instant Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Prave tej zatlacovacej lunete som sa chcel vyhnut kym sa casom nepresvedcim ze je nepriestrelna. Inac t1 / t2 ma lakali este viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Máš k tomu i gumu? Nemam ale urcite si obstaram. Som teraz v usa ale ked sa vratim tak to vyriesim. Já jsem už tři týdny nuceně na gumě a trpím jako zvíře! Já jsem jednoznačně tahař. K Sinnům jsem dokoupil ISO a vůbec ho nenosím, byť se mi na něm ty hodinky fakt líbí. Přezuju a do pár hodin je tam zpátky tah. Zajímavé je, že jsem mraky let nosil pouze gumu/nato/kůži a neměl jsem s tím problém. Teď jsem tak dva a půl roku na tahu a už neumím jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Na textile su v pohode a na nato budu este lepsie. Ale tah je tah, co si budeme hovorit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 To bylo samé "neprznite ty hodinky tema handrama" a najednou je to "textil"...hmmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 ale tak urcitee navyse, ide aj o to ake hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Neide. Žádné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Kam ste sa vy dvaja zamotali? Tu debatujete za rohom o handrách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 (upraveno) A za chvilku budou ve vlakne u clockyho A ja pindam do vlakna, odkud ani nemam hodinky. Ale jsem byvalej Sinnar, tak snad se to pocita... Upraveno 12. července 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Kam ste sa vy dvaja zamotali?.Pulp Fiction si videl, tak co sa pytas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Tywoe! To musis biely gumak k tomu zaobstarat, nech vidia vo svete, ze aj my sme uomo pitti positiv. Ja ho mam v sufliku a raz ho urcite zas namontujem :-) Ale clasp na gume maju najviacnajlepsi na svete ani Breitlingeni sa nechytaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Kdyz mu dcera zase uplete ten ?my little pony? copanek, proc ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Som ostrihany borci. Vrkoc zase az o dva roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 (upraveno) Jak k nicemu, sak su tam na paradu jo, ja vzdycky koukam co to mam na ty lunete za bordel, pak se podivam zblizka a dojde mi, ze to jsou pulminutovy indexy EDIT: na SDR lunete jsou ale vyraznejsi to je fakt, na kovovy tegiment lunete se pod urcitym uhlem/svetlem skoro ztraci... Upraveno 12. července 2018 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 shag - si ma s tym bielym gumakom normalne navnadil.. ale asi odolam dobre su, na moju labku idealne kompaktne hodinky. novy favorit ku kosacke (nebudem GS drať este aj v sobotu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 este par fotiek vystihujucich podstatu "veci": Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Covece, paradni U1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Gumu od Sinnu urcite, to je lepšie ako ich tah. Cervena je tiez fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Gumu to ano, myslel som to tak ze odolam bielej farbe, tak ako cervenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Shag - no podla mna ta biela guma k nim pasuje perfektne. Idealne na leto... To su jedny z tvojich aktualnych? Instant, myslel som, ze si robis prdel ked sme sa naposledy dotkli temy Sinn. Tieto su ale fakt paradne. Ak by som mal vyliezt zo Seiko vod, tak tuto verziu beriem vsetkymi desiatimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Ja momentalne ziadny Sinn, foto je len ilustracne z netu. :-( ale bielu gumu si setrim na vhodnu prilezitost... :-) Upraveno 17. července 2018 uživatelem shag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se