

Vtipné jsou pak návštěvy jednotlivých provozoven. Tam pak člověk zahlédne i Breitling, či RLX. Ale na centrále firmy teda nic moc. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

U nás všichni všechno od komplikovaných kusů u vyšší hierarchie po chrona a jednoduché, zlato i ocel u zaměstnanců, občas něco odvážnějšího. Srdcaři mají své vlastní koupené hodinky, plus občas vlastníme i některé více či méně zajímavé hodinky jiných značek, ty ale v práci pochopitelně nenosíme. Minorita zaměstnanců pak nenosí nic. :)

Upraveno uživatelem JamesLurk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

U nás ve fabrice nic moc. Když nepočítám svoje Expy, tak jen jeden další kolega s LHC. Na korporátních úrovni je to ale jiná President divize má Expy II a Vice President má Chrono Panerai Luminor 1950 Regatta. Ty jsem také obdivoval při jeho nedávné návštěvě. Už dlouho jsem na živo neviděl tak pěkné hodinky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...