hodinkář Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 toto téma jsem zde nenašel ale myslím si že sem patří Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Tak se ukaž, kromě těch hodinek, které si zde nabízel kdekomu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dee Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81205-jak%C3%A9-digit%C3%A1lky-m%C3%A1te-dnes-na-ruce/ ani http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62384-jak%C3%A9-g-shocky-m%C3%A1te-dnes-na-ruce/page-53 nestačí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81205-jak%C3%A9-digit%C3%A1lky-m%C3%A1te-dnes-na-ruce/ ani http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62384-jak%C3%A9-g-shocky-m%C3%A1te-dnes-na-ruce/page-53 nestačí?Myslím, že nikoliv, protože Casio nejsou jen digi a géčka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Jinak, ať jsme u tématu, dnes tyto. (Fotka moje, starší, z října) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodinkář Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 krásný kousek já zde sleduji hodně témat a zrovna dnes jsem měl na ruce sé casio Digi-ana a tak jsme si vzpoměl že tu žádné takové téma není Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 krásný kousek já zde sleduji hodně témat a zrovna dnes jsem měl na ruce sé casio Digi-ana a tak jsme si vzpoměl že tu žádné takové téma není Pravda, trochu potlučené, ale zase na to, co zažily, tak ještě paráda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodinkář Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 Zde mě oblíbené titanové Casio LIN-166 Duál time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushman Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Chlapi, nespletli jste si to s vláknem "Jak moc dojebané hodinky máte dnes na ruce?" :-)))))Ale je vidět, že je nešetříte... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Chlapi, nespletli jste si to s vláknem "Jak moc dojebané hodinky máte dnes na ruce?" :-)))))Ale je vidět, že je nešetříte... :-)Ale nespletli, já už jsem tu kdysi vysvětloval, čím vším ty MRP prošly, takže vypadají vlastně ještě výstavně. Ale je pravda, že to jsou mé nejotlučenější hodiny, to jo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodinkář Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 já mám casia hlavně na doma a na ¨takovou tu běžnou činnost tak se s nima sem tam bouchne no Link to comment Share on other sites More sharing options...
01axel01 Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Myslím, že nikoliv, protože Casio nejsou jen digi a géčka.souhlasím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 hezký edifice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodinkář Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 taky po tomto modelu pokukuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyroznov Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Ahoj, tak já dnes tyto hodí se mi na jednání více, než moje druhé lásky Protreky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří_99 Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Tý jo, tak už jsou slušné orloje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Avatarový. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyroznov Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Děkuji, ale v reálu nejsou zas tak velké, jak vypadají. Ovšem každý si jich hned všimne,jsou fakt s vysokým ,, machrindexem" :-) jdou pěkně i do rukávu, ale tam je opravdu neschovávám :-) jen ať jdou pěkně vidět :-) a taky potřebují světlo, jsou to solární kousky. Frostie, prosím co znamená avatarové? Chrono slang se teprve učím :-) děkuji a přeji hezký večer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 (edited) Děkuji, ale v reálu nejsou zas tak velké, jak vypadají. Ovšem každý si jich hned všimne,jsou fakt s vysokým ,, machrindexem" :-) jdou pěkně i do rukávu, ale tam je opravdu neschovávám :-) jen ať jdou pěkně vidět :-) a taky potřebují světlo, jsou to solární kousky. Frostie, prosím co znamená avatarové? Chrono slang se teprve učím :-) děkuji a přeji hezký večer.To není moc chronoslovník, je to od slova avatar, profilový obrázek zde, v tomto případě. Já jsem tím psal, že mám na ruce také to, co mám na obrázku, MRW310H Edited February 8, 2017 by Frostie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trebus Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Trochu modré barvy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts