Vensa Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Maximální doporučení. V pondělí jsem mu napsal, dnes (čtvrtek) už mám hodinky na ruce. Navíc mi hned poslal fotku z pošty že hodinky odeslal a druhý den už mi sám psal jestli všechno proběhlo jak mělo a jestli mám už hodinky doma. Opravdu příkladné a naprosto bezproblémové jednání. Link to post Share on other sites
Jupiter7 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Maximální doporučení. V pondělí jsem mu napsal, dnes (čtvrtek) už mám hodinky na ruce. Navíc mi hned poslal fotku z pošty že hodinky odeslal a druhý den už mi sám psal jestli všechno proběhlo jak mělo a jestli mám už hodinky doma. Opravdu příkladné a naprosto bezproblémové jednání. Diky :-) Link to post Share on other sites
Randy Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Doporučuji, perfektní domluva a jednání, popis odpovídal stavu. Link to post Share on other sites
georgejv Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Jednání rychle, stručně, věcně. Domluva 100%. Tak to má být. Spokojenost. Link to post Share on other sites
Mr. Woland Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Bezproblémový obchod, díky. Link to post Share on other sites
Pitris.k Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Bezproblémový obchod, dokonce mi oblital hodináře ve svém kraji a sehnal mi co jsem potřeboval.Patri mu velké díky.Doporucuji Link to post Share on other sites
vladimir1979 Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 Určite odporúčam,všetko prebehlo podľa dohody.Ďakujem za obchod. Link to post Share on other sites
maama Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Diky za obchod. Bezproblemova komunikace a ochotnej sejit se o vikendu. Link to post Share on other sites
maposp Posted April 19, 2018 Report Share Posted April 19, 2018 vše proběhlo standardně a v pořádku. Link to post Share on other sites
MrGas Posted May 18, 2018 Report Share Posted May 18, 2018 Příjemný a rychlý obchod, jasná domluva. Doporučuji Link to post Share on other sites
saquinas Posted May 18, 2018 Report Share Posted May 18, 2018 Zcela hladký obchod s výbornou domluvou, až příliš krátký hodinkový pokec. Výslovně upozornil na škrábance od výměny řemenů, když jsem se podle jeho názorou nevěnoval prohlídce dost . Opravdu jsem si to užil a mohu jen doporučit. Link to post Share on other sites
Sphinxx Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 S Richardem již druhý obchod, co se dohodne to platí, výborná, rychlá a věcná komunikace. Děkuji a doporučuji. Link to post Share on other sites
Tikal Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Vše OK, děkuji a doporučuji Link to post Share on other sites
EngineerHack Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Predavajuci na urovni. Komunikacia vyborna a ozaj promptna co sa ceni.Bolo mi ctou a odporucam. Link to post Share on other sites
villain83 Posted August 25, 2018 Report Share Posted August 25, 2018 Vse probehlo v pohode, diky. Link to post Share on other sites
JendaM Posted October 7, 2018 Report Share Posted October 7, 2018 Diky za ochod a JBL, hraje perfekne. :-) Link to post Share on other sites
Karol Posted October 15, 2018 Report Share Posted October 15, 2018 ....možem doporučit,...dakujem za obchod Link to post Share on other sites
_lip_ Posted November 5, 2018 Report Share Posted November 5, 2018 Všechno bez problémů, díky a doporučuji. Link to post Share on other sites
EngineerHack Posted November 6, 2018 Report Share Posted November 6, 2018 Parada, Uzasne, Dokonale. Clen ako ma byt! Proste gentleman. Link to post Share on other sites
jfk Posted December 18, 2018 Report Share Posted December 18, 2018 Doporučuji prodejce, obchod úspěšně dokončen k velké spokojenosti ). Link to post Share on other sites
Recommended Posts