Přejít na obsah

vreckove PP info


satest

Doporučené příspěvky

Ne tady aukci, ale jen reklamu na svoje prodeje, zadarmo mezi potenciálními zákazníky. Což ještě podporuješ informací, že máš ještě další hodinky :)

 

A děkovat nemáš za co. Nic jsi nepřinesl, nic jsi nedostal, je to skoro jako předtím.

 

Abych i k hodinkám něco řekl. Určit hodnotu takovýchto hodinek je stejně skoro nemožné, tak není o čem si povídat. O hodinkách sis popovídat nepřišel a tvůj zisk je nám šumafuk. Teda aspoň mně.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyznělo to ode mě nějak ošklivě? To jsem nechtěl, ale asi to neumím odhadnout.

 

Tak tedy ještě dodám, a pokusím se to říct co nejslušněji, že očekávat ocenění něčeho takového na internetové diskuzi jako něčí charitativní činnost, je mylná představa.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karlosi nedavno jsem cetl diskuzi v YPOve vlakne kde jsi rikal, ze YPO zbytecne ublizuje slusnym lidem kteri se jen chteji zeptat na to co si muzou precist na zastavce + ze ti lhat nekomu neprijde jako reseni a podobny voloviny a dneska tady sam lzes clenovi, ktery slusne prisel pro radu ohledne ceny kapesnich hodinek na hodinkove forum - nechybi ti trosku konzistence ve tvem svetaspasnem vystupovani? Me je po tom uplny kulovy, ale prijde mi vzdycky stupidni, kdyz se nekdo do nekoho sere a potom dela to samy..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karlosi nedavno jsem cetl diskuzi....

Presne tohle jsem chtel napsat pri cteni prispevku vyse. Karlosi, dokud jsi tady "opravoval"v pravopisu jine, prislo mi to vtipne a zaroven i poucne, ale dal ses na bezduvodny rejpani a nejako mi to k Tobe nesedi a uz to neni ani vtipne. Nevim, asi spatne obdobi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsi na to Sphinxi asi kápnul.Pokud by dotyčný napsal,že si je chce nechat ,jen neumí najít relevantní informace,bylo by mu i odpovězeno.Ale dojít říct,že je chci prodat a čekat nějaké informace na zlatém tácku,to je trochu rozdíl.

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale pokud to vypadalo stejně, jako když Ypa se.ou lidi, tak to mě mrzí, ale tak jsem to nemyslel.

Ja jsem se do vasi debaty nechtel zapojovat, ale mezi nami, za prve Ypovy poznamky a narazky beru s nadhledem a mam rad jejich podani. Za druhe dostat se k DP Praha vyzaduje take to, slozit nekolikero zkousek, respektive absolvovat vysetreni, pokud je Ypo slozil, jakoze asi urcite, pak to nebude takove horke, jak se zda. Sam mohu potvrdit, ze doprava v Praze je posledni dobou silena, kdyz k tomu prictu skoro dvacetimetrovej autobus a cestujici s blbymi dotazy, tak je potreba mit pevne nervy. A ten ventil v podobe popisu situace u nej ve vlakne mi prisel s jistou nadsazkou vtipny, nehledal bych v tom zadne poruchy nebo zavery. Navic ta situace je ve skutecnosti tragikomicka, vem si, ze nejaky pitomec prijde s tim, ze je potreba prehodnotit linky v Praze, na to konto (pravdepodobne Ropid) vyda informacni cedule, kde se cestujici dozvi, ze se meni trasy, precislovani a smery spoju, nacez je zmateny a pta se ridice, jak je tohle mozne, kudy ma jet a kde prestoupit. Ono to, co tam popisoval Ypo mi znelo logicky, kdyz udelali zasadni zmeny v doprave a MHD meli vyslat na hlavni nastupni trasy nebo k metru na tri, ctyri dny brigadniky - informatory. Tohle nikdo neudelal a lidi byli zmateni, ale ridic nemuze vedet vsechno, takze me to prislo, jako Ypuv ventil, ktery ve me vyvolal vzpominku na obdobi techto zmen a castecne pousmati nad celou situaci a dopadem.

 

Omlouvam se za OT, ale chtel jsem zareagovat na danny prispevek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozrejme ja som od nikoho nechcel posudok, prisiel som sa tu opytat na Vase nazory, pretoze tieto hodiny sa do mojej zbierky nehodia a toto forum sledujem nejaky cas. Viem, ze znacka je dobra, ale pre mna su novodobe, zbieram starsie cibule. Pytal som sa na nazor ceny, zbytocne som tu nechcel rozprudit nejaku nenavistnu debatu, ze zadarmo mi nic nenapise a reklamu na ine hodiny a ani na tieto som tu nerobil.Nikto mi nedaval ziadne ponuky na tieto hodiny. Pridam sem este svoje 2naramkove hodiny cortebert a vojnove Jora, ale len preto, aby som ich prezentoval a prispel niecim novym, predavat ich nechcem...ale aj tak dakujem inym clenom za nazory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...