Jump to content

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Recommended Posts

Já se přiznám, že jsem je ještě neměl na ruce :D

Ani nesundal folie :D

Vlastně pořád jen leží na výstavě v krabici :D

Se stydim ...

Mám to stejně... až na to, že se nestydím :D

ja je vybalil, tyden se stastnym usmevem ve tvari ponosil a budou asi v krabicce az do 14.cervna, to pujdou na ruku stopro... pak nevim. jsou to proste hodobozovy kukacky. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

máš to Míro moc pěkný, :notworthy: 

Ale já do Vlka nešel, mi nešlo pod nos, že bych měl doma na stejné úrovni RAFky s perutí 310 a něco s večerníčkem.

Pro mě je ten kreslený seriál ruská klauniáda ukazující sovětskou realitu, to prostě s bojem letců na západní frontě nějak nejde vedle sebe.  Kdyby to bylo něco z ruské hrdinské historie, to bych možná i dal, třeba Meresjeva nebo něco podobného. Takže jsem se limitky  nezúčastnil, mám klid a v diskusi při vzniku LE jsme byli všichni ušetřeni mých rýpavých keců o ruském člověku.  :photo:

**

Ale v každém případě klobouk dolů před tím, kdo  jste se v téhle LE angažovali a dotáhli to do konce a tím pádem do vitrín.

:cheers:

Elogo, myslím si, že v téhle limitce se právě projevil velký nadhled a smysl pro humor.

Tahle limitka je skvělá, protože byla od začátku brána převážně nevážně (ne ve smyslu odrbání realizace, ale tématem) a proto by asi nevadila ani vedle limitky RAF. Protože to prostě nemá žádný politický význam. Ale chápu, že k tomu můžeš mít jiný postoj.

nojo, já nad tím mockrát visel jako ano či ne, a nakonec nic. Prostě tohle pro mě není hodinkové téma, přece jen mám asi jiné myšlenky, ale asi to tak má být. Jeden člověk nemůže být u všeho a se vším souhlasit. Ok.  :notworthy:  :cheers:

Pratele, kamaradi,

ja to tady sleduju a kousu si prsty...

Je fakt, ze sem mel doma jednu chvili 3 ks (slovy tři) limitky "Vlka", ale pro extremni pracovni vytizeni posledni mesice sem to nestihl ani vyfotit.  :frusty:

Ja mam obecne problem nosit nove hodinky, takze moje limitka, kterou sem "ulovil" v řádném boji a byl jejim ucastnikem od samotneho pocatku, stale spinka v puvodnich foliich ;-).

Jenze jak se vyporadat s nutkanim je obcas vytahnout a ponosit? Chce to mit jeste jedny.

Takze se mi podarilo odlovit od meho kamarada a mistniho clena dalsiho "vlka"  :clap: . (Ne zaparenou pr*el, podotykam ;-) ). Ale aby to nebylo tak jednoduche, tak pote, co jsem ukazal tuto limitku memu dlouholetemu u troufam si rict nejlepsimu kamaradovi (ktery mimo jine nikdy hodinky nenosi a nosit nebude), chtel je taky. Takze v poradi druha sad, ktera mi pristala doma byla urcena pro nej. Takze ja zase nic. Inu co, bylo nacase si sehnat treti kus  :lol2: .

Nastesti mam "sveho dvorniho" chronomagora, kolegu, ktery byl u mych zacatku chronosilenstvi. Snad se na mne nebude zlobit, ze ho tady takhle zminim, velmi si ho vazim, tak snad mu to nebude proti srsti. Byl vlastne prvni clovek z fora, ktereho sem potkal osobne a jeho pristup, povaha a vubec prvni minuty a hodiny setkani s nim mne poznamenalo (velmi pozitivne) pro dalsi chronovyvoj... Diky, Farky!  :cheers: .

No a protoze Farky mel nastesti dalsi limitku, jal sem se ho pomalu "otukavat" :bangin: . Farky byl dlouhou dobu neoblomny, navic mu pry prodej limitky zakazala manzelka. S timhle argumentem jsem nedokazal hnout, takze sem jen trpelive cekal. Mezitim doslo k jedne "bleskovce", jak byva u Farkyho dobrym zvykem. Vetsinou takhle v patek vecer na nej dopada "chronosplín" a vola moje cislo, zda nechci nejake jeho hodinky. Samozrejme ne, jen tak ledajake, ale vzdy nejake konkretni, ktere "on nikdy neproda" a mne se zrovna moc libi. (Takhle sem z nej po pul roce vydyndal Crepas Cayman 3000)  :notworthy: . No a samozrejme je vzdycky po mne po nejakem case loudi zpatky ;-). Takhle sem prisel k jeho Deepbluckum, ktere sem od nej dydndal vlastne od pocatku. Uz par minut potom, coje dal do chlubiciho vlakna sem mu dal jasne najevo, ze je chci a tak to pokacovalo. A najednou to tady bylo. Rychla akce a DB byly doma. No a protoze se mu po nich zastesklo a mamil je ze mne zpatky, musel nabidnout neco vic, nez jen penize. DB sem mel nekolikery a vzdy pro mne budou srdecni zalezitost. Takze jsem vycitil korist a jako vlk sem šel po stopě laně s chromou nohou  :lol2: . Takze DB zpet jedine za "Vlka". A nakonec tedy pry dostal svoleni od zeny a jednoho krasneho dne (rychla akce jako vzdy) a ja mel doma jeho limitku. A protoze ji Farky nosil, neni duvod, proc bych uz ji nenosil (obcas) taky. Timto sem vyresil problem, jak mit doma sbirkovou edici "Vlka" a zaroven je moct nosit. A zaverem pribehu jen dodam, ze dnes uz jsou DB zase zpatky u mne, tedy tam, kde maji byt  :clap: .

Pokud jste ty moje plky prezili az sem, tak klobouk dolu a dekuji vam za pozornost...

post-39943-0-71710700-1552587361_thumb.jpg