prischera Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 Maxel je ma v prodeji za 19000, to by se asi dalo dat dohromady Link to post Share on other sites
Pavelpu27 Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 Na jsem taky pro. Jen jestli je nemá doyebaný. Link to post Share on other sites
Zmizík Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 (edited) Chlapci na to ste meli myslet na zacatku - tj. vobdarovat voba dva najednou. Tedka je uz to takovy... docela divny. Jako zapomenout na maminy narozeniny, davat ji darek dodatecne a na neco se vymluvit. Vona to treba nevi ale ja jo. Edited May 8, 2017 by Zmizík Link to post Share on other sites
Roman I. Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 Chlapci na to ste meli myslet na zacatku - tj. vobdarovat voba dva najednou. Tedka je uz to takovy... docela divny. Jako zapomenout na maminy narozeniny, davat ji darek dodatecne a na neco se vymluvit. Vona to treba nevi ale ja jo. Milisi, ty jseš v poslední době jak svědomí národa . Link to post Share on other sites
Zmizík Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 Zvysil sem davkovani vecerniho chlastu, po 21:00 zacinam bejt zas chytrej. Jako driv pred 7:00. Link to post Share on other sites
Rodkopf Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 lepší pozdě, nežli později, ne? Přeci jen žije v Británii. 1'000 In. Link to post Share on other sites
AndyAaron Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 Pravda je, ze se to tu navrhovalo nejakej mesic zpatky a nejak to vysumelo. Skoda, mohlo se to stihnout k vyznamenani. Na druhou stranu lepsi pozde, nezli pozdeji.Rodkopf 1000AndyAaron 1000 Link to post Share on other sites
TOMASS Posted May 9, 2017 Author Report Share Posted May 9, 2017 tak pojdme to teda zkusit! http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106905-pojdme-venovat-hodinky-letci-raf-ii/ Link to post Share on other sites
Hardslimer Posted May 9, 2017 Report Share Posted May 9, 2017 Ja bych se taky rad pridal.Pouze mi vadi ta 310. perut na dynku.Prece jenom letal u 312. Link to post Share on other sites
5etter Posted May 15, 2017 Report Share Posted May 15, 2017 Tohle vlákno sleduju jen z povzdálí, tak nevím, jestli to tady náhodou už neproběhlo. Kdyžtak sorry. Dostalo se mi do ruky únorové číslo časopisu Motor Journal a je v něm na osmi stranách článek o Emilu Bočkovi, coby motocyklovém závodníkovi.Jestli chcete, můžu to naskenovat. toto tu neproběhlo a zaujalo by to i neúčastníky limitky... Tak jsem se k tomu po dvou týdnech konečně dostal. Neobtěžoval jsem se žádat autora o povolení, tak to, prosím, nikam nevyvěšujte. Přečíst a smazat! EB1.pdf EB2.pdf EB3.pdf Link to post Share on other sites
nickolas Posted May 15, 2017 Report Share Posted May 15, 2017 Ja bych se taky rad pridal.Pouze mi vadi ta 310. perut na dynku.Prece jenom letal u 312. V pozdravu "čtenářům" (v tom článku v pdf) má u podpisu 310. sqd., tak by možná stálo za to to ještě ověřit... Link to post Share on other sites
nickolas Posted May 15, 2017 Report Share Posted May 15, 2017 V pozdravu "čtenářům" (v tom článku v pdf) má u podpisu 310. sqd., tak by možná stálo za to to ještě ověřit... Nic, beru zpět, jsemchuj...článek je o gen. Bočkovi Link to post Share on other sites
Daftra Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 A jak dneska hlásali v rádiu,už není plukovník,ale v květnu byl povýšen do generálské hodnosti,konečně. Zeman mu bude osobně v Londýně předávat hvězdy,páč se nemohl na ceremoniál osobně dostavit na Hrad :-) Link to post Share on other sites
TOMASS Posted June 13, 2017 Author Report Share Posted June 13, 2017 Jsem poptal Kaspera o moznost sehnat Davosa prazdny dynko... ale delsi dobu je to bez reakce.. Link to post Share on other sites
varjag Posted April 15, 2018 Report Share Posted April 15, 2018 Vzhledem k tomu ze nejedou SZ, Staline, doufam ze to budes cist, ozvi se me prosim na mail cagmar1@gmail.com (ohledne te vikendove akce) diky!! M. Link to post Share on other sites
TOMASS Posted October 29, 2019 Author Report Share Posted October 29, 2019 tak nam pan general dostal na Hrade vyznamenani, nesledoval nahodou nekdo co mel vecer na ruce? Link to post Share on other sites
honzyk Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 Na přenos jsem nekoukal, na idnesu moc dobrá fotka není, ale podle ní bych si skoro tipnul, že hodinky nechal doma Link to post Share on other sites
Anela Posted October 30, 2019 Report Share Posted October 30, 2019 ja videl vcera kousek reportaze ceske televize a na nekterych zaberech na ruce neco mel - to ale urcite nebylo z toho predavani, v te reportazi mel vojenskou uniformu a sedel v kokpitu letadla Link to post Share on other sites
Recommended Posts