Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!


Doporučené příspěvky

Ja zase vidim jenom dve otazky pro zajice (starou anketu nevidim), ale hlasovat nemuzu. Takze jo, je to jakesi domrvene... ale to nevadi...

 

Aha, ted jsem si vsiml, ze jsem tam uvedenej jako ze jsem hlasoval. Nejak nevim kdy a jak... ale souhlas. :lol2: Tomu rikam intuitivni vyfikundace :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlasoval jsem ,,proti proudu" . Cca v 14h byl vidět (můj hůas). Nyní to je 10-nula. Pro příští hlasování žádám notáře. Ale nejvíc sem chtěl tlapku,tak je to vlastně jedno. Hrůza todleto.

To je jednoduchy, jina volba nez zajic neni pripustna a tudis funkcni :-). Tak vesele do hlasovani :-).

Sorry Honzo, vim, ze si s tim mel spoustu starosti. Dobre jsi to zaridil :-).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to zajimavy... bylo to 10:0, v detailu jsem napocital pod tou "10." celkem 26 jmen... A ted to ukazuje 7:0. Tak to vypada, ze ty tri klikance na logo chronomagu akorat odebrali tri zajice... nebo co. Jinak si to neumim vysvetlit. 

 

Kazdopadne je hlasovani zmanipulovane, tudiz neplatne, tudiz vyhrava stejne zajic :) Ne, jako vazne, vypada to na celkem jednoznacne prevladajici nazor.

 

Jinak vykresy jsou u Dmitrije. Upozornil me, ze "pruhled" na cifernik ma rozmer presne 26,6mm. Ja jsem to kreslil na 31.5mm, ale je to uplne fuk, protoze je to v krivkach, tak se to cele proste zmensi. Jen me to prekvapilo. A vsechno bude o kousicek mensi, nez jsem myslel. Kazdy z tech hlavnich indexu (na 3, 6 a 9) byl nakreslenej na rozmer 0.70 x 4.00mm. Po korekci (z 31.5 na 26.6mm) bude rozmer cca 0.59 x 3.38 mm. To je v cajku, kdyz se divam na Amfibie, co mam doma. Jen nevim, proc jsem pocital s rozmerem ciferniku 31.5mm. Tem internetum se neda verit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale pokud má být po zmenšení ciferníku zachována minimální vzdálenost mezi výřezy v sendviči 0,4 mm, musí být čárky dvojitých indexů dál od sebe a tečka u vykřičníku (už takhle kvůli sendviči posunutá) ještě dál od čárky, ne? Já jen aby to pak nevypadalo blbě, hlavně teda ten vykřičník.

Upraveno uživatelem PavelK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...