Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!


Doporučené příspěvky

Já myslím, že jsme se dobrali opravdu ke zdařilému návrhu, který vypadá zajímavě a myslím si, že bude i docela budit pozornost. Mně se cifr takhle líbí a spokojenej budu s oběma variantama i když jsem pro sendvič, neboť je dle mého zajímavější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že celá hádka je už zbytečná, vše už je dohodnuté a čeká se na výsledek hlasování a info od výrobce. :-)

Šlo jen o to, že několik členů vč. mě trochu mrzí, že se nehlasovalo o strojku, tvaru pouzdra atd....nic víc nic míň.

Jsem myslel, že zde je diskutovat povolené, nebo se něco změnilo??? Jinak všem co tomu věnují svůj čas moc děkuji a mají můj obdiv... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejdříve jsem hlasoval pro potisk,potom jsem to změnil na sendvič.Pořád o tom přemýšlím.Mít sendvič by bylo fajn,nikdy jsem žádný neměl a ani nemám,ale v tomhle případě,mám z toho strach.Když si vzpomenu,jaký mají některé Amfibie výřezy na datum...Je to křivé,je to jako bych si to tam vyřízl sám.Bojím se,že i lumi to zkazí,když jí mají tak mizernou.Nebude to sedět,co se týče nastavení ruček,myslím tím,když nastavím přesně ručky,aby v danou dobu směrovali přesně na indexi (nevím jak to přesně napsat).

Aby nám to potom nebylo líto,čekat tak dlouho na hodinky a potom být zklamaný provedením.Já vím,jsou to levné hodinky,ale chci aby se nám líbily.

Tak se omlouvám,ale měním hlasování na potisk.Já vím,že už to neovlivním,ale udělám to.

Berte to jenom jako můj názor.Beru stejně jakoukoliv variantu této limitky.

Jinak Velké Děkuji všem za realizaci,trpělivost na této limitce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Simsa to pěkně shnul.

 

Taky prosím pamatujte na to, že rozdíl sendvič vs potisk byl předběžně napočítán na 10$. A teď to myslím tak, že dostaneme, co jsme si zaplatili.

 

edit: a k Lorencovi, jak psal little_w, bych jen dodal "nehoupat"  ;)

Upraveno uživatelem travex
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Simsa to pěkně shnul.

 

Taky prosím pamatujte na to, že rozdíl sendvič vs potisk byl předběžně napočítán na 10$. A teď to myslím tak, že dostaneme, co jsme si zaplatili.

 

Tal uz se to tady psalo nekolikrat, ze jednoduchy sendvic ano, v tomhle pripade je to o hubu.

A rozdil 10 usd znamena co? Jako ze budeme muset zaplatit 2000 usd navic za sendvic? Deleno 69-ti je 29 usd na hodinky? Tedy jestli sem to spravne pochopil?

A to je predbezne?

Sakra...Jako limitku Amfibek chci, ale dat za ne pres 200USD?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Frostie, vole, dej si týden voraz, zklidni se a věřím, že se pak rád vrátíš. Do celé téhle akce jsem šel jenom proto, že jsem od toho čekal kopec srandy. Hodinky samotné budou jenom taková třešnička na dortu, nejzajímavější část je podle mě tohle plánování. Až je budu mít na ruce, tak sranda skončí, nejkrásnější je tenhle vývoj, tak si to kurva nekaž aspoň sám sobě. Mně neotrávíš. Nejvíc mě to bavilo v době, kdy jsem vůbec nevěřil tomu, že by se to někdy mohlo realizovat.

 

Vezmu je možná i s tím vaším sendvičem, ale nerad, je to holej nesmysl. Mají pravdu ti chlapci, co psali přede mnou. Jak asi může vypadat sendvič za deset babek? Teď jsem koupil amfibie, kde je datumový okýnko o víc než půl milimetru větší, než by bylo třeba, takže jsou vidět zuby datumovýho věnce. Jak potom asi může vypadat ten vykřičník na dvanáctce? Tohle jsou amfibie, tohle není nějakej Panerei revival nebo co. Prostě se to k sobě nehodí.

 

Obecně jsem pro co nejlevnější řešení všeho na těchto hodinkách. To je totiž jedna z esencí ducha amfibií - vždycky to byly levné hodinky. I když si tam vymyslíme sendvič, turbilón, GMT nebo termokompenzovanej kvarc, tak to furt budou blbý amfibie a následným prodejem každej jenom ztratí. Já su pro co největší zachování ducha amfibií a netahat do toho věci, které z tohu udělají něco jinýho. Kdo chce využít v jednech hodinkách naráz všechny technologie, které Vostok, umí, ať si udělá nějakou hi-tech limitku. Tohle je jen pocta padesát let starýmu seriálu, tak proč z toho dělat nějakou modernu?

 

Jestli výsledná cena přesáhne trojnásobek ceny sériových amfibií, a navíc to bude se sendvičem, kterej je podle mě volovina, tak budu přemýšlet o tom, že jdu od toho.

 

Do budocna nvrhjuju hlasovat o všem, aby se později někdo necítil ukřivděn, že jeho návrh nebyl vyslyšen. Asi bych se ale přikláněl k tomu, aby byla nějaká autorita (logicky asi little_w) s právem veta, protože prostý lid je schopen si kolikrát odhlasovat hrozný kokotiny.

 

Napsal jsem toho hodně a nechce se mi to číst, tak tam možná budou chyby. Sorry

Upraveno uživatelem 5etter
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych hlavně poprosil ty, kteří nejsou na seznamu, aby se tu k tomu vyjadřovali co nejméně.

Děkuji.

 

V seznamu je 64 jmen, hlasovalo 57 lidi. Je to 31:26 pro sendvic, coz je 9% rozdil... nic moc presvedciveho, ale lepsi nez ten ranni rozdil jednoho hlasu.   :)

 

Ja se radim k te vetsine, ktera by vzala jak sendvic, tak potisk, takze to nehrotim. Mrzi me, kdyz se z toho dela takova afera. Tahle limitka mela a ma byt k odlehceni, ne k priostreni atmosfery. 

 

Jeste se budeme moct tahat o spoustu veci! To mate: korunka, minutova a hodinova rucka, vterinovka, technologie upravy dynka... vime, pane Lorenc? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli je to i na mne a muj stesk nad tim co neni, tak bych to jen dovysvetlil- netrapi mne, ze nevyslo to, co jsem chtel, protpze s vlkem vezmu vse, co bude, coz uz jsem tu nekolikrat psal. Nikomu tedy radost jiz kazit nechci, budu to tu jen sledovat a pak proste zaplatim.

Proste kluci neblbnete, uz je to tak krasne daleko a my se tu budem hadat o hovadinach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...sranda je ako sa mensina smazi prehlasovat vacsinu...za kazdu cenu...ved je to limitka s nejakym cielom, vysledne navrhy sa odhlasovali alebo odhlasuju, netreba to emotivne komentovat ale respektovat alebo odstupit...na poslednu chvilu sa nesmu menit zasadne veci(puzdro, typ strojceka, cifernik atd....je to zbytocna praca navyse)...howgh...

 

...lumi vs sendvic...v noci sa ma spat a polovnici nech si kupia Luminox...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuci, ja se predem omlouvam, ale pri hlasovani mi chybela v ankete moznost: " jsem pro obe varianty ".

Nemam moc zkusenosti se sendvicem, takze i pres jeho negativa se mi libi. Na druhou stranu bych chtel trochu te lumi svitivosti. :-)

Mozna jsem prisel s krizkem po funusu, ale nedala by se anketa takhle doplnit?

Myslim si, ze vice lidi tady je neutralni a tim by se opravdu rozhodlo o konceptu cifru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A k čemu by to tam bylo? To se zjistí následně...

 

Jinak přátelé, je 21. století, buďte trochu moderní a netočte se stále v kruhu, mně to připadá, že by některým nejvíc vyhovoval obtisk s vlkem ze žvejkačky na ciferníku a měli by tak limitku za třipadesát. Samozřejmě, že čím víc si toho navymýšlíme, tím víc to bude stát, ale o tom je většina limitek, tady to bude v plné náloži pořád za pár korun (samozřejmě uznávám, že jak pro koho)ale jestli někdo řeší dva, tři tisíce, tak by se měl zamyslet nad tím jestli se hodinkám, jako koníčku, vůbec věnovat. A proto dělat kompromisy jen kvůli ceně mi přijde dost přizdisráčský, to samozřejmě nemá nic společného s pocity ohledně designu, provedení, atd.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemyslel jsem dělat kompromisy na úkor kvality za každou cenu jenom proto, aby to bylo nejlevnější. Myslel jsem to tak, že jedním z hlavních atributů amfibií je to, že jsou to krámy za pár rublů. To k nim prostě patří a toho bych se držel. Mně je to třeba na nich sympatický, že si na nic nehrajou. Kdo si chce připlatit za plus mínus podobnou kvalitu, má tady přece Elton.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No v podstatě jo...jinak klidně doplním, že mě je to celkem u prkýnka, sendvič bych chtěl, protože ho nemám a rád bych ho měl, taky si myslím, opravdu upřímně, že to bude hezčí, ale jsem si jistý, že stejně hezké budou i s plným potiskem. Navíc, pro mne to budou "šuplíkovky", nosit je budu spíš doma k bačkorám a budu se culit, jakou to píč.vinu jsem si pořídil, ale radost z nich mít budu, to zas jo, páč jsem trochu blázen a rád hromadím krámy.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...