Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nerez je slitina Cr (chrom) + Ni (nikl) , takze nebrat. Titan bude mit take nejaky podil Ni (podle vrchni upravy. Zbyva opravdu Au (bile) nebo platina :-)

Upraveno uživatelem vaba
Odesláno

bily zlato doporucuje dost lidi, ale to bude asi drahy, ne? Nemam predstavu, nedal by mi nekdo nejaky tip? V podstate klidne i ohledne toho titanu, musim se ale vejit max do 6-7 tisic

Odesláno
bily zlato doporucuje dost lidi, ale to bude asi drahy, ne? Nemam predstavu, nedal by mi nekdo nejaky tip? V podstate klidne i ohledne toho titanu, musim se ale vejit max do 6-7 tisic

Já bych to tak neviděl. Pozlacený podle mě nestojí za řeč ( navíc budou mít nerez dýnko ) , zlatý jsou někde jinde ...., ale je potřeba si uvědomit, že není nerez jako nerez a stejně je to u hodinek - viz chrurgická ocel kde je riziko alergie minimální. Hledal bych tedy u výrobců, kteří vyrábějí ze stejného materiálu a podle mě bude vše OK.

Odesláno (upraveno)

Běž na www.ebay.com , do vyhledávání zadej "ladies watch titanium" a vyběhne ti fůra různých hodinek. Namátkou Skagen za 190 USD. S nákupem už ti někdo případně pomůže.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno
Běž na www.ebay.com , do vyhledávání zadej "ladies watch titanium" a vyběhne ti fůra různých hodinek. Namátkou Skagen za 190 USD. S nákupem už ti někdo případně pomůže.

Už jsem se díval dřív, ale nic mě vyloženě nezaujalo.. Mám už celkem konkrétní představu, co by chtěla (i na základě toho, že ty Certiny se jí strašně líbily) a tam vždy něco nesedí.. Kulatý, na kovovým tahu, s vteřinovkou (datum dobrý, ale ne podmínka), světlý ciferník.. Ptal jsem se tu na Boccia, ale nikdo se nevyjádřil.. asi nic moc, že?

Odesláno

Treba len skúšať a skúšať....

Manželka je tiež alergická na nikel (takže napríklad musela meniť aj mobil) ale skôr mala problémy s kovovou prackou na kožených remienkoch.

Teraz nosí nejaké divné hodinky Adidas (Japonský quartz strojček) kúpené na blšom trhu. Majú kovový tah a nemá s nimi žiadny problém.

Odesláno

Ach jo, tak odpoved od Tissot na otazku, jak je to s titanem u jejich hodinek, jestli jsou vsechny soucastky co se dotykaji kuze z titanu...

But some small parts in the bracelet cannot be manufactured in titanium and are # in stainless steel. These small parts are not in contact with the skin. However, # in case of humidity (sweat, water, ?), we cannot be sure at 100% that some # nickel particles couldn't reach your skin. #

Nemate nekdo tip na vyrobce, kde by to mohlo byt 100%? V podobne cenove relaci.. Dik

Odesláno

biccia je komplet celá z titanu i dýnko mají i titanové spony na kožených řemíncích též

strojky nevím přesně asi ronda nebo miyota

to v této cenové kategorii nemusíš řešit je to vše stejný s kvalitou

Odesláno
To už zbývají jen titanové hodinky + kožený řemínek...

No jo, ale to by musel byt reminek s titanovou prezkou.. To treba Hirsch nema, ne?

Odesláno
No jo, ale to by musel byt reminek s titanovou prezkou.. To treba Hirsch nema, ne?

k tomu by ti řekl víc kubson ale mám pocit že hirsch říká že přezky má antialergický ale nevím co si pod tim představit

spona by měla jít koupit zvlášt

Odesláno
But some small parts in the bracelet cannot be manufactured in titanium and are # in stainless steel. These small parts are not in contact with the skin. However, # in case of humidity (sweat, water, ?), we cannot be sure at 100% that some # nickel particles couldn't reach your skin. #

Nemate nekdo tip na vyrobce, kde by to mohlo byt 100%? V podobne cenove relaci.. Dik

tak stezejky z titanu asi nie su uplne bezny tovar :-/ , ale spona by nemala byt problem (ak Hirsch nekeca)

http://www.chrono.cz/prislusenstvi-doplnky...titanium-buckle

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hele, dam vam sem odpoved od Festiny, podle me je to blbost, ty Certiny jsou taky all stainless steel a nikl tam je...

"... Jestliže se jedná o hodinky na kterých je označení Stainless steel all, jsou to celoocelové hodinky bez jakýchkoliv příměsí. Žádné hodinky Festina neobsahují niklovou příměs. "

To je blbost, ne? Festina s polovicni cenou oproti Certine nema nikl?

Odesláno
Neřeš to, kup jí celozlatý. Tam nikl není.... :thumbsup_anim:

to by museli byt z 24k zlata... Biele 18k zlato obsahuje 10-14% niklu (je aj biele zlato s paladiom, ale je ovela drahsie). Najmensi podiel je v cervenom 18k zlate.

Odesláno
to by museli byt z 24k zlata... Biele 18k zlato obsahuje 10-14% niklu (je aj biele zlato s paladiom, ale je ovela drahsie). Najmensi podiel je v cervenom 18k zlate.

Aha, to jsem ani netušil. Ale i za 18k hodinky bude "sladká" odměna, ne?

• po měsících...
Odesláno

Zpatky ke korenum :). Narazil jsem pri brouzdani na hezoucky hodinky, ale mam par nejasnosti. Jsou to Omegy Deville (damsky) rok 1969 a prodavajici pise v popisu "The watch is silver....", tim mysli ze jsou ze stribra nebo jen neobratne popsal, ze jsou z oceli (ktera vypada stribrne :) )? A kdyby byly stribrny (jestli se vubec stribrny Omegy kdy delaly), dynko se da asi cekat nerez, co?

Kazdopadne, tady je odkaz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...