Přejít na obsah

PS II nodate bronze


Doporučené příspěvky

Ahoj, pokud se nepletu, máš strojek ode mě, jestli je s ním nějaký problém, pošlu díly nebo celý jiný strojek, jestli chceš. Jinak je potřeba mít na paměti, že tyhle strojky mají na hrbu přibližně 40 let a jejich denní odchylka má z výroby toleranci -15/+45s. Většina jich samozřejmě po vyčištění a seřízení chodí podstatně líp, ale nelze očekávat zázraky.

Pozri SZ

 

Odoslané z SM-A300FU pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud by měl nekdo zájem, tak přenechám svoji pozici v této limitce. Chtěl jsem hodinky jako dárek, ale zamýšlený obdarovaný má nyní zcela jiné starosti (vážné osobní) a hodinky nechce. Strojek je u Valjouxe. Domluva pře SZ. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Hoši myslím, že není třeba na Jardu útočit. Všichni jsme věděli, že to prostě do měsíce nebude. Všichni víme, že naše nacionale jsou v Eltonu a že v nejbližší době tam půdou strojky, je to tedy v procesu, co řešíme? Nemyslím že je v silách kohokoliv z nás to urychlit a Podle mě nikdo ani víc než je v sz neví. Byl bych rád, že je to v pohybu a že se to reálné děje a až to bude, tak to bude. Nikdo po nikom zatím nechtěl zálohy ani nic, vsechno je na gentlmanske dohodě a pritom už do toho bylo vložena hromada času, kterou Jardovi nikdo nezaplatí. Buďme rádi, že se toho ujal a že máme jistotu že hodinky budou. A jestli to bude za měsíc nebo za půl roku podle mě už není tak důležité.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...