Přejít na obsah

Vykradli mi kvartýr


dawe009

Doporučené příspěvky

dlubix: Přesně, taky mě to pobavilo.. normálka viď, někdo ti vleze domů, v klidu ho odpráskneš, šáhneš pod postel pro mačetu, na pohodu mu ji narafičíš do ruky, dáš cigárko a voláš poliše.. jojo, taky jsem něco takovýho v televizi viděl:D

 Jinak ted Dawův případ je fakt blbej, držim palce ať to ještě v rámci možností dopadne co nejlíp.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 417
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Přesně tak. Bohužel narafičit někomu do ruky kudlu není tak jednoduchý. Pokud tam zůstane mrtvola, tak si dají hodně záležet (narozdíl od ztracených věcí..tam se na to sere, vezmou se otisky, aby se neřeklo (tak blbej, aby kradl bez rukavic, už dneska není nikdo, navíc tvůj byt je především plnej tvejch otisků). U mrtvol se dělají rekonstrukce a jakmile zjistí, žes to narafičil - a oni to zjistí - tak jdeš bručet naprosto na jistotu a nepomůžou ti jakékoliv řeči o nutné obraně apod. Zvlášť pokud ho nepoložíš k zemi prvním výstřelem, ale musíš to zmáčknout víckrát, nebo pokud se to hovado nedejbože stihne k tobě otočit zády. Doktrína hradu u nás bohužel nefunguje a když tě ještě postaví před nějakého sluníčkového pacifistického soudce, což bývá hodně časté postižení u této profese, zvláště pak u soudkyň, tak nestihneš ani svatbu svého dítěte, tč. batolete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

drž se, vím co to je během týdne se mě to stalo dvakrát, je to sice pár let, ale jak se bliží datum 12. prosince, tak dávám psovy ( Brazilská Fila x Ridbeck) napostou volnost. Nože a všelijaké trubky si dávám tak abych věděl kde co.

Sice ho chytli, našli u děj hafl drog, nic neměl, bydleni na úřadě.

bez moc a nasranost - doslova

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chápu tu nasranost a hrůzu a upřímně mě to děsí i sere neuvěřitelně a to i když jsem student bez peněz a majetku, i tak mám několik poznámek.

 

AD1) Brutální tresty, odvetná opatření, likvidace pachatele u mě doma atd. Je dokázáno, že exemplární testy nevedly ke snížení kriminality. Možná by Vám to udělalo radost, někoho doma sejmout a já to chápu, ale ten frajer většinou pochází z podrobně zkurvenýho prostředí, takže kromě toho, že pokud bude očekávat povolenou střelbu a tudíž, zatímco ty si hraješ s dětma, koukáš na televizi, on jde do prostředí, v kterým nepozná rozdíl v trestu za vraždu, znásilnění, potom co tě sejme a krádež, mimochodem koukněte na paragraf 361 TZ, ty ho nečekáš. Hádej kdo bude střílet první. No a když má tenhle kurvic podobnou rodinu a ty máš to štěstí, že ho sejmeš, on má podobně dementního bratra, otce, syna, kumpána, kterýho jsi právě nasral...

 

AD2) Za dobu co studuji jsem se setkal s mnoha justičními omyly, protože soudce pracuje s pojmem "praktická jistota", nemůže vyloučit varianty jako útok mimozemšťanů, tvůj klon a pravděpodobně i vynechá nějakou reálnou variantu. Při představě, že mě z vězení pouští po justičním omylu s useknutou rukou, nebo mě linčuje dav (viz agresoři, navratdoreality, zvrácení), není mi moc dobře.

 

AD3) zažil jsem vloupání při kterém zloděj lezl přes spící příbuznou, jsem rád, že věděl, že zabít jí je pro něj o moc nebezpečnější, než nás vykrást a zkusit nepozorovaně utéct, což se mu podařilo.

 

AD4) místní fórum. V roce 2k9 jsem potkal slečnu, jejíž přítel zrovna něco dělal, povídali jsme si tak půl hoďky a nevzal jsem si číslo, které mi nabizela. Ze 3 nic neříkajících faktů, v době bez sociálních sítí jsem jí dohledat přes půlku republiky na frajera a začali jsme si psát, pokud je to tady fórum lidí s uloženými penězi v rychle scizitelné komoditě o vysoké hodnotě, divím se, že tu je tohle vlákno tak málo. Dohledat člověka podle údajů, co sem někteří píšete, je podle mého spíš lehčí, než těžší, nic ve zlém. Rád se koukám na ty krásné kousky, ale vsadil bych levou kouli na to, že jsou tu tipaři i zloději, dokonce i mezi známými tvářemi.

 

AD5) Osobně se neznámé, ale pro mnohé vypadám jako sluníčko, pro jiné možná jen uvažující člověk, přeju všem z Vás, koho to potkalo, aby se to co nejdřív dalo do kupy a ačkoliv jsem tak trochu sám fetišista, co lpí na věcech, považuji za opravdu dobrou zprávu, že rodiny zůstávají nedotčené, protože věc je naštěstí jen věcí, i když vzácnou, ale rodinu Ti nikdy nikdo nevrátí.

 

Hlavu vzhůru, dej se co nejdřív dokupy a přeju Ti, aby na frajera dopadla co nejdřív spravedlivá odplata!

 

Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se týče té mačety do ruky mrtvoly, tak to je totální kravina, která vyústí každopádně v kriminál. V tomhle případě bude policie sbírat naprosto všechny stopy a vše pořádně zkoumat a na mačetě bude chybět střelný prach. Podle střelného prachu na mrtvole přesně poznají v jaké pozici měl zloděj ruce a jak byl natočen a jestli stál nebo ležel - pokud by třeba měl nůž nad hlavou a chtěl vás s ním zvrchu bodnout, tak bude mít střelný prach na spodku rukou, pokud naopak bude mít nataženou ruku, že Vás bodne, tak bude mít na prstech a zápěstí více prachu než na těle. Věřte, že v tomhle oni poznají opravdu naprosto vše a strkat zloději do ruky nějakou mačetu nebo nůž je největší chyba, jakou můžete udělat, pak už nebude člověk důvěryhodný vůbec a dopadne to špatně.

 

Ideální je střílet tak, abych toho druhého nezabil. Jasně, říká se, že zabít, že pak nemůže vypovídat nesmysly a lhát, což rozhodně bude a bude se to snažit otočit. Jenže když se obhajoba nepovede, tak v případě, že pachatele zabiju, tak to mám buď jako zabití nebo dokonce vraždu a obojí je jasnej kriminál. Pokud ho jen postřelíte a on to přežije, tak sice bude u soudu lhát, ale i když soud projedete, tak to bude jen ublížení na zdraví a velmi pravděpodobně to skončí podmínkou a ne 10ti lety kriminálu....

 

Takže zbraň na zloděje klidně vytáhnout, při nejhorším i vystřelit, ale snažit se nazabít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, v případě že mi někdo vleze domů a měl bych to "štěstí" být zrovna palbyschopen (nabitý Glock pod polštářem nemám) tak ho "vyzvu k zanechání jednání" a pokud by měl tu snahu jít za mnou tak nezbývá než střílet. Myslím že hlavní je nestřílet do zad a hned s policií volat právníka a do jeho příjezdu se s nikým nebavit. Hlavně doufám že se v životě s tímto nepotkám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, v případě že mi někdo vleze domů a měl bych to "štěstí" být zrovna palbyschopen (nabitý Glock pod polštářem nemám) tak ho "vyzvu k zanechání jednání" a pokud by měl tu snahu jít za mnou tak nezbývá než střílet. Myslím že hlavní je nestřílet do zad a hned s policií volat právníka a do jeho příjezdu se s nikým nebavit. Hlavně doufám že se v životě s tímto nepotkám.

 

Chce to být připraven a pořídit si něco podobného do nočního stolku:

https://www.adsafe.cz/produkt/trezory-na-kratke-zbrane-nabytkove-1-2-zbrane-gunboxy/487004/gunvault-bezpecnostni-schranka-pro-ulozeni-zbrane-microvault-mv-500/#.WGp0w_nhBaQ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je určitě pravda, v USA každý zloděj počítá s tím, že domácí má zbraň a nebude vůbec váhat ji použít, takže zloděj tu zbraň má taky a výsledkem bude určitě více mrtvých. U nás je výhoda, že člověk co nemá čistý rejstřík se k legální zbrani nedostane, kdežto v usa ji koupí na řidičák na každém rohu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemam, ale v USA za rok 2015 bylo pres 15000 usmrcených obětí, v ČR v tom roce 155 vražd. Pokud neni americanu 1mld, tak na tom lepe nebudou.

Všech těch 15000 lidí zastřelil nějaký zloděj doma, protože na něj vytáhli zbraň? To je strašný. Asi půjdu vrátit bouchačku, určitě mi to zachrání život.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...