... Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Právě bohat(ýrsk)ý výběr barev u Casia umožňuje barevně sladit hodinky s oblečením i se skiny oblíbených zbraní, a pozvedat tak "štábní coolturu" na vyšší levely snesitelné lehkostí bití! V případě, že někdo z místních adeptů duchovního osvícení dobral se již poznání, že nejen více než zdatným ovládáním jemného umění samurajského meče moderní muž živ jest, ale i s hodinářskou precizností dávkovaného staccata headshotů municiózně sázených padni komu padni sociální status lze si budovati bez ohledu na počet komplikací v probíhající hrách za natřásaní pavích per patriotů, ať směle (leč s předchozím dobrým rozmyslem!) upíše se službě v náborovém středisku (nebo zde přes SZ) reků mířících stezkami virtuálního hrdinství a pomíjivé slávy ku cti spočinutí v ponurém poklidu hřbitova obutých!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu (upraveno) Casual Friday Upraveno 8. listopadu uživatelem korbos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Protreky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu plný počet! téměř týden kazdodenniho nabíjení přinesl kýžený výsledek a již se radujeme a jásáme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu cim vic ficur, tim vetsi srani s tim je. ale kdyz to cek bere jako hobby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu ve sbírce mám hodinky na baterku, automaty i soláry a o všechny se musím starat. takže pohoda, jsem zvyklý na starání se o hodinky. nejhorší jsou automaty, ty vyžadují jednou za čas servis apod. nejlepší na údržbu jsou quartz GS. se vymění baterka a je to... baterka stojí do 30ti kč. soláry jsou tak něco mezi. je s tim sraní, nemusí se to ale servisovat jako stroječky. ale je pravda, že mi to chytání slunka čím dál víc vadí a rozhodně už si nechci další soláry pořizovat. mám celkem troje a jedny v prodeji a spíš se to snažím umenšovat. Ale pamatuji se, když jsem zjistil, že ta technologie existuje, tak jsem byl naprosto nadšen a říkal si, že už žádné jiné hodinky... no a jak jde čas, tak se ukazuje, že to zas tak super není, ha ha 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu momentálně mam troje solary, dvoje casia a jedny citiny, ale bylo toho vic. me spis prijde jako zbytnost mit hodinky s bt a nutnost operovat u toho s telefonem. asisem na tohle uz starej. tu jejich apku hanim kudy chodim . 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu jj, souhlasím, to mě taky prudí, nevím proč nemůže bejt ukazatel rezervy chodu na hodinkách.... na druhou stranu, jak se to jednou pořádně nabije, tak s tím nebude už sejření... a teoreticky EOL to snad má, i kdybych se na to už nikdy nepodíval, tak věřím, že třeba za 15let poznám podle cukání vteřinovky, že to chce výměnu baterky. jinak to v telefonu nepoužívám a ani to používat nehodlám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Dnes sluníčko na zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 7 hodinami, kaktusář napsal: jj, souhlasím, to mě taky prudí, nevím proč nemůže bejt ukazatel rezervy chodu na hodinkách.... na druhou stranu, jak se to jednou pořádně nabije, tak s tím nebude už sejření... a teoreticky EOL to snad má, i kdybych se na to už nikdy nepodíval, tak věřím, že třeba za 15let poznám podle cukání vteřinovky, že to chce výměnu baterky. jinak to v telefonu nepoužívám a ani to používat nehodlám. Ona je to teď s těma solárama versus baterkáčema trochu schizofrenní situace. Když Casio u některých levných modelů deklaruje garanci chodu na jednu baterii 10 let, což je prakticky běžná životnost takových modelů. A pak jsou soláry, které sice dle zkušeností vydrží na původní akumulátor běhat i výrazně déle, ale je to vlastně za jejich běžnou dobou užívání a navíc musí občas na světlo. Na druhou stranu je ten jejich akumulátorek menší, než baterie 10letých běžných modelů, tak asi mohou být i menší. Což ale nakonec zase haní robustní provedení G-Shock modelů, takže to ještě donedávna byly většinou stejně velké obludy. Ale zdá se, že co se menších G-Shocků týče, blýzká se na lepší časy s o něco menšími modely. A samozřejmě ty 10letky nemají tolik funkcí požírající více energie. Ale je v těch jednoduchých levných plasťácích nějaké kouzlo. Jenže Casio by asi takové modely neuživily, a navíc klientela chce pořád něco víc a víc. Vlastně je to docela zázrak, že Casio, v době "smart watches", ještě žije. Jednou o tom třeba v knížkách (sorry, někde v elektronické podobě) třeba bude odstaveček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Celé fórum už to ví, že u kaktusů nabíjí. Nahřívá tam plast i bronz, sám to říkal - žádný bonz! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu (upraveno) GMW-B5000TCM-1ER MRG-B5000D-1DR Upraveno 11. listopadu uživatelem Ondraj foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu (upraveno) V tomto vlákně nejsilnější pes MR-Gá! Upraveno 11. listopadu uživatelem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Osobně jsem zatím, G-Shockům navzdory, nalezl svůj osobní bod G u tohoto modelu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Ta krásně velká čitelná čísla a tak roztomile nízká cena s baterkou údajně na 10 let. Ne, fakt se musím kousat do ruky, abych si je nekoupil. I když je vůbec nepotřebuju. Bylo by to jenom gesto, abych si potvrdil, jak mohou být levné věci funční. No, tak dobře, někde na Ali by ten poměr cena/výkon možná byl ještě lepší, ale zas by to nebylo to pravé Casiooo. Zatím odolávám. Možná ale nakonec něodolám některému modelu s vibrátorem. Tedy s "vibration alarm". Navíc dnes už staré GD-350 se mi nějak začínají čím dál víc líbit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Vibrátory mám zatím dva, oba stejně (málo) intenzivní, a úspěšnost upozornění je 1:1, takže spíše náhodná. Ale možná to chce jen čas navyknout si na tento podnět. Na můj vkus je jemný jak pohlazení třívrstvého; upřednostnil bych, v případě hodinek arci, drsnější přístup. Na AE-1500WH mi nadmíru vyhovuje ovládání tlačítek (u bahňáků je, kvůli odolnosti, příliš velký odpor, 5600 mají navíc tlačítka ještě špatně přístupná); kdybych měl jistotu, že ochranné sklíčko nalepím bez bubliny, tak (pro mne) hodinky nebudou mít chybu! Absenci opakovaného timeru (při vaření) obcházím opětovným spuštěním po upozornění. Trochu je škoda, že nejde vypnout pípnutí při stisku tlačítek, ale zas toto není model do opery... Všiml jsem si, že bahňáci (TRT-110H-3AV) mají na plastovém sklíčku nějaké mikroškrábance (viditelné pouze pod úhlem a s lupou), tak jim pastou vyčistím "zuby času". Jak je to vůbec (u hlubších vrypů) s partou polyWatch? Funguje pouze jako brusná pasta (takže ji nemá smysl pořizovat), nebo i jako výplň? Jinak jejich rozvržení údajů na displeji je, z hlediska přehlednosti, příkladné; nedivím se, že tě lákají GD-350. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu GD-350 jsem měl dvakrát a prostě to nebylo ono. Nedovedu říct konkrétně proč, ale někdy to tak je. Přitom vzhledově i funkčně povedené. Tehdá před více než 10 lety jsem zároveň pořídil vibrační chudobky W-735H a ty mám doposud - s původní baterkou . akorát zanedlouho odešel světlý řemínek, tak jsem dokoupil origo černý. Solar mi dává smysl u ABC - a teď mám zrovna roupy pořídit PRW-6611, ty považuju za hodně povedené anadigi. snad mě to bažení přejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Pánové, je to břímě, které si tu neseme asi skoro všichni. Odolávat setrvalému náporu japonského přívalu elektronického náramkového parádění je úkol hodný jen zásadových a rozhodných kupců... Takže, zásada číslo 1 – Už nebudu kupovat nic, co nepotřebuju. Nejlépe vůbec nic. Jenže, tato zásada může být výjimečně porušena z těchto nebo podobných pádných důvodů: - Nějaký model mě prostě uchvátil, z neznámých důvodů, ale nemůžu si pomoct, není to racionální, ale na to přeci se*e pes, tady jde o princip... - Nějaký model má technologii, o které si sice můžu na webu všechno nastudovat, dokonce vidět její funkcionalitu na videích, ale znáte to, co si člověk nevyzkouší na vlastní ruce... A navíc je to kus historie. Taková koupě je vlastně vědecký hostorický výzkum. - Nějaký model jsem už dávno chtěl, ale pořád jsem mu odolával a teď se objevil za tak pěknou cenu, bez ohledu na to, jak moc už je jetý, ošoupaný, rozpadlý - Ten model už mám, ale teď je na prodej v jiné barvě, v jiném provedení, s jiným řemenem... a přece bych můj osamocený kousek nemohl nechat bez kamaráda ze stejné rodiny. - Objevil se nový model, který je funkčně vlastně dost podobný mému 10/20/30letému starému modelu. To bych se na to podíval, jestli ten starý nebyl stejně dobrý nebo dokonce lepší, to by se mělo porovnat. - Někdo ukázal na fóru model, o kterém jsem ještě vůbec nevěděl. No to je ale vlastně zajímavý kousek. To si o něm něco zjistím. No jo, jak mi mohl uniknout. Jé, on je zrovna v aukci za pěknou cenu. - Tenhle model byl v něčem první (případně poslední). Technologie, produktová řada, jakákoliv úchylnost... To ospravedlňuje tuhle výjimečnou koupi. - Sakra, už mám tři varianty tohohle modelu. A ono se jich celkem dělalo jen šest. Hmmm, tohle by byla čtvrtá. To bych pak mohl poskládat celou rodínku (neposkládáš, ten poslední budeš hledat roky a pak ho koupíš za nesmyslnou cenu), tak to já tu rodinku začnu kompletovat. - Cože, je to kus z l-i-m-i-t-o-v-a-n-é série. To je ale přece magické slovo. Ne, je to zaklínadlo. Tomu smrtelník nemůže odolat. A cože? Ta cena je přeci jako za "běžný" model. A je to ta "limitka", taková koupě nebude hřích. - Vydražil jsem v aukci model dle výjimek viz výše, ale je k němu ještě další, který jsem vůbec nechtěl. No, to se nedá nic dělat, musím je vzít oba/všechny. - Vydražil jsem v aukci model dle výjimek viz výše. Ale to budu muset platit výpalné České poště, clo a taky dopravu. Hmm, to se vyplatí, koupit k tomu už vydraženému ještě jeden úplně levňoučký kousek a poslat je pak v balíku. Alespoň jim pak nebude v krabici tak smutno a já ještě ušetřím na poplatcích... A dost by mě jich ještě napadlo. Možná sami doplníte. Mimochodem, k těm vibrátorům: pravda, mám GBX-100 (MIP displej dobrý, ale jinak mě neuchvátily) a jejich vibrace teda nejsou nic moc. Když se na ruce rozvibruje čínský náramek za 500,-, tak by to vzbudilo i vola, ale u Casia je to jenom takové pohlazení, japonská decentnost. Ovšem, může se to lišit model od modelu. To by chtělo zase vyzkoušet... A ke GD-350: Má lub asi pravdu, já myslím, že jsou prostě velké a že by mi neseděly na mé komáří ruce. A taky mají ve vrchní části zbytečně moc plastové hmoty. Ale když to člověk neví, dokud nezkusí... Mám teď na ruce GWR-B1000, se kterými jsem zprvu taky dost bojoval. Ale nakonec jsem si na ně nějak zvykl, byť jsem jim musel trochu znásilnit očko na řemenu. Konec zábavy, do práce, holoto! Ať máme za co nakupovat. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu moc pěkně napsáno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se