Přejít na obsah

Kde koupit první omegy.


Doporučené příspěvky

Na to jsou tady povolanejsi, ja mam prd zkusenosti, ale jedny hodinky uz jsem pres net kupoval, byly to UN z druhe ruky. Ovsem vratil jsem je proto, ze se predchazely. Ovsem kdyz vezmes hodinky NOVE, tak by s tim problem byt nemel. A pokud jo, vraceni je reseni. Je ale potreba vybrat solidniho prodejce - hodne referenci, zrealizovanych obchodu, idealne s vlastnimi webovymi strankami a/nebo kamennym obchodem. Pro hodinky za tyhle penize uz by se vyplatilo zajet, kdyz to bude nekde v rajchu treba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je verze se safírovým sklíčkem nahoře i dole. Pěknej průhled na strojek. Ale zase to není ten echt originál s plastovým sklíčkem. Cena jinak ale dobrá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omega není Rolex a často se i u českých AD likvidují zásoby s 30% slevou. Takže nové Moony s hesalitem seženeš u italských nebo německých šedých prodejců (s běžnou mezinárodní zárukou) za 3100 euro + 100 euro poštovné - tzn. 87000 Kč. Vyber pár nejlevnějších nových kusů na Chrono24.com a projdi si zdejší fórum ohledně referencí na konkrétní prodejce. Doporučuju spíš hledat mezi hodinkama, které jsou okamžitě k dispozici. U těch ostatních může trvat týdny až měsíce, než šedý prodejce najde nějakého AD, který mu je dá levně, aby ti je mohl přeprodat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U drazsich automatu preferuji koupi v kamennem obchode v CR.. Jednak si muzu hodinky nazivo vyzkouset a mam "jistotu" rychle pomoci v pripade potizi/reklamace/servisu... Prijde mi, ze pokud se bavime o sumach v radech desetitisicu/statisicu, tak nejakych 5-10 tisic asi uz neni rozhodujici.  U AD u nas cca po 20-ti minutach tel. rozhovoru jsem uhadal slevu 25% z pultovky. Cena byla jen lehce vyssi, nez neznejnizsi nabidky na chrono24, tudiz nebylo nad cim vahat.. :)  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád - není tu na fóru - měl vyhlídnuté cibule za cca CZK150T, váhal mezi dvěma modely. Sjezdil tuzemské AD a vyřešil to u Hanáka. Neměl jsem tušení, že se chystá na takovou akvizici. Tři dny jsme spolu byli na lyžích, kuwa nemlel nic jiného než hodinky-Hanák a nebo Hanák-hodinky... snad se zamiloval do prodavačů :-)

 

No, k tématu: první pořádné watche bych Ti doporučil pořídit u AD. Hlavně proto, abys poznal rozdíl mezi nákupem v kamenném obchodu a na internetu. Potřeba servisu není až tak častá a když nebudeš mít peška, tak po předání hodinek se s AD uvidíš za několik let a dle mého názoru je lepší mít servis u AD než u prodávajícího z internetu - tedy zejména pokud je servis takovou prioritou jak píšeš a to i přesto, že každý AD má nějaké svoje nespokojené zákazníky.

 

Jak to koupíš, tak požádej poskytovatele svého internetu aby Ti zakázal v nastavení návštěvy serverů s kořenem "...watch..." a "...chrono..." respektive všech, co smrdí hodinkama a smaž si tu svůj profil. Šíří se bacil Chronobundus, chodí to ve vlnách a jak se nakazíš, jsi v kaši. S takovou diagnózou není daleko ke druhým hodinkám, ke třetím, čtvrtým, ..... k prvnímu prodeji, ...a znova k nákupu.

 

Dick

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...