Brolo Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Zdravím, po dlouhých úvahách jsem objednal Seiko Alpinist, které už jsem tady na fóru taky několikrát viděl. Tak mě napadlo, že by si zasloužily vlastní vlákno pro vaše fotky a zkušenosti, asi je má nejeden návštěvník fóra. Taky budu řešit nový pásek, nějaké doporučení? Viděl jsem je už na NATO, jednoduchých kožených atd.....na čem je máte vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 (upraveno) Nejhezčí co jsem je měl, byly na tmavě zelené kůži z nohy pštrosa od zdejšího kožkaře mistra Zrna. Někde jsem sem dával před dost lety i fotografie a jsou na něm o třídu hezčí hezčí než tak a nebo origo Seiko hnědý, který k nim je v balení. Upraveno 15. prosince 2016 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Casto je nosim na perlonu (sedy.hnedy.cerny.zeleny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Já je mám na šedém Meyrhoferu od Toblina, ještě jsem se nedokopal koupit něco jiného, protože mě vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Temhle hodinkam toho slusi hrozne moc, ja je nejradsi nosil na hnedy vintage kozce, ale mel jsem i canvas a ruzny Nato hadry, vubec bych se toho nebal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Nejlíp jim myslím sluší origo tah :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Je fakt, že ten hnědý s hodinkami dodávaný není nic moc, ale úplná hrůza to taky není. V podstatě vypadají dobře s jakoukoli hnědou. Nemusely by mít jenom trnovku, na druhou stranu je bezpečnější než drtivá většina překlápěcich spon, takže to u sportovně laděných hodinek dává větší smysl. Pár věcí, které bych změnil: Osobně nemám moc dobré zkušenosti s 6R15, a to nejen u těchhle hodinek. Delší rezerva nátahu (cca 50) je fajn, jinak je hodně nestabilní, někdy až -15/d, někdy obráceně. Do oficiální specifikace +25/-15 se sice většinou i po regulaci s odřenýma ušima vejdou, ale žádná hitparáda. Kdyby Seiko dělalo třeba o $300 dražší model s osmičkovým kalibrem (nic jsem s ním nidky neměl, ale předpokládám, že to bude lepší), připlatil bych si. Při celkové ceně hodinek to ale neberu tak tragicky, navíc plno lidí po webu nemá špatné zkušenosti. Gravírování na dýnku je hodně mělké, žádný velký taktilní požitek to není Druhá korunka u 4 je trochu acquired taste, moje jde poměrně ztuha. Člověk intuitivně trochu přemýšlí, co to může udělat s vodotěsností, ale na netu zdá se panuje konsenzus, že je to OK. Pozice u 10 by mi ale přišla logičtější. Koncovky u tahu by mohly s pouzdrem líp lícovat, ale s touhle cenovkou to je v pohodě. Spona je OK, má alespoň nějakou mikroregulaci, ale u sportovních hodinek by více než dvě polohy nebylo k zahození. Alespoň to nejsou GS s nulou :-) Ale pak už jen pozitiva, krásný tvar pouzdra, pěkný povrch, překvapivě dobrá čitelnost, zelená, atd. atd., když jsem čekal na svoje, nemohl jsem se dočkat. Sloužit budou dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 To by mě docela zajímalo, jak to je s tím kalibrem 6r15 - já jsem měl dva, a vždy si to během dvou měsíců sedlo na stabilní odchylku do plus/mínus 5s/d. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Nejlíp jim myslím sluší origo tah :-) Souhlas.Akorát, že u Sarb017 se o origo tah nejedná, pokud tedy nemáte na mysli originál tah z jiných modelů Alpinistů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 No vida,clovek se porad učí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Akorát, že u Sarb017 se o origo tah nejedná, pokud tedy nemáte na mysli originál tah z jiných modelů Alpinistů Měl jsem na mysli tohle http://www.seiyajapan.com/collections/bracelets/products/seiko-ss-bracelet-for-sarb017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Měl jsem na mysli tohle http://www.seiyajapan.com/collections/bracelets/products/seiko-ss-bracelet-for-sarb017Však ano, tah určený pro Alpinisty SARB013 a SARB015, který ale pasuje i na SARB017. Na ně je origo pouze ten řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Aha! Díky za info, pro mě úplná novinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Samotny tah je za raketu a jednu dobu nebyl vubec k dostani. Nastesti jsem uz koupil jete hodinky mimo forum i s tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 A s kalibrem 6r15 mam take perfektni zkusenosti co se tyce presnosti a rezervy natahu. Mam jej v SARB017, SARB027 a SCVS003. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Oblibene hadriky Nato a perlon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 https://uhrforum.de/seiko-sar-ersatzschliesse-mit-3facher-feineinstellung-t278865 Na tahu je nosim obcas v lete, ale regulace jen na 2 dirky je mizerna. Vyse najdete odkaz na Seiko sponu se 3 dirkama. Pokud by mi tam sla, tak uvazuji o nakupu. Kupoval uz ji nekdo? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 17. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 wow to jsem nečekal že je jich tu tolik . Díky moc za fotky, uvidím jak bude vypadat origo pásek. Hodinky už jsou na cestě, nemůžu se dočkat, klasicky nejlepší dárek k Vánocům si člověk dává sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Hnědá barva origo pásku je fajn, ale hned jsem jej kvůli kvalitě prodal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se