Jump to content

Jake Sinn mate prave na ruce?

Recommended Posts

Posted
před 17 hodinami, nickolas napsal:

Lunetu vem čert, ten zbytek mě zajímá! A nemyslím hodinky, byť jsou fajn ;)

A co přesně? Jsem k dispozici via PM nebo teda soukomou zprávu...ať to neplevelíme 😉

Posted
A co přesně? Jsem k dispozici via PM nebo teda soukomou zprávu...ať to neplevelíme

Jen plevelte! Taky me to zajima. Norsko nebo cos to psal. Treba zaloz separe cestovni vlakno ;)
Posted
před 2 minutami, AndyAaron napsal:

Jen plevelte! Taky me to zajima. Norsko nebo cos to psal. Treba zaloz separe cestovni vlakno

Ve středu se budu nudit na letišti v Oslu, tak třeba něco napíšu. Teď jsem na chatě bez připojení, sorry 😀

Posted
před 20 hodinami, nickolas napsal:

Jj, jen mě zajímalo co je to za místo. 

Tak to místo byla vesnička Torsken u Skipsfjordu na ostrově Senja. Prý mám zakládat vlákno, ale já nevím, jsem-li hoden 😃 když jsem byl poprvé v Norsku. Jako projeli jsme hodně a příští rok to dáme zřejmé  znovu, ale nevím, jestli vám ty moje kecy něco dají.

Posted
před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal:

... a příští rok to dáme zřejmé  znovu, ...

To by chtělo Sinn 206 Arktis😉

Posted
před 39 minutami, libor2002 napsal:

To by chtělo Sinn 206 Arktis😉

Ty jsou krásné, ale pak by to bylo buď a nebo 😀 ...hodinky nebo Norsko?

Posted
V 2. 4. 2024 v 17:37, Zdenek1307 napsal:

Tak to místo byla vesnička Torsken u Skipsfjordu na ostrově Senja. Prý mám zakládat vlákno, ale já nevím, jsem-li hoden 😃 když jsem byl poprvé v Norsku. Jako projeli jsme hodně a příští rok to dáme zřejmé  znovu, ale nevím, jestli vám ty moje kecy něco dají.

Nórsko je super. Žil a pracoval som 4 roky v Stavangri. :) Foto super 

Posted

Poslední zbytky sněhu na horách.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 9 hodinami, kloubik napsal:

Parádní.

Dakujem. Nenosim ich casto. Ale vzdy, ked vidim tie rozne nadherne Sinn vo vlakne, musim ich ponosit aspon par dni.

Posted

Pohodovky na léto #556

c9682c9c0cef32e00907f462342f7e25.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
V 9. 4. 2024 v 8:31, EpsteinBarr napsal:

Naladili ste ma na deutsche welle, tak som otvoril suflik.

Velice povedené!  Ten kaučuk jim sedne :)