Frostie Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Mne to zobrazuje LUCH Tie 40mm, ktore som daval su nejake NO WATCH z Britanie s quartzom Ronda.za trojnásobnou cenu a s Rondou? Děkuji, již jsem blil
Návštěvník Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 áno, spracovanie je OK, porovnateľné s tými Timexami. samozrejme na Seiku je vidieť že je to iný level, ale aj tá cena bola 6x vyššia.
Roman-ZA Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 za trojnásobnou cenu a s Rondou? Děkuji, již jsem blilkliiiid ja viem, ze mechanika, je mechanika
Frostie Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 kliiiid ja viem, ze mechanika, je mechanika jj
Beet Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Mě osobně se neskutečně líbila tato limitka http://forums.watchuseek.com/f29/luch-1-hand-gaz-gl-1-limited-edition-1325482.html od Luche
Roman-ZA Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 ta sa skutocne vydarila. tieto vyzeraju tiez slubne - http://www.ebay.com/itm/Luch-Limited-Edition-One-Hand-Rare-Belarussian-Letter-Y-Collectible-Wristwatch-/201760405773?hash=item2ef9db790d:g:wKQAAOSwzchXRNN9 skoda, ze nemali napis LUCh v azbuke.
Návštěvník Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 suhlasim, aj tie moje som vyberal tak aby mali azbukovy napis
Roman-ZA Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 tak, tak. hodinky z krajov vychodnej slovanskej lipy musia mat napisy v azbuke, ci uz na ciferniku alebo na viecku
Frostie Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 tak, tak. hodinky z krajov vychodnej slovanskej lipy musia mat napisy v azbuke, ci uz na ciferniku alebo na viecku Nejlépe na obou stranách!
Roman-ZA Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 jasne, bolbo som to napisal, ale myslel som to tak, ze musia byt na oboch stranach
Svatoslav Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Také jedny mám je déle než jsem na chronomagu.
Paketa Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Odesláno 28. května 2017 Moc pěkné, již dlouho o nich velmi vážně uvažuji. Běžně ale nosím spíše vintážní hodinky a tak se nemůžu rozhoupat. Bílé s azbukou jsou mým favoritem.
lub Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 taky se rozhoupávám, už jsem nakoupil barevný nato strapy, tak ještě zbývají ty hodinky.kluci, vy co je máte - v nabídce na ebay mi připadá že mají různé povrchy pouzdra, buďto lesklé pokovení nebo jakoby satén, je to tak? nebo je to všechno lesk?to srovnání s timex weekendery je super, jsou si dost podobné. kdysi jsem kvůli tomu designu po weekenderech koukal, ale lučky jednoručky jasně vedou.teď ještě azbuka nebo latinka. asi vezmu bílé v azbuce..
Harwey Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 K ruskym hodinkam patri azbuka:) Odporucam tak:)
plazalien Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 taky se priklanim k azbuce, uz je mam taky vyhlidli, stribrno bily s azbukou
Roman-ZA Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 nad azbukou sa snad ani nebude rozmyslat. to je jasne, nie?
lub Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 (upraveno) OT - si teď vzpomínám - luč už jsem jednou měl!na začátku devadesátek, to tu ještě ani casio nebylo, kvarcky černý plastový, vypadaly dost moderně, ale hroznej šunt, na bocích plastového sklíčka otřepy, takže ani nedoléhalo k pouzdru a foukalo do nich . stály co si pamatuju 500,-Kčs!!tydle to byly, akorát s černým cifrem bez rudé hvězdy.. Upraveno 30. května 2017 uživatelem lub
Svatoslav Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Na jednoručkách je krásné to, že ač jdou přesně, čas tu nehraje žádnou roli 5 minut sem 5 minut tam. Minuty se v té pětiminutovce jen odhadují. Hodinky do pohody, žádný stres.
lub Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 tak jsou doma, holky jednoručky. sympatické balení - krabička se šuplíkem, v něm plátěný pytlíček s hodinkama, vyplněný papíry... za třináct stovek není co řešit, neshledal jsem jediný nedostatek, po objednání na ebay za týden doma, výborná komunikace s prodejcem, super!hodinky samotný jak jsem čekal, resp. co jsem měl nakoukáno z fotek, zpracování bezchybné. po vyndání hned přehození na nato a myslím, že jim to docela sedne. fakt prča, že ten čas se úplně s přehledem určí s přesností +-1minuta (!!), což praticky stačí.9:38 pěkné dýnko srovnání velikosti s pětkama. oboje mají 37mm (luč 37,2..) ale díky velikosti dialu a tenkému pouzdru samozřejmě působí lučky o hodně větší. na mé ruce vnímám pětky velikostí na hraně, luč úplně ideál!čas 10:20 ..já ten minimalismus žeru! - běloruský bauhaus zkrátka elegance až na půdu, jsou to určitě moje nejvíc nejlepší hodinky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se