Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Steiny a Rolex jsou uplne jine, to se proste neda srovnavat, koupi nic nevyresis. Navic potapky od Steinu jsou (IMHO) to slabsi z jejich produkce... Snad ty vintage maji trosku smrnc, jinak bida.. Dam krk na to, ze Tissely se bouchaji v Cine v jedne z tovaren na fejky, akorat kdyz prijde zakazka od Korejcu, tak tam bouchnou ten napis Tissel. To by vysvetlovalo i  tu neuveritelne nizkou cenu, dlouhe cekacky atd... Tudiz pokud se chces maximalne priblizit originalu a vyzkouset, jak by Ti Rolady sedly, kup Tissely. Tady na foru je nebude urcite problem nasledne prodat, jen se po nich zaprasi  :goof:

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno (upraveno)

IMHO steinhart je designem a kvalitou zpracovani zcela srovnatelnej s Rolexkama. Proc davat na nabubrelou marketingovou auru rolexek, kterou beztak hypujou placeni youtuberi, bloggeri a instagramisti? Pepsiny jsou pepsiny nehleda na napis na cifru.  A zvazil bych i ty Aplhy.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno (upraveno)

Páč imo nejni nic vokoukanějšího než klasickej, milionkát otrocky zkopčenej subdizajn, hodil jsem to pro zajímavost do stroje a tu http://evolutioncell.com/watches/diver-watch.html

mě kromě Deep Blue, Prometheů, zaujaly ty moVas- stejně originální jako třeba H2O. Z civilnějších dizajnovek JeanRichard Aqua- neb Terra-scope na Ashfordu fičej furt ve slevách tuším. Ale já jsem úchyl na oranžády, čili Alpina diver za mě. Ale ani ty levný Tauchmeistery nejsou nezajímavý imo. Čili se oklikou dostávám k S. Marinemasterům u kerejch se dá v klidu skončit imo. 

Upraveno uživatelem Toom
Odesláno

Zkus jeste kouknout na starsi Sandoz ( ty jsem mel tez ), je v nich eta. Jedny jsou v prodejnim vlakne.

Odesláno (upraveno)

No ide o to ci mas na hodinky z tejto cenovej kategorie gule (mysim na nosenie, nie na lestenie v hodinkovnici). Ak ano, tak si ich kup, nie je nic lahsie. Budes ich mat a lahko otestujes ci je to ono alebo nie. Ak ta nahodou omrzia, tak ich lahko zase predas a na rozdiel od inych znaciek u RLX ani moc neprerobis. Ak sa u teba ohreju dlhsie, dajme tomu 5 rokov, tak skoro urcite dokonca zarobis. No ale nesmies ich samozrejme znicit.... a to je potom prave o tych guliach ci si dovolis ich nosit. Ja napriklad priznavam, ze som ziadne svoje rolady nikdy moc nenosil.

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Nazdar. Kup si zelvy. Ahoj.

Inak v tomto pripade nemam predsudky a uplne vazne som zacal obzerat aj seiko. Ale zatial nic .
Odesláno (upraveno)

pozri si ešte Squale, napr. tu :

http://www.gnomonwatches.com/watches/squale-watches

majú aj RLX homage 40 aj 42mm, GMT bohužial momentálne len čierne a 42mm, ale majú aj vlastné diver design ...cena OK  a podľa mňa ešte aj značka je zvučná (a keby si ich chcel pustiť tak sa ozvi ...) :rolleyes:

PS : seiko tiež dobrý výber na pepsi diver ....len GMT tam nenájdeš

Upraveno uživatelem AKUC
Odesláno

Som si precital vase rady a tipy (dakujem) a uvedomil som si, ako sa zase raz v tom totalne placam :) Asi to bude zase na dlhsie...

Odesláno

Já jsem si před lety, kdy mi přišlo absolutně nemyslitelné dát za hodinky 150k+, koupil Ocean 1. Zdály se mi dost super, ale po nějaké době mě na nich začal vadit jeden detail - že to nejsou Suby. A tak jsem po dvou letech tahání Steinů přezbrojil na Suby.

Takže já jsem touhle cestou šel a spokojenost :)

Odesláno (upraveno)

....

Skratka nejake potapky 40-42mm, dobra lumi, okruhle indexy, nie prilis masivne, skor konzervativny vzhlad (ziadna kombinacia modrej, oranzovej, zelenej a pod), 500 - 2.500?. Viac nedam a suby nechcem. Napada vam nieco ?

Co nějaký seika? z levnějších suma, nebo pak MM300 by byly v cenovým limitu, jen teda asi nesplňují požadavek na "masivnost". Kdyby jsi přitlačil na budgetu (pořád míň jak na pepsi), tak Grand Seiko se spring drivem - např SBGA029, jen teda jsou 44mm

EDIT: jinak ty Pelagosy jsou parádní. Pro mě bylo dost rozčarování přímý srovnání s black bay, po kterých jsem dlouho pokukoval a na ruce mi vůbec nesedly proti pelagosům...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno (upraveno)

Kdyby jsi přitlačil na budgetu

Nie. Nie, nie, nie. Nie, nie. Nie :)

Seika som vzdy ignoroval ale v tomto pripade nebudem. A s tudormi koketujem dlho, ked bude sanca urcite ich chcem skusit na ruke . Momentalne obzeram squale, tiez su tam zaujimave kusky. Aj historia je fajn. Co sa ale neda povedat o sucasnosti glycinu. Skoda.

Edit: viac ako 42mm nedam. Mam fakt utle zapastie, tusim 17 alebo este menej.

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

Přijde mi, že víc záleží na profilu ruky a lug-to-lug velikosti spíš jak na průměru pouzdra, chce to zkusit, ale osobně to chápu. Mě nejvíc na ruku 19cm sedí 39mm EXPII

Odesláno

Přijde mi, že víc záleží na profilu ruky a lug-to-lug velikosti spíš jak na průměru pouzdra

suhlasim, aj zakrivenie noziciek, to mas pravdu kazdopadne. Skratka treba skusat, no. Nikdy nezabudnem na ten pocit, ked som si dal na ruku suby. Tak extremne nepohodlne hodinky (pre mna) a pritom s "normalnym" priemerom som neskusil nikdy predtym ani potom.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...