instant Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Shag - no podla mna ta biela guma k nim pasuje perfektne. Idealne na leto... To su jedny z tvojich aktualnych? Instant, myslel som, ze si robis prdel ked sme sa naposledy dotkli temy Sinn. Tieto su ale fakt paradne. Ak by som mal vyliezt zo Seiko vod, tak tuto verziu beriem vsetkymi desiatimi. naco by i vyliezal zo seiko vod, sak hodinky maju rozum, hodinky na seba neziarlia.. mozes mat aj Seiko aj Sinn aj IWC a kludne aji Journe - a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Člověče nevim, zejména er el ix, pokud jsou málo nošené, rozum nemají a žárlí na ostatní jak sfiňa. Protože jsou to exkluzivní beatery a chtějí hrát prim. Ke kolegům se tím pádem Exp II chovají trochu nafrněně. 556ky je ale mají v p*či Jinak mi těma tvýma novýma trochu rozškrabáváš už zahojený stroupek (556, nic jinýho nepotřebuju a podobný bludy) - formální Sinny jsem měl, retrochrona jsem měl, ultramoderní chrona taky, pilotky mám (556 jsou dokonalá moderní interpretace), chybí jen potápky. No a z potápkový strany asi jednoho dne zahřmí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 ja som vzdy chcel U1000 a nakoniec U1.. a tri dni nato som sa dozvedel ze U1000 koncia (moc to nesledujem), tak sa utesujem, ze ved z vysokych puzdier som uz aj tak vyrastol, no ale ked to sa lahko povie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 (upraveno) Tak to mi uteklo, a tak pyšní na tu podvodní chronooperabilitu (právem) byli. Hlavně, že mají teď 756/757 s barvičkama, to jsou holt ty priority, no. Furt mám ale trochu obsesi s EZM13, i když jsou ty prohozený knoflíky podobně na palici jako u tisícovek. Upraveno 20. července 2018 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 myslim ze cierna verzia este na webe je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Dobrej postřeh, ty jim ještě asi zbyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Po Euroflieger jsem si splnil i druhý Sinn sen - Arktis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Paradni, hod sem pak vic fotek a nejake info k nim ( at to nemusime hledat ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 (upraveno) Na rozdíl od Euroflieger limitky pro Japonsko Arktis byly ?normalní? produkční hodinky a jsou i v archivu (https://www.sinn.de/mobile/en/Modell/203_ARKTIS.htm)Jejich zvláštností mělo být, že zvládnou teplotní extrémy na naší planetě diky speciálním lubrikantům, argonu... ale pro kancelářského dobrodruha je primárně zajímavý úžasně modrý číselník, ke kterému jméno Arktis sedí a působí krásně ledově. O technologiích si člověk počte a hřeje ho, že má odolný precizní stroj od západních sousedů. Nějaké články se o nich v angličtině dají najít, např.http://watchreviewsbymcv.blogspot.com/2012/03/review-of-sinn-203-arktis-automatic.html?m=1Myslím, že teď u mě budou hrát první housle, tak se třeba zvládnu podělit o nějaké vlastní dojmy a rychlé fotky. Upraveno 23. července 2018 uživatelem wolfesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Fuuu tie Arktis su velmi nevsedne a neokukane hodky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Povedený hodinky. Nějak jsem tento model zatim nezaregistroval. Projel jsem odkaz s fotkama a po nějaký době hodinky co mě oslovily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Pěkný model, ta barva ciferníku je krásná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Pekne to mas!Poslednu dobu akosi dost casu travim na stranke Sinn a vo vyhladavaci na chrono mi tiez figuruje tato znacka...hmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Možná se mi to jen zdá, ale Seikolidi mají nezřídka k Sinnu blízko, jestli to funguje i obráceně nevim. Mě třeba Sinn začal zajímat dávno před Seikem (teda "dávno": v mojí realitě slabý půlrok ) 144 asi málokdo bude mít jako první volbu. Chrona dobře čitelný. Pouzdru jsem přicházel na chuť dlouho - super ale je, jak si to libovolný řemen "zaintegruje", i jako celkem striktního tahaře mě to baví. Jsou nečekaně kompaktní (L2L pod 45), ale neztratí se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Konečně pěkné fotky, které si tyhle super hodinky zaslouží. Já to prostě nedokázal. Máš to fakt pěkný, užívej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Doktore, dobre jsou. Jestli to jsou ty vymenene s Kuncakem za Rolby, tak jsi dobre udelal. Rad bych je okoukl. Treba nekdy na Morave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Jo a ten remen je mi nejakej povedomej :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Ja bych je, treba nekdy na Morave, taky rad okoukl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se