pebe Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Seiko SNK809 Yobokies mod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 ... rukavici ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Seiko SNK809 Yobokies mod Taky bych to videl na nejaky Seika vytuneny..vypada to dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PotoWatch Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Múj nový prírústek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Proč je ta fotka stranově obrácená ? Respektive podkladová fotka podle vyznamenání ne, ale ty hodinky na ní jo. Jsem v první chvíli myslel, že je to nějaká spešl úprava. Z toho jsem jelen. Upraveno 6. října 2014 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Nemáte tady někdo tuto knihu - na titulce jdou krásně vidět hodinky: Konečne som ju začal čítať a vyzerá to asi na Lemania MVS. A citujem príhodu z tej knižky. Jednou se G. Lang bavil až tak náružive, že cestou domu bezvládne ležel v príkopu, kde také usnul. Mel pritom vystrčenou ruku a na ní majetek vojenské správy - letecké hodinky. Prímo si ríkaly o to, aby si je nekdo cizí vzal. A jelikož on byl nadobro v limbu, tak mu je opravdu nejaký dobrodinec odepnul. Tak ktovie kde sa nachádzajú hodinky dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datron Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Nevite prosim Vás někdo kde by se tyto hodinky dali sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datron Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2014 Myslel jsem hodinky Seiko SNK809 Yobokies mod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Myslel jsem hodinky Seiko SNK809 Yobokies mod. yobokies.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 -Taky se přikládám ke Klotzmenovi, ty hodinky mne celkem ťukli do očí.... Zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 -Taky se přikládám ke Klotzmenovi, ty hodinky mne celkem ťukli do očí.... Zajímavé Jsou to spojený dvě fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Jsou to spojený dvě fotky... Podle mne je to omyl vytvořený v nějakém softwaru. Při vkládání druhé fotky s hodinkamy to dotyčný omylem otočil Upraveno 14. října 2014 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Konečne som ju začal čítať a vyzerá to asi na Lemania MVS. A citujem príhodu z tej knižky. Jednou se G. Lang bavil až tak náružive, že cestou domu bezvládne ležel v príkopu, kde také usnul. Mel pritom vystrčenou ruku a na ní majetek vojenské správy - letecké hodinky. Prímo si ríkaly o to, aby si je nekdo cizí vzal. A jelikož on byl nadobro v limbu, tak mu je opravdu nejaký dobrodinec odepnul. Tak ktovie kde sa nachádzajú hodinky dnes Dík , bylo to asi horké zboží tehdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Kristian.nov a JPS : Tak se kluci dohodněte :0D Ale asi to teď vypadá nejpravděpodobnější od JPS ... :0) Tak že děkujeme za osvětu :0))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Podle mne je to omyl vytvořený v nějakém softwaru. Při vkládání druhé fotky s hodinkamy to dotyčný omylem otočil Ty hodinky má kolega ode mě a jsou to klasické Dienstuhr s korunkou vpravo, jen to dokázal nějakým záhadným způsobem otočit..... Teda jen ty hodinky, podkladová fotka je OK, asi nás chtěl zmást (Železný kříž 1.třídy a frontová spona jsou vždy nošeny na levé straně-u srdce) Upraveno 14. října 2014 uživatelem M-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 No jasný!Podkladová fotka je v pořádku a importovaná fotka hodinek je otočená.Ta fotka v mém komentu je jen pro představu, jak je to jednoduché fotku zrcadlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2014 Dík , bylo to asi horké zboží tehdyA ešte písal ako mu za letu vybehla ojnica na Bf 109. Tak núdzovo pristál niekde v Rusku a z lietadla zobral len lietadlové knihy a palubné hodiny. A tie hodiny má už teraz jeho syn doma a stále idú.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Letecký čas vypršel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Letecký čas vypršel.... pekný,diky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Letecký čas vypršel.... Také děkuji, moc hezké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se