Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!


Doporučené příspěvky

Promyslel to Honza a domluvene to bylo dlouho dopredu, jen jsme se bali, aby se to stihlo :). A sorry, ze sem to vykecal, drzel sem to pod poklickou, dokud to nebude verejny. Pak uz mi neprislo dulezity to dal tajit :)

Ste proste nejlepsi, kluci!  :notworthy:  :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty musis mit vzdycky neco extra :-).

Uprimna zavist.

 

 

Ale kdepak.... nejlepší na tech hodinkách je to těšení se...jak je máte na ruce, tak max týden "óóóó" a "ááá" a pak zase hupky dupky jinam ;o) Takže my jsme na tom vlastně lépe, než Honza ;o)) 

 

 

máš recht, je to chudák :lol2:

 

 

Hele plantážníci, jí je jen viděl, ani na ruce jsem je neměl - nebyly to ty moje. Takže se naopak mám na co těšit ještě víc než vy! Já vám dám chudák!! Já jsem chudý pouze duchem, jinak bych sem nelezl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, nejdříve omluva za platbu na "poslední chvilku". Jsem neskutečně rád, že jsem účastník tak parádní limitky. Musím se přiznat, že jsem později přestal na vlákno chodit. Bál jsem se, že to vezme jiný směr, proto jsem jednou za čas hodil jen lehké očko, jak jde postup dál. Kolikrát při zapnutí televize jsem trefil zrovna Nu pagadi a už jsem se těšil, jak budu v létě 2019 v plavkách machrovat u bazénu  :whistling:

Celému realizačnímu týmu velká poklona, poděkování a i to je z mého pohledu málo. Pokud bude příležitost, tak rád objednám rundu  :cheers:

 

Ještě jednou díky moc Čenda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:) Panove, udelam jeste malou reklamu / pripominku, i kdyz asi zbytecnou. Jelikoz je fotka limitky v kalendari na rok 2019, nenechte si to ujit a objednejte si ho. Zvlast pro ty, co uz maji i knihu s grafikama S. Rusakova, by tohle bylo to spravne uzavreni kruhu ;)

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...