Přejít na obsah

Jake Sinn mate prave na ruce?


Kid_A

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Dokusan

1736

Ale ty je mas na blby ruce!

Jak se to pozna? :)

 

cos tam blbnul, to nejsou hodinky pro leváky :-)

Kdyz si je levak nasadi na ruku, tak to jsou hodinky pro levaky. Ja jsem toho zivym dukazem. Nezcepenel jsem, nikomu se nic nestalo. Normalne to slo ;)

 

Na levacce jsem mel Rolby a nechtely se mi sundavat, proto jsem to hodil na pravou :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě dotaz k SEW fotce s grupáčem: Pokud chce dneska člověk od Sinnu hodinky s centrální chronominutovkou, tak musí buď EZM10 nebo 140? A U1000 fakt definitivně zařízli?

 

nic dalšího kromě EZM10 a 140 mě teď nic nenapadá. A U1000 už nejsou, což mi přijde škoda. Jsem zvědavý, čím je nahradí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou super. Velikost akorát, cifr se mi hodně líbí, 500m WR, Ar kapsle, antimagnet atd. Nezničitelné hodinky...teda skoro. A to právě nechápu. Nedat na takový model Tegiment je fail jak prase. Stejně tak na EZM3. A vlastně i na spoustě dalších modelů. Proč to Sinn nemá jako základ? Byla by to přidaná hodnota a většina zákazníků by to uvítala. Mohli by tak "vymazat" Damasko. Proč to Damasko umí v základu? Je to jejich deviza. Říkají tak, pojďte k nám a dostanete v základu plnou palbu. Sinn naopak říká, kdepak, základ hezky v holobytu a zbytek za příplatek. Jasně, Damasko není v pozici aby si mohlo takto diktovat. Ale i u toho Sinnu mi to přijde trošku nafrněný přístup - zas tak profláklí a zásobení zákazníky nejsou. Jsou problém náklady? Fajn, zdražte celou produkci toolů o dva tři litry a šoupněte tam Tegiment a skutečný antimagnet do základu. Pak to budou skutečně toolové hodinky a myslím že si najdou i víc zákazníků. Jedou mraky "atomových" nezničitelných specialitek, ale na základní modely serou. Co tím říkají? Jó ty nemáš na specialitku za kilo? Jéžiš tak tu máš holobyty a jdi už, než nám vyplašíš hogofogo klientelu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ti přestala klikat luneta že ses tak rozjel? :)

 

Jinak s tebou v zásadě souhlasim, i když Tegiment je jako všechny povrchovky nedokonalej, jen to je odrbaný míň. No a stejně jako si třeba jedna značka účtuje za datumovku klidně 40 navíc (anebo ti údajně neumožní dokoupit si easylink pokud jseš socka, co má jen na OP), Sinn trochu podobně operuje s Tegimentem

 

Mě by netegiment u 13 možná tolik nedral, páč je to ve stotrojkovym pouzdru a jsou to vlastně pilotní chrona. Kde mě netegiment prudí víc jsou základní potápky.

 

My furt máme nějaký kecy ale :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luneta kliká jak má a přesnot je měsíc co měsíc o vteřinu lepší (takže za rok o tom čase budou chodit jak COSC)...ale keců není nikdy dost ;)

Aby nedošlo k mýlce, já samozřejmě neočekávám, že na základním modelu za 25 bude Sinn mrhat svými top technologiemi. Ale na hodinkách za 45 bych už ten Tegiment docela čekal. Zvlášť když jinak mají prakticky všechno. A když bych měl dnes vybírat znovu, dost pravděpodobně bych opět sáhnul k Sinnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je fakt, že jestli mi něco na 144 chybělo, tak to byl právě Tegiment. Před tím jsem ho měl na 857 a hodinky byly po roce jako nové. Takže vám rozumím kluci :D myslím, že Tegiment na U1 apod nedávají, protože tvrdí, že ponorková ocel by měla být o něco odolnější než klasická. Každopádně jde dokoupit za 250 ojro. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, s tou udávanou vyšší tvrdostí u tengeralattjáró acél to je fakt (vlastní zkušenost ale nemám). Možná další důvod proč zvážit limitky (mj. tegiment všude), které teď prodává Seikoprezident.

 

Taky je dost lidí, kteří povrchovky nemají rádi - hodinky bez ní se dají vyleštit, ty bez ní možná taky, ale výrobce by asi musel povrchovku sundat a zase nandat -  metalurg nicméně  nejsem, a vůbec od těchhle diskuzí radši ruce pryč.

 

250 ojro předpokládám znamená jen pouzdro bez dýnka (rád bych se plet), čili kdyby člověk chtěl potápky s tegimentem, bude to těch 250e + cirka pět CZK litrů navíc za tegimentovaný tah?

 

Zpět k EZM13: zase si nickolasi vem, jak by ceníkovka vypadala s tegimentem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemají tegiment, nemají plastické indexy, nestojí kilo, nejsou na tahu za desítku, s ponorkama nejsou příbuzný, už dávno nejsou bez poskvrny... Ale pro mě jsou ty nej, a to nejen když mi ukazují už jen půlhodiny cesty k manželce a dvouměsíčnímu prckovi.

post-20204-0-51622000-1540927470_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Tyler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...