Přejít na obsah

PS 1 311.RAF


Doporučené příspěvky

Klasik, ty modrý jsou taky dooost fajn. Vsadím se, že si někdo nechal udělat i ty pepsiny. Přiznejte se!!

 

Na licenci je standartni licenční smlouva se vším všady, cena nebyla pro účastníky pochopitelně vůbec důležitá, vždyť jde o originál, který naše republika dostala od prislusneho Royal musea jako výraz spojenectví. Je to čest, nevím, jak to ostatní pochopí, ale pro nás to tak je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Takže naše republika prodává čestný dar někomu, kdo ho chce opět použít jen jako výraz cti? To je ostudná vyžírka ze strany našeho státu. Divím se, že stát ještě nevybírá poplatky za použití abecedy.

 

Já si myslím, že takovéhle obecné věci (navíc letité) by neměly být předmětem obchodování a už vůbec by s nimi neměl obchodovat stát. Natož stát, který tu věc dostal jako čestný dar.

A omlouvám se, že s tím tady zacláním, jen mě to nakrklo.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karlosi, stát poskytl licenci Eltonu na ryze komerční účely. Čest je to pro nás, majitele hodinek (pro Elton doufám taky).

Nevidím žádné negativum, o kterých píšeš.

 

Naopak, musím tu veřejně vyslovit velký dík všem pracovníkům VHÚ za ochotu, nezištnou pomoc a podporu, kterou mně poskytli.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I tuhle diskusi jsme jeli. Jenže to bychom nemohli použít 68- přišli bychom o symboliku strojku, který se vyráběl v době, kdy by se  ještě dalo slušně přijít a říct : ,, Pánové, děkujeme Vám  a ceníme si Vaší statečnosti " a dát těm lidem něco malého pro radost v rámci nějaké pořádné rehabilitace. Tohle je prostě akcička, která má pár desítek let zpoždění.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fiha co to tu mame? Chcel by som povedat ze je to zaujimavy pocin, no kazdy mame iny vkus a nerad by som niekoho urazit. tych limitiek uz bolo v poslednej dobe asi vela :-D  tuto som fakt nepochopil

 

ale krabicka sa mi paci, to je vcelku zaujimavy prvok tejto limitky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem se od nich nemohl celý den utrhnout. Nemůžu se dočkat řemínku. Kaučuk mám na nich jen z nouze, zaslouží si něco speciálního.

Fakt by mne zajímalo,jak by vypadaly bez datumu a s normální šestkou  /asi by musely ty číslice být o chlup menší/. Jak hodinky bez datumu nemusím,tak tady se to přímo nabízí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...