Přejít na obsah

"Drsňácké" hodinky pro ženu


Doporučené příspěvky

Dobrý večer,

 

Rád bych touto cestou požádal zdejší zkušené borce o radu. Chci dát manželce k vánocům hodinky, ale musí to být unisex nebo pánské (prostě k ní dámské nejdou), vojenské/potapěčské/outdoor/sportovní. Cena ideálně do 10 tisíc, ale jede přes to vlak.

Měly by vypadat asi nějak takhle:

  http://www.helveti.cz/traser-survivor-ocel

Problém je v tom, že má žena velmi úzké zápěstí, takže velikost ideálně kolem 35 ? 37 mm, v krajním případě 40 mm.

Jsou na každodenní nošení, takže spíše baterky, ale není nutné. Cifr černý nebo modrý, případně khaki. Pouzdro ideálně matný nerez.

 

Díky předem za tipy.

 

Vláďa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díval ses na Helveti třeba na řadu Boccia Royce? Viz např. tady na meshi nebo zde na kůži. Sice dámský, ale žádné mrňavé nečitelné hodinky, ale velikostně optimální i pro ženskou s běžným zápěstím, natož úzkým. Do úvahy musíš vzít i váhu - čím "drsnější", tím často i těžší, takže pokud budeš chtít potápky apod., rozhodně být Tebou se dívám po titanu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.armed.cz/hodinky-marathon-divers-quartz-medium-tsar/d-98245/

 

ale pozor, i přes 36mm je to macek, já si pořídil to samé v automatu

V tej veľkosti a v automate je to fakt pecka :photo:

Vŕtané nožičky, 300m WR......... Mňam.

Upraveno uživatelem brumko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, pokud můžu dodat své malé "ženské" zkušenosti, tak bych si dávala pozor na to, zda koupit/nosit hodinky na tahu či nikoliv. Mám ruku 17 cm a některé tahy mají příliš dlouhé spony, které překáží po zkrácení tahu, nejlepší je si tah vyzkoušet někde v prodejně. Takže mám nyní pravidlo, hodinky na tahu z internetového obchodu jen v dámských velikostech, max do 40mm, vše výš na strap, třeba ty Trasery, které jsi vybral, bych už dala určitě na strap, ono vlastně nechápu, proč tak málo žen nosí hodinky na strapu, je tolik barevných variant, se kterými se dá hrát :)

 

Za sebe můžu říct, že ty Marathony by se mi pod stromečkem moc líbily, to by byla dobrá volba. Pak třeba https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/ocean-1-black-541.html , https://www.hodinky-koscom.cz/cz/certina-c013-410-17-057-00 ? Něco oranžového https://www.hodinky-koscom.cz/cz/tissot-t095-417-16-057-00?  Růžová už je ale asi moc https://www.hodinky-koscom.cz/cz/tissot-t095-410-37-057-01 :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, tahle Seika jsou také zajímavá :). Ale k té velikosti, mám opravdu standardní ženskou ruku a hodinky 42 mm mi problém nedělají (Monstra už se teda ale pronesou :rolleyes:), je to o vkusu, ale taky hlavně o zvyku. Nejlepší bude jí pod nějakou záminkou vzít do obchodu, nebo jí na den půjčit svoje hodinky, a uvidíš podle reakce. Když budou moc velké, nabídneš je tady a třeba je koupím :cool02:

 

 

Díky za tipy. Jednoznačně vedou Seiko SNE107P1, ale 42 mm už bude asi moc:-(

Klidně ještě zkuste něco navrhnout. Nerezová luneta výhodou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...