adzes Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Po dlhsej dobe (par rokov) som nahodil moje prve casia. Je to model Edifice EFA-112 mam ich od decembra 2007 a idu do dnes na original bateriu s ktorou som ich dostal. Zazili si so mnou vela toho, musel som ich uz prelestit. Planujem ich este pretesnit a pravdepodobne uz aj vymenit bateriu. Foto iba telefonom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Moc je nenosím, protože jsou z plastu a nechci si je ošoupat. Ale líbí se mi a jsou krásně čitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Nove veselé Géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 @digiMonsterJsou pěkný.U mne po šesti týdnech olivové gecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 2x casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Tyhle kulaté se mi moc líbí. Odrazuje mě jen to nesmyslně utopené tlačítko vlevo nahoře, díky tomu jsou pro mě nepoužitelné. Já dnes s GA-2100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 12 hodinami, nooski napsal: Tyhle kulaté se mi moc líbí. Odrazuje mě jen to nesmyslně utopené tlačítko vlevo nahoře, díky tomu jsou pro mě nepoužitelné. Já dnes s GA-2100 já ten design a barevné řešení popisků dw5750 úplně žeru, víc než dw5600. tlačítko je sice utopené jako u všech digi s tímto modulem, ale zase stačí krátký stisk..a ten modul je prostě nejlepší 2100 mám v dlouhodobém plánu, štíhlost pouzdra je super (minimální ochrana sklíčka už míň), ale zatím si musím vystačit se dvěma anadigi géčkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Já 650ky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Moje první a asi i poslední Géčka. Koupil jsem je zde na fóru. Vždycky jsem chtěl jedny. Prostě takové otloukanky. Ale toto je defakto jediný styl gecek který se mi líbí a na barvy si nepotrpim. Ale jsou moc pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Marine Gear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Homeofficuju v nařízené karanténě a do toho hlídám ratolest, protože ženě není dobře. Parádní multitasking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Jo, ty jsou dobré. Jediné hodinky, co synek snese. Má zjevně chrono imunitu.... Ale má je na kožce ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Dneska se jějak nedovedu rozhodnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Gshock rodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 AMW 710 Marine Gear, převlečené na kůži CONDOR 350R01W21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Dnes nová akvizice, r. v. 1999. Model Casio MTD 1013, kalibr Miyota, u casia vedeno jako modul 1346 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se