Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!


Doporučené příspěvky

Je to tak, jak píše Petr, limitka má 100 kusů, číslovaných 001/100 až 100/100. S paní Rusakovovou bylo dohodnuto, při uzavírání smlouvy ohledně jejích autorských práv ke kresleným postavám, že získá jeden kus hodinek. Nechalo se tedy vyrobit 101 kusů a její hodinky jsou bez čísla, respektive mají na dýnku číslo 000/100. Její hodinky jsou uhrazeny samozřejmě námi všemi a pokud si to rozpočítáte, jedná se skutečně o pakatel. Předání je předběžně plánováno osobně na její výstavě, která by se měla realizovat v Praze počátkem roku 2019, kdo bude předávat se zatím neřešilo, pokud by byl jakýkoli návrh, případně i co se nějakého doprovodného dokumentu s podpisy, nějakým vyjádřením, poděkováním, ...týká, klidně je sem dejte, nic není nemožné.

Co se týká dalších nákladů a poplatků spojených s dodáním z Ruska, vše je v souladu se zákonem a tak, jak má být a jak správní orgány vyžadují, určují a vyměřují. Nechci proto ve virtuálním, elektronickém prostoru řešit, že se něco neplatilo, nebo obešlo, my to tak neděláme a ani dělat nechceme a nebudeme. Jste všichni chytří, tak to nemá cenu víc pitvat, někdy je lepší o tom prostě moc nemluvit, natož psát na netu. První várka dorazila v pořádku, obsahovala 15 kusů a dalších 10 kusů je prokazatelně, podle tracking čísel, na cestě a dorazí zhruba koncem následujícího týdne. Dalších 26 kusů je již uhrazených a budou zřejmě také odesílány v následujícím týdnu, doprava od dodavatele trvá zhruba 8 dnů. V této souvislosti bych rád poděkoval klukům Andy Aaronovi a Sibiřovi, kteří nám pomohli svými účty s placením a celou akci tak urychlili, protože z technických důvodů nešlo platit celou částku najednou, ale musí se posílat platby po pěti kusech, se stejným počtem naproti tomu chodí zpět balíčky. Veškeré platby potom buď zajišťuje, nebo koordinuje petr_cha a to si tedy taky zaslouží ocenit, protože v tom počtu lidí je s tím dost práce. S platbami se nabídli ještě další členové, tak uvidíme, třeba to vezme fofr. Já potom mám s hodinkami ještě nějakou práci (není to jen focení) a myslím si, že někdy za týden (nechytejte mě za slovo) bych vám chtěl začít rozdávat první kusy. Tak asi tak na vysvětlenou a pro lepší představu, jak to vlastně teď probíhá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JR_2010: Jelikož jsem sklerotik a taky pak můžu něco přehlédnout, napíšu to radši hned. Až tady bude paní Irina, mohu zajistit tlumočení. Jelikož jsem zajišťoval překlady mailů pro ni do Ruska, tak tuším, že asi nemluví anglicky. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JR_2010: Jelikož jsem sklerotik a taky pak můžu něco přehlédnout, napíšu to radši hned. Až tady bude paní Irina, mohu zajistit tlumočení. Jelikož jsem zajišťoval překlady mailů pro ni do Ruska, tak tuším, že asi nemluví anglicky. :)

No tak paráda, klidně jí je můžeš předat ;)  a samozřejmě Ti taky patří poděkování za Tvoji práci, ale on to potom Honza určitě všechno shrne najednou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak paráda, klidně jí je můžeš předat ;)  a samozřejmě Ti taky patří poděkování za Tvoji práci, ale on to potom Honza určitě všechno shrne najednou...

 

Tak jsem to zrovna nemyslel. A spíš by to bylo tak, že by moje manželka jako tlumočnice mohla asistovat při předávání. Já se sice taky domluvím, ale na tohle bych si netroufal. :) Hlavně jsem to napsal proto, aby ses pak (nebo někdo jiný) mohl ozvat s požadavkem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co zkusit ozivit tu myslenku nejakeho hromadnějšího předání nasich hodinek? Něco jednoduchého, neformalniho, vpodstaze sraz, at uz s pivem ci bez.. asi v Praze? Usnadnilo by to vlastne i rozposilavani po republice... byl by zajem? :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se nebráním ničemu, klidně i více srazům, jen ještě doplním, že čísla hodinek v balíčcích nemají žádný systém, čili neumím predikovat, jaká budou v příští zásilce, je to taková Sportka a to doslova, protože přesně, jako když si vsadím, vyjdou čísla hned vedle, tak tady v těch balíčcích byla taky čísla těsně vedle těch mých...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seznam účastníků:

 1 little_w

 2 little_w

 3 Kristian.nov 

 4 Z.Paul 

 5 Tikal 

 6 JR_2010 

 7 kuncák7  

 8 Ricous

 9 PavelK 

 10  vanuska 

 11 juraj11 

 12 Straspol 

 13 Honza.manta 

 14 Guzmic

 15 PavelSch

 16 TOMASS 

 17 corwin 

 18 Marcus 

 19 AndyAaron

 20 Xprcz01 

 21 Hardslimer 

 22 farkyostrava 

 23 Tittus 

 24 Don2008 

 25 Miroslavek 

 26 Honza.manta 

 27 EDYMI

 28 Libor_OV 

 29 vikinho

 30 Dokusan 

 31 speedwalker 

 32 Dizzy

 33 petr_cha 

 34 TCF 

 35 sashator 

 36 mysiak 

 37 Michal_R 

 38 bajos 

 39 Honza.manta

 40 kudrnac 

 41 Rybiz

 42 Michal_R 

 43 saida 

 44 Tittus 

 45 Jorge 

 46 PaloZV 

 47 daur 

 48 Vojta1 

 49 Mareka01 

 50 Saida 

 51 Habadej 

 52 Bezous 

 53 Lamiczka

 54 neumann

 55 Thor 

 56 lukas.78

 57 lampros 

 58 Dzos

 59 kadakii

 60 bobi 

 61 Honza.manta 

 62 Trojan

 63 zbuddy 

 64 stankoff 

 65 Shane001

 66 Vlasta66 

 67 Bembeg 

 68 CHerokee 

 69 JR_2010  

 70 tombed 

 71 Fandy

 72 Pikec 

 73 Pikec 

 74 Mari 

 75 little_w

 76 Neus 

 77 nickolas 

 78 Daur 

 79 Robero79 

 80 gooseman 

 81 Radik 

 82 j.e.n.i.k.82 

 83 Sibir

 84 Andrew

 85 saida

 86 Rodkopf

 87 aljoša 

 88 long 

 89 Potvor 

 90 Vaenefic 

 91 Jirka19 

 92  Vojta1

 93 Honza.manta 

 94 ladmat

 95  Xenomorfus

 96 Tikal 

 97 Tikal 

 98 wizard-ov 

 99 Rudykopalsson 

100 little_w

  

náhradníci:

1. JR_2010

2. Milan Praha

3. Sta 

4. xvoloda

5. Snekofon

6. oxo

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Posledni tyden jsem vubec nekontroloval tohle vlakno, protoze jsem byl pryc. Jirka je na vas moc hodnej, ja bych sem asi fotky ani nedal :D Ale musim rict, ze predevcirem vecer jsem se sesel s Jirkou, a - coz je skoro neuveritelne - bylo to vlastne poprve, kdy jsme se videli osobne. Z toho mnozstvi korespondence mezi nami by to nezucastnenemu spis pripadalo, ze jsme registrovani partneri. :D Tech emailu, telefonatu, zprav, koordinace vseho mozneho, vymeny grafickych navrhu a reseni... tech bylo opravdu hodne.

 

Take jsem poprve nazivo videl zkompletovany kus, a uz jsem to rikal Jirkovi, jsem presveceny o tom, ze nad vysledkem by se mohl ofrnovat jen velice vnitrne nevyrovnany clovek, abych tak rekl. Je to naprosta bomba a za to cekani to nakonec stalo. Dekuji Vam vsem, kteri jste vydrzeli az sem - budou to skoro dva roky, a vytrvalost vsech zucastnenych je proste neuveritelna, DIKY!

 

Osobni predani bych preferoval i ja, protoze bych se s vami rad potkal. Tady to asi bude jeste otevrene debate. K dnesimu dni je zaplacena polovina hodinek, a na ceste nebo u Jirky jen cast ze zaplacenych kusu. Platit, posilat a kompletovat se to bude jeste minimalne 4 tydny. Zorganizovat sraz by urcite slo, ale realne nekdy koncem listopadu, pokud budeme cekat na vsechny kusy. Pokud se to udela driv, neni mozne rict, jake kusy budou pripravene a jake jeste na ceste. Ja jsem puvdne Jirkovi rikal neco o 10. nebo 17.11., myslim, ale ted si tim nejsem jisty. Kazdopadne bych rad priletel a aspon s nekterymi mel moznost se seznamit.

 

No, a protoze jsme se opravdu snazili myslet na vsechno, je tady jeste jedno prekvapeni, ktere se chysta. Nemam zatim svoleni to zverejnit, ale vydrzte, urcite to sem hodim, pracuji na tom ;) (Nechci byt tajemny ani napinat... omlouvam se... jen chci rict, ze se chysta jeste jedna drobna pozornost v souvislosti s touhle limitkou.)

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, my uz to vydrzime, nejak :-). Co s vama mame delat :-).

Ted vazne, budu asi mluvit za vsechny, my dekujeme za ty dva roky trpelivosti s nasema "zlepsovakama" , navrhama, vrtochama a pak i se mnou, vecnym kecalem a rejpalem. Jsem rad, zes to nejen ty, nezabalil a dotahl do konce.

Fakt dik moc. Tesim se na predani a pro osobni setkani udelam maximum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja myslim, ze v tehle limitce jsme se vcelku demokraticky shodli na nejakem vysledku, ktery rozhodne nevypada jako paskvil, spis naopak. a samozrejme velky dik a respekt vsem, co to uvadeji do realne poddoby...

 

jinak ja jsem v Pze ve dnech 13. - 15.11., tak pokud budou k dispozici, klidne za nekym po Pze dojedu. Sraz v patek bohuzel nedam.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...