Přejít na obsah

Typický Chronomagista - VZDĚLÁNÍ A JAZYKY


Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

farářskej: vtipálku :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asijské jazyky nikdo? To sem nepíše žádný Honza z tržnice od hranic? :lol:

Umím si thajsky říct o jídlo, pozdravit, poděkovat a s pomocí učebnice i pár dalších věcí. Problém je, že to je tonální jazyk, takže těžko říct, jestli říkám to, co myslím :rolleyes:. Ale bude se nám to v té anketě hezky vyjímat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dosažení mety "střední" na stupnici vzdělávacího procesu, jsme se spolu s tehdejším školstvím dospěli k rozhodnutí o časově nomezené odluce. Je pravdou, že školské instituce se mě chtěly zbavit podstatně dříve, což mi naznačovaly různými přípisy a oznámeními z nichž nejzajímavější bylo podmíněné vyloučení ze všech středních škol. Následně jsem zjistil, že pokud máte ukončenou destiletou docházku, v ruce zmiňovaný přípis a posudek v jehož úvodu se skví věta " Výše jmenovaný je nebezpečný a podvratný živel.." máte problém. No měl jsem podstatně více štěstí než rozumu, takže jsem našel ústav, kde se o papíry tolik nezajímali :-)

 

Co se týká cizích řečí mé schopnosti, znalosti a hlavně má víra v jejich správé použití, jsou jednoznačně závislé na množství alkoholu v krvi.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...