Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!


Doporučené příspěvky

Chlapi, neda mi to, ale kdyz to nereknu, tak neusnu...

Vcera jsem od Jirky vyzvedaval asi posledni varku urcenou na rozvoz po Morave, byl jsem trosku sokovan tim, ze Jirka rozvazi hodinky po Praze. Ja chapu, ze kazdej je ve shonu a ma malo casu, ale to kurna nemuzete byt trosku flexibilni a pro hodinky si dojet? Vidite, jakou praci s tim mel a jeste ho nechate delat kuryra az do obyvaku... Chapu, ze nekdy to proste nejde, ale jmenoval minimalne pet zastavek napric celou Prahou! :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, známe se osobně, vím, že to se mnou myslíte dobře, ale chtěl bych, aby bylo jasno, že předávání jsem plánoval a organizoval jen a pouze já a se všemi jsem se dohodl a případný dovoz jim nabídl zcela dobrovolně a to z velmi zištného důvodu, chtěl jsem se těch hodinek co nejdříve "zbavit", protože mne tížila zodpovědnost za ochraňované hodnoty, přidruženě jsem samozřejmě také chtěl, aby po sobotním srazu měli hodinky všichni účastníci pokud možno u sebe v tom samém týdnu, což se z větší části podařilo. Byl bych proto velmi nerad, aby Ti, kterým jsem hodinky dovezl, měli mít pocit nějakého provinění z neaktivity. Samozřejmě 100 lidí, 100 povah, bylo i dohadování o předání, kdy jsem se necítil úplně jako rovnocenný partner, ale jako zaměstnanec dodavatele, který má povinnost doručit, ale výjimka potvrzuje pravidlo a všichni ostatní byli perfektní a rád jsem se s nimi setkal a pokecal, s dalšími se ještě brzy setkám a samozřejmě veškeré dohody platí. Tím bych to tedy považoval za uzavřené a toto vlákno bych dále plnil jen samými pozitivy a krásnými fotkami z výsledku našeho společného snažení. Navíc, čeká nás všechny, v souvislosti s touto limitkou, ještě jedno překvapení, s nímž vás já, společně s Honzou a Petrem seznámíme po předání posledního kusu, což by mělo být někdy v příštím týdnu, pokud se nic nepřihodí, protože například od dnešní půlnoci až do dnešního rána jsem relaxoval takhle...

 

post-14724-0-37950600-1543498650_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirka je hrozně hodnej kluk. Dá se říct, že se pro tu limitku obětoval. Nabízel jsem mu, že si pro hodinky kamkoliv dojedu, aby s tím neměl starosti, ale řekl mi, že se stejně bude motat kousek ode mě. Nikdy by mě nenapadlo nikoho zneužít z vlastní pohodlnosti ani z jiného důvodu. 

Jirko, moc Ti děkuju, co jsi pro všechny udělal a přeju Ti, aby jsi se dal rychle do kupy. Ten draslík je teda pěknej neřád.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, pro všechny dotčené, prosím, neřešte již ty rozvozy, byla to moje nabídky a vy jste ji jen využili, ne zneužili. Jinak se budu opakovat, jsem moc rád, že jsem si mohl osobně potřást rukou s velkou většinou z vás, vím, že za klávesnicí se leckdy nemůžeme shodnout a vytváříme si tak zbytečně o druhých ve vlastních hlavách různé stereotypy, ve skutečnosti je drtivá většina lidí v reálu fajn, z těch, co jsem měl tu čest poznat osobně to byli úplně všichni, a z toho mám radost. Je před námi všemi ještě jeden krok (společná aktivita), jsem pevně přesvědčený, že tak celý projekt uzavřeme tím úplně nejnádhernějším způsobem a jsem moc rád, že se tady sešla parta dobrejch a spolehlivejch lidí.

Já jsem doma, jak jinak balím hodinky kolegům, kterým je doručí skutečný pan pošťák Kolbaba a je mi fajn.

To, co mě postihlo, je bohužel občas se opakující záležitost, která mě ale zase tak moc neomezuje, už jsem si na to zvykl a když se to občas dostaví, vyřeší to den v nemocnici na kapačkách, jsou na tom lidi hůř...

 

takže no stress, the show must go on...

 

post-14724-0-03722400-1543514215_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty vole Jirko, ty jsi fakt neuveritelnej srdcar! Ja si az s postupem casu douvedomuju co vsechno jsi pro tuhle limitku musel udelat. Co musel, tys evidentne chtel a to je na tom jeste horsi/krasnejsi! Ja ani nechci domyslet vsechny dusledky a vsechnu praci, protoze me boli hlava/ruce jenom na to myslim! Mas muj obrovsky obdiv a jeste vetsi dik a myslim, ze kdyz od ted zacnes chodit na pivo jen s Vlkarema, nemusis do smrti platit a umres driv, nez si to vyberes. Jsi borec! Diky moc!

Malej w samo taky, sorry... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirko, tentokrat opravdu lituji, ze jsem nevyuzil tvuj osobni dovoz, protoze jsem zneuzil jineho clena teto komunity. Ale predals mi knihu, pokecal, coz doted ocenuji.

Drzim palce a dej se dohromady, rad se nekdy revancuji.

Martin, mas mou hlubokou uklonu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak von je Kuncák nespokojenej s mým dovozem, jo? A to na mě neměl ani pět minut času... Popadl tašku na parkovišti před barákem a upaloval za občany... :D

Spatne pochopeno, moc ti dekuju ( az je mi trapne, koho uz jsem tady "zneuzil" diky sve neschopnosti ). S predanim panuje naprosta spokojenost.

Na zitrek planuji fotograficky pokus, tak se neleknete :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuncaku, pamatuji cos mi psal pri rozdelovani cisel. Ze pokud ti tu sedmicku neprenecham, tak odstupujes z limitky. :)

Ja myslim, ze by te to mrzelo. ;)

Ano, mrzelo a tobě zpětně ještě 1x moc děkuji za projev gentlemanství ( přiznám se, že já tomu nedorostl, cukal bych se :-)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...