dr.sphinx Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Mně bylo vždycky líto, jak tam lumi bojuje s barvou sčítačů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 V realitě to není zase tak hrozný, ale uznávám že ?nahnědlá? lumi jakou má třeba railmaster od omegy by tomu mohla slušet víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Já když jsem měl svoje, tak mi to vadilo čím dál víc. Já pak měk i jiný důvody se jich zbavit, ale tímhle to začlo. Nechci ale malovat čerta na zeď, užij si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Pustil jsi je v rámci fóra, nebo někam mimo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Mimo, nejdřív jsem se snažil tady, pak přes Chronoshop lokálně, nakonec někam do Austrálie, pokud si dobře pamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Nejak se jich nemuzu nabazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 že mě to nepřekvapuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Už nosím jen 104ky, tyhle parádní 1736 a Wardy. Zatím jsem saturovan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 (upraveno) Dám to i sem, ať jsou mezi svými Edit: obrázek Upraveno 6. června 2018 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Nechtěný přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Mas to pekny. Co si mame predstavit pod pojmem- nechteny prirustek? Tys je nechtel, ale?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 No v nějaké slabé chvilce (lehce pod vlivem) jsem na eBay přihodil do aukce víc než jsem chtěl a navíc aniž bych si přečetl popis ( který byl v němčině) . Ani jsem nepředpokládal , ze bych mohl vyhrát. No a ráno velké překvapeni Blbé je , ze jsou bez papírů a sklicko ani pouzdro není bez šrámů (na což ovšem prodejce upozorňoval ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 No v nějaké slabé chvilce (lehce pod vlivem) jsem na eBay přihodil do aukce víc než jsem chtěl a navíc aniž bych si přečetl popis ( který byl v němčině) . Ani jsem nepředpokládal , ze bych mohl vyhrát. No a ráno velké překvapeni Blbé je , ze jsou bez papírů a sklicko ani pouzdro není bez šrámů (na což ovšem prodejce upozorňoval )Aha, ale podle fotky to tak hrozne nevypada. Hlavne at slape vnitrek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Vnitřek je naprosto v pořádku. Tah také. Na tom sklicku tobtaky není hrozny, ale mě to vadí. Nejvíce me štve absence papíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Pokial si dobre kupil, tak by som sa na papiere..no ved vies co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Inak pekna zostava od Sinnu. Neviem si zvyknut na rucky na 1736, na ruke posobia paradne...To mi pripomenulo, ze by som mal vyhrabat EZM3 a prevetrat ich po dlhsej dobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Ty 1736 jsou neuvěřitelný . Můžu říci, ze si jich dost lidi všímá (teda těch co se orientují v hodinkách) Dnes na poradě JLC, 2x Zenith, SMP Chrono a další, nicméně jsem si všiml, jak se zaujetím sleduji me 1736 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Bohužel musím redukovat. Než udělám inzerát, nabídnu své 104ky na dvoučlánku napřed tady (snad to není v rozporu s pravidly, pokud ano prosím o výmaz) V případě zájmu napište SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Nebyt na chrona, tak nevim nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Trocha toho sunburstu, tekhle před volnem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se