Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!


Doporučené příspěvky

Tato pomoc ti z mé strany byla několikrát nabízena též, ale bohužel jsi ji záměrně ignoroval

Tohle snad ani není možné....

 

Docela by mne zajímalo, jak se účastníš na přípravách pražské výstavy a jak jsi pomáhal na vernisáži v ML, když se tu tak rozkřikuješ. 

dtto

 

A co se mělo říct na rovinu předem? O vývoji situace a jednáních se tu snažím informovat již cca půl roku, výše nákladů zatím není přesně jasná. 

Já jsem zásadně proti tomu aby šla byť jen koruna na jakýkoliv nesmysl, co tady ten pán vymyslí....

 

Omlouvám se všem za negativní reakci ve skvělém vláknu - tohoto super projektu. Já si nemohl pomoci.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem pro charitu, klidně nějak rozdělit mezi RS, holčičku ze vsi, ...

 

Vernisáž? Vlákno jsem do detailu poslední měsíce nečetl, takže to vidím poprvé, k diskusi z posledních příspěvků se asi nebudu hlouběji vyjadřovat, snad že to taky vidím poprvé...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Reknu to tedy polopate, aby to bylo jasne. Zasadne nesouhlasim, aby jakekoliv naklady na vernisaz sly z naseho budgetu. Co to je za nesmysl? Mas pravdu, Frostie, v organizaci vernisaze zapojen nejsem, ale byl jsem zapojen kolem limitky, tak mi nevypravej neco o nakladech, ano? Patri ti dik za to, ze to pomahas organizovat, ale s touhle limitkou to nema nic spolecneho.

Btw letenka a hotel na tyden v Praze bude urcite vic jsk 40k. Nevyberem jeste od kazdeho tak litr? (Ironie)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem pro zaslání peněz jen na charitativní účely.

Vernisáž je jiný příběh (o podpoře pražské vernisaže jsem se dozvěděl z příspěvku o pár řádek výše a to vlákno poctivě celou dobu sleduji),

vzhledem k tomu, že jsme zaplatili za autorská práva, tak si myslím, že jsme výstavu tak nějak vlastně už podpořili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem stejného názoru jako Andy, podpořil bych místní dobroakce nejlépe

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/111569-hol%C4%8Di%C4%8Dka-od-n%C3%A1s-ze-vsi/page-11&do=findComment&comment=2236110

idálně koupit nějaké věci, co nejde koupit přes nadaci, posledně se řešil komputer do rodiny, což bylo zamítnuto, pokud tam je 40 tis. pojdme koupit třeba to pc, telku, a tak  podobně... ať maji hezké vánoce......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechtel jsem na to reagovat, ale ani pres noc se to ve me neulezelo... Naprosto souhlasim s AndyAaron a ostatnimi. Proc proboha by jsme meli prispivat na nejakou vernisáž, kde si soukroma osoba prezentuje dilo sveho otce, ze ktereho zije. Uz jsme zaplatili autorska práva a tecka. Nebudu prispivat 10, 100 ani 1000 Kč a to uz z principu.

Jinak samozrejme žádný přeplatek nazpět nechci a ať se použije na jakoukoliv charitu, kde primárně bych se klanel k holčičce od vedle

 

Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych k tomu taky prispel svym nazorem. Vystava je opravdu - z hlediska tehle limitky - jakysi krok bokem, bonus, ktery vznikl po akci s nakupem 50 ks knih o Svetozaru Rusakovi (coz uz bylo taky takovou nadstavbou, k niz doslo stastnou shodou okolnosti v prubehu limitky). O financni ucasti na pripravach, organizaci a poradani vernisaze nepadlo ani slovo, takze vyrukovat s tim ted je minimalne trosku nestandardni. Predpokladal jsem (mozna mylne), ze vernisaz bude komercni, tzn. verejnost bude minimalne platit za vstup, ale at uz je to jak chce, podrobnosti jsou na domluve mezi pani Irinou a organizatory. S touhle limitkou to ma jedine dva stycne body v podobe vytvarnika tematu "Jen pockej!" a v osobe Iriny, se kterou jsme prave z tohoto duvodu jednali. (A dojednali, uhradili, splnili svou cast smlouvy, Irina splnila svou cast smlouvy, a zadny jiny narok na cokoliv, ani povinnosti k necemu z toho nikomu nevznikly.)

 

Tobe jsem, Frostie, osobne vdecny za to, ze ses nabidl pomoci s tou vernisazi v Praze, zprostredkoval jsi Irine kontakt a nejak jste tu vernisaz spolu domluvili. Zcela urcite vystavu tady ve vlaknu i jinde, kde budu moct, podporim a budu rad propagovat a zvat lidi k navsteve, protoze si myslim, ze prace S. Rusakova za to proste stoji. Taky jsem nekolikrat psal, ze se chci zucastnit i osobne, pokud mi to okolnosti dovoli. Zadnou financni ucast jsme ale nikdy nenabidli a nenabizime. Cely projekt byl rozpocitan na nakladech. To, ze vubec vznikl preplatek, je vlastne moje chyba v poctech... zadne penize v prebytku ani byt nemely. 

 

Neber to prosim jako nejakou agresi z me (nebo "nasi") strany. Prijde mi jen z tve strany trosku nefer s tim takhle vyrukovat - ted, a takhle. Naklady (prime i neprime) spojene s organizaci vystavy nepodcenuji, ale tahle limitka je proste uzavrena, ukoncena, sectena, podtrzena a zaplacena, a do nakladu se uz nic dalsiho davat nebude. Dekuji za pochopeni.

 

---------------------------

 

A abych odpovedel za sebe, ja bych taky rad venoval prebytek na dobrou vec, a sve penize rad poslu na pomoc "holčičky od nás ze vsi ".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych to uvedl na pravou miru, ja samozrejme taky zadne penize vratit nechci a mile rad to venuji na jakoukoliv organizatory vybranou charitu. Mluvil jsem o tom uz pred tim s JR_2010 a jeho navrhy se mi libily.

Pani Irinu jsem mel tu cest potkat v ML pri predavani knih. Je to sympaticka dama. Poprosila nas o pomoc s organizaci vernisaze, idealne v Praze. Nedisponuji nalezitymi kontakty v danych kruzich, takze jsem se dal do toho nezapojil. Pokud se vernisaz povedla zorganizovat, tak je to super. Z meho pohledu je ale zcestne cokoliv platit z budgetu, ktery sel na limitku hodinek. Kdyz chci poradat vernisaz, tak si snad na to sezenu penize a sponzory, ne? Nejak mi to porad nejde dohromady proc bychom meli podporovat akci, ktera s touhle limitkou vubec nesouvisi, a ze ktere se utrzene penize nam nevrati.

Pokud bychom to postavili tak, ze pujcime pani Irine 40k na usporadani vernisaze a ona nam po skonceni akce vrati placnu 50k, ktere pujdou na dobrocinne ucely, tak jsem pro. Ale to bych chtelo poresit smluvne a nejsem si jisty, jestli se s tim bude chtit nekdo paplat.

@Frostie - neber to prosim zle, ale tenhle tvuj postoj opravdu nechapu. Doposud jsme meli spolu korektni vztahy, tak bych to rad udrzel i dal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Frostie: vzdyt si nikde na zacatku nepsal, ze bude potreba nejaka financni podpora vystavy, tak co ted ocekavas? nechapu 

 

To si myslím, že je hlavní problém - nikde se žádné finance na vernisáž předem nezmiňovaly. A nějak jsem si ani nevšiml, že by se tady objevily informace o tom, kdy a kde ta vernisáž a celá výstava vlastně bude.

Frostie, fakt si to neber nějak zle a osobně, ale stačilo rovnou napsat předem, že náklady spojené s výstavou a vernisáží bude muset někdo zaplatit, a zjistit, jestli budou účastníci limitky pro. 

Jestli teď něčeho lituješ, tak si myslím, že za to tady nikdo nemůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...