Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj všichni,

jak už to bývá po pár letech pokukování jsem se rozhodl pro svoje první "opravdové" hodinky.

Od svých 15ti let jsem snil a potají pokukoval po Omegách. Teď přišla ta správná doba, kdy mi je 22, mám skvělou práci a chtěl bych si ke konci roku udělat radost.

Dívám se po Omega speedmaster Moonwatch - 311.30.42.30.01.005 a chtěl bych vás poprosit o radu.
Chtěl bych vědět kde hodinky nejlépe koupit. Pročítal jsem fórum a moje resumé - vyhnout se skoro všem butikům v ČR a to hlavně Hanákovi, ale i Duškovi. Řeknete mi tedy prosím, kde se po hodinkách dívat? Protože to mám kousek do Rakouska, připadá v úvahu Vídeň?

Jak je to s cenou? Vím, že bude víceméně všude stejná, ale narazil jsem tu i na názory, že někdě se dá jít až o 10% dolů a slevu dávají i při platbě v hotovosti.

Díky moc za všechny rady, doporučení i připomínky.

Posted

Napis treba do Gold Eligius ve Zline a poptej je. Nebo zajdi do butiku Omega na Staromaku. A co by melo bejt hroznyho na tom Dusakovi ci Hanakovi, pri nakupu novejch hodinek? Moc to resis:)

Posted

Díky borci. Říkám, jsem nováček a jsou to moje první hodinky, za tyhle peníze očekávám i perfektní servis a tím právě narážím na Hanáka a reference i tady na fóru.

Posted

V Bratislave (Aupark - WOW) som dostal zlavu 13% z MSRP

Ja tusim cca 20% na omegy AT...treba skúsiť nahodiť cenu, zamavat peniazmi a..uvidi sa. V mojom prípade môj cenový návrh akceptovali, aj keď som to nečakal a dosť ma to zaskočilo :)

Posted

Ja tusim cca 20% na omegy AT...treba skúsiť nahodiť cenu, zamavat peniazmi a..uvidi sa. V mojom prípade môj cenový návrh akceptovali, aj keď som to nečakal a dosť ma to zaskočilo :)

A to jsi jim řekl "dám vám max tolik a tolik"? Nějak si to nedokážu představit smlouvat o hodinkách jak na tržišti :D 

Posted

U tuzemskeho AD si je vyzkousej a pak si pro ne zajed do rajchu, nebo je vezmi u nekoho spolehliveho pres net. Tedy pokud nevyzadujes "osobni servis", ktery si ale AD ceni zhruba na 1/4 - 1/3 ceny hodinek (to je o kolik je to drazsi oproti netu napriklad), co jsem zatim vypozoroval. To uz je lepsi ty prachy rozhazet s nemravnejma zenstinama, nebo za ne jet na dovolenou :-)

Posted

A to jsi jim řekl "dám vám max tolik a tolik"? Nějak si to nedokážu představit smlouvat o hodinkách jak na tržišti :D

presne tak, s úsmevom :) a nečakal som ze s rovnakým úsmevom povedia "Ok" :)
Posted

No pokud Ti nesejde na tom, kolik za ne das, tak to jedno urcite je :-)

Tak určitě bych rád ušetřil. Co jsem se díval, tak se cena pohybuje v rozmezí 100-120tisíc. Kdybych se dostal pod 100, nedej bože na 90, tak jsem nadšenej, ale je mi jasný, že lidí jako jsem já je milion a nikdo na ně nečeká :)

Posted

Takže ve finále shrnuto je úplně jedno, kde je koupím :D 

Co servis? Kde ho potom řešit? Jak často?

Slovenskí AD posielaju omegy k: http://alexnagy.sk 

Doporučuje sa 1x za 5-8r.

Posted

Wow, to je fakt super cena. To si bol v oficialnom Omega butiku oproti Stefansplatz, ci? Ak to nie je tajomstvo :)

Posted

Na tohle jsem mrkal mezi prvníma. Na fóru jsem se ale dočetl, že ne každý je tam spokojený a hodně často narazíš i na fake od "ověřeného prodejce" co ty na to říkáš?

Slovenskí AD posielaju omegy k: http://alexnagy.sk 

Doporučuje sa 1x za 5-8r.

Díky!