Jirka19 Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 V 11. 6. 2020 v 7:40, Bezous napsal: Zdravím všechny vlky, včera jsem objevil na Žižkově podnik http://www.upbar.cz/, který je jako stvořený pro vlčí minisrazík. Kdo by si dal ještě před prázninama postkoronavirový stakan vodky? Sice starší post, ale dobrej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Otázka je, zda to podnik přežije..., až bude po všem, zjistím situaci a napíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 RIP.. https://echo24.cz/a/Sd9Kp/jeho-pribehy-zna-nekolik-generaci-zemrel-jeden-z-tvurcu-legendarniho-jen-pockej-zajici?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Já jen, že jdu zrovna kolem Po Vánocích se poštěstilo a sehnal jsem si Vlkovky, po kterých jsem dlouho pokukoval. Jsem z nich nadšený, i když to má jen malinkatou, opravdu drobnou pihu na kráse. Jak jsem sedal do auta, že pro ně jedu, nasliboval jsem doma hory, doly. Jeden ze slibů byl, že si je dám až na narozeniny a do té doby na ně nesáhnu. Souhlasil jsem, v tu chvíli bych souhlasil skoro se vším Naštěstí narozky nemám v létě, a už se nezadržitelně blíží, ale i tak jsem neodolal a když byla možnost, alespoň doma, jsem je na tajňačku vytáhnul a kochal se. Zaujala mně lumi, ta na fotkách, které tu jsou na nějakých předchozích stránkách, vypadala opravdu dobře. Neodolal jsem, takže zase tajně ven z bedýnky (dopoledne, během homeoffice) a zavřený v koupelně jsem vyzkoušel limity našeho foťáku. Moc se mi to líbí a musím říct, že už se těším až je KONEČNĚ pořádně vyvenčím Před všemi, kdo se na tomto projektu podílel, smekám a děkuji za velice povedené hodinky, krásný box a úžasný příběh (na seriálu jsem vyrůstal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Zdravím, kdyby někdo chtěl jako doplněk k hodinkám... https://ceskamincovna.cz/stribrna-mince-jen-pockej----vlk-proof-2492-14163-d/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Nechci - nemá cigáro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Kdyby jen to cigáro chybělo. Půlka nápisů česky, půlka rusky a na rubu Alžběta II. Tvl. to je paskvil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 (upraveno) S tou Bětkou asi pohnout nepůjde, vzhledem k tomu, že je to platidlo. Ale řekni si, že třeba hrála ve Voříšcích ;o) Upraveno 19. února 2021 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Tak je tu i zlatá vlčí mince. Kdyby někdo chtěl koupit zlatou minci za víc než dvojnásobek ceny své váhy ve zlatě, tak tady má možnost: https://ceskamincovna.cz/zlata-mince-jen-pockej----vlk-proof-2492-14162-d/?gclid=EAIaIQobChMI4OrJs_SO8AIVPOG7CB280g4zEAEYASABEgLTuPD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 jak to makro děláte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Nechce se někdo Vlkovek zbavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 V 12. 8. 2021 v 18:59, BURE napsal: Nechce se někdo Vlkovek zbavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Zdravím všechny Chronomágy, tak jsem se stal hrdým majitelem této limitky s číslem 98. Skvělá práce všem zúčastněným , prostě nádhera. Pročetl jsem celých 186 stran a věřím, že to nebyly lehké chvíle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Tak to přijmi gratulaci a ať Ti dělají radost, vždycky když vidím fotky toho balení a nebo samotných hodinek, tak mě to vyvolá úsměv na tváři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 ..vsak ti taky kazdy jednotlivy kousek prosel rukama.. to musi byt, jak kdyz vidis svoje decka, jak se jim dari.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Jirko slíbil jsem Ti fotku i sem. Já to teda nafotím, až bude čas a náladička. Jinak je to moc prima hodinka, především ty barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Hoši je to pecka, chci se zeptat. Dá se na tu wr200 spolehnout? Nejde mi o potápění, jen třeba sprcha atd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Hoši je to pecka, chci se zeptat. Dá se na tu wr200 spolehnout? Nejde mi o potápění, jen třeba sprcha atd? AAA, pán si z nás dělá prdelky . Ano, dá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Můžeš klidně i do hloubkovýho potápění (vydržely i cca 600m) než jen sprcha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Super, děkuji za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se