Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tenhle příběh o hledání chrona začal někdy před třema lety, kdy už bylo jasné, že k tomu nazrál čas.

 

Nejdřív jsem trpěl utkvělou představou, že těma hodinkama musí nutně být moony. To mě drželo až do loňska, ale při každém zkusmém návleku na ruku to nějak nebylo ono. Lug2lug syndrom, by se dalo říct. Takže moony byly definitivně mimo hru.

 

Mezi dalšími adepty byly lesní chrona od Konráda, na ruce fajn, seděly pěkně, ale z nespočtu indexů mi šla hlava kolem. Pak jsem mlsně obhlížel nějaký vintyč brajtle, ale protože tomu prd rozumím, moudře jsem uvážil, že tudy cesta (zatím) nepůjde a marně chrnonobloudil zase dál.

 

Při jedné z cest do chronoshopu jsem si Zdeňkovi povzdechl o svém těžkém chronobundu, načež s klidem jemu vlastním vytáhl 356 a s pozvednutým obočím se mlčky zeptal, zdalipak jsem zvážil i tuto variantu. Chvíli jsem si připadal jak nachytanej prvňáček, co neumí číst na webu, ale ten pocit, že člověk konečně najde ty perfektní chrona pro sebe, ten se pomalu začal zhmotňovat v úsměvu od ucha k uchu. Příjemně jsme poklábosili a já se s jiskrou uvnitř chronopacientovy duše odebral ku domovu.

 

Jiskra ovšem zažehla plamen pochybností a začal kolotoč vnitřní argumentace. Pohled na fotky na webu a na IG pochybnosti střídavě hasil i přiživoval, až jsem narazil v archivu Sinnu na ref. 356.077 s ukazatelem rezervy nátahu namísto dne v týdnu. A bylo vymalováno. Plameny pochybností byly fuč, stejně jako naděje, že bych tyhle hodinky mohl někdy mít, protože jde o už nedostupný model. Myslel jsem, že mě trefí.

 

O happyend téhle story se pochopitelně postaral Kubson, jehož pomoci si velmi vážím a jehož chronomagii od této chvíle uctívám.

 

Závěrem, proč je právě tento model pro mě perfektní? Velikost 38,5mm a frézovaný (!) safír s oboustranným AR, uvnitř bije valžuk7750 s tradičními Sinn vychytávkami - to jsou technikálie. Ale ze všeho nejvíc se mi na tom líbí to, že je tenhle model téměř opakem mých 556i. A toto zrcadlení má pro mě svůj skrytý půvab.

 

Pár fotek pro ilustraci zde, pak s nimi budu porůznu plevelit chronomag.

 

:clap:

post-28902-0-04165300-1483029137_thumb.jpg

post-28902-0-65420200-1483029148_thumb.jpg

post-28902-0-39272300-1483029156_thumb.jpg

post-28902-0-48317900-1483029165_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Velká gratulace, vypadají skvěle, velikostně pro tebe ideál, Sinn ti očividně taky sedí, vypadá to, že líp jsi ani vybrat nemohl. Tak ať jsi z nich na dlouhou dobu tak unešený a užívej.

Jinak budu opakovat to, co už tu napsali jiní, ale ta rezerva je fakt super, skvěle zakomponovaná, takže nijak neruší, zbytečně nevyčnívá, ale přitom je stále na očích a dotváří perfektní komplet k chronu, fakt povedené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uzivej, ac nejsem chronar, tyto jsou povedene a ta rezerva nema chybu. Velice prakticka zalezitost. Bravo :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi díky, jsem rád, že to kvitujete zejména v kombu s 556tkama, je to úplný porno. Vzal jsem je maradonastyle na sraz s Andym, a je to sice megadivný, ale zajímavý pocit.

 

Dál si dovolím publikovat fotky napříč chronomagem, kéž jsou mi bohové a Kamil nakloněni :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...