Přejít na obsah

Ako byvate:D aky styl mate.


jamikadze

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Není pochyb, že to stálo mraky času a úsilí, a jistě i financí, takže z tohoto pohledu je výsledek skvělý. Nic méně pro mě je tohle moderní kavárnový, restaurační styl. Mám rád jednoduchost a tohle je na mě strašně přeplácané, nápisy, cedule, nálepky a co já vím co všechno. Neumím to ani moc popsat vlastně, ale nemám z toho dobrý pocit prostě. Mám rád minimalistický styl (což už je dnes taky kde všude), což je tohle prakticky opak:-).

Každopádně to neber jako kritiku, je to tvůj styl a to je v pořádku. A vyloženě originální už dnes být skoro nelze, takže lišit se lišíš oproti 99% domácností, to nepochybně, ale jinak je to prakticky, jak jsem psal, takový moderní kávarnostyl. Ale to taky není kritika, prostě to je realita.

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kromě cihel a "dřevěný" dlažby je tam ještě nějakej fake? Připomíná mi to totalitní imitace - tapety, koženka, umělý kytky...

 

 

No nic tam nieje fake. Este aj ten kvietok v kupelke bol zivy. Tehli su prave aj, ked je to len vonkajsi rez zo starych tehal. Koza na podlahe je tiez prava. Este aj nad linkou je 30kg platna z lode.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...