pepyczek Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Zdravím, nemáte s nimi někdo zkušenost? Sháním nějaké bezúdržbovky s mega lumi, jediné, co jsem našel, je tato modelová řada od Seika. Díky za reakce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 sbbn013 pripadne sbbn035 ale 13 jsou supr dupr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 sbbn013 pripadne sbbn035 ale 13 jsou supr duprJsou parádní, škoda té ceny, rád bych se vešel do 500 euro :-/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Co třeba SBDN 013, pokud teda netrváš na tuňácích? Titan (i dýnko), jen 40 mm (pro někoho nevýhoda, pro mě výhoda), JDM, zaplatil jsem za ně před rokem a kousek cca 230 USD plus DPH. Lumi brutál, solár, lehounké, ale taky dodrbatelné (Titan Grade 2), koncovky jen ohýbaný plech, ale mám pro ně nějak slabost... foto web Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Co třeba SBDN 013, pokud teda netrváš na tuňácích? Titan (i dýnko), jen 40 mm (pro někoho nevýhoda, pro mě výhoda), JDM, zaplatil jsem za ně před rokem a kousek cca 230 USD plus DPH. Lumi brutál, solár, lehounké, ale taky dodrbatelné (Titan Grade 2), koncovky jen ohýbaný plech, ale mám pro ně nějak slabost... foto webScreen Shot 2017-01-11 at 19.53.52.pngDíky, mrknu na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) no a nebo jestli netrváš na solaru, tak kinetic tuna SUN019, příp. ostatní barevný varianty Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tady máš všechny "neX" verze (ta je zbytečně drahá) v různých velikostech a s různými lunetami, jen listuj..http://c-watch.co.jp/ww/sbdn013.htmlJá sám mám dnes bohužel nedostupné,zde putovní (ale já si je nechám) SBDN003, jejichž fotografie pořízená váženým členem je v letošním kalendáři a mém avataru.Nepřipadají mi, že by se dodrbávaly, asi měly zatím štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 abys mi to věřil s lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tady máš všechny "neX" verze (ta je zbytečně drahá) v různých velikostech a s různými lunetami, jen listuj..http://c-watch.co.jp/ww/sbdn013.htmlJá sám mám dnes bohužel nedostupné,zde putovní (ale já si je nechám) SBDN003, jejichž fotografie pořízená váženým členem je v letošním kalendáři a mém avataru.Nepřipadají mi, že by se dodrbávaly, asi měly zatím štěstí. Super, mrknu na to, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 11. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 abys mi to věřil s lumi Screen Shot 2017-01-11 at 20.40.21.pngparáda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) abys mi to věřil s lumi Screen Shot 2017-01-11 at 20.40.21.png Jo, prostě Seiko Lumibrite standard. Manželka mi v nich zakázala spát, protože ji prý oslňovaly . Hodinky nosím na levé ruce, manželka spí vlevo. Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tady máš všechny "neX" verze (ta je zbytečně drahá) v různých velikostech a s různými lunetami, jen listuj..http://c-watch.co.jp/ww/sbdn013.htmlJá sám mám dnes bohužel nedostupné,zde putovní (ale já si je nechám) SBDN003, jejichž fotografie pořízená váženým členem je v letošním kalendáři a mém avataru.Nepřipadají mi, že by se dodrbávaly, asi měly zatím štěstí. Ne, není to tak zlé s tím dodrbáváním, spona teda vypadá jako kluziště po hokeji, ale na pouzdru nic zásadního. Co bych řešil jinak-všechna čísla na lunetě jsou stejně velká, mohlo by to být přehlednější. 120 kliků bych taky přežil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Jo, prostě Seiko Lumibrite standard. Manželka mi v nich zakázala spát, protože ji prý oslňovaly . Hodinky nosím na levé ruce, manželka spí vlevo.tak to máš ještě dobrý, já mam skoro zakázaný trasery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Já mám zakázáno spát s SKX. Ono, dostat jimi do hlavy ve spánku prý není moc super. :-D Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se