martyroznov Posted April 26, 2017 Report Posted April 26, 2017 Protreky hlásí, že bude nehezky.............a mají pravdu Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Dantechno Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Frostie Posted May 25, 2017 Report Posted May 25, 2017 Dnes vlnky... Pěknej Oceán. Tipuji, že jich na fóru až taková přehršel nebude...
Jixok Posted June 16, 2017 Report Posted June 16, 2017 zdravím vás pánové , udělal jsem si radost doma mě to nikdo nepochválí tak alespoň se podělím o radost s vámi Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
pavel23 Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 zdravím vás pánové , udělal jsem si radost doma mě to nikdo nepochválí tak alespoň se podělím o radost s vámi Jsou super, dej víc fotek.
Murphy97 Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 Prima vlakno, to jsem prehlednul. Oceny, ktere mi zustaly po tatovi. Dal jsem jim fungl novej strojek, remen a jeste udelaj paradu, myslim.Ale predevsim mam vzpominku... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
hodinkář Posted June 18, 2017 Author Report Posted June 18, 2017 Prima vlakno, to jsem prehlednul.Oceny, ktere mi zustaly po tatovi. Dal jsem jim fungl novej strojek, remen a jeste udelaj paradu, myslim.Ale predevsim mam vzpominku... já jsem toto vlákno také nemohl nikde najít a jelikož Casio nejsou jen digitálky tak jsem se rozhod že toto vlákno založím jsem rád že se ti líbí
Frostie Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 Prima vlakno, to jsem prehlednul.Oceny, ktere mi zustaly po tatovi. Dal jsem jim fungl novej strojek, remen a jeste udelaj paradu, myslim.Ale predevsim mam vzpominku...ty jsou luxusní
paia Posted June 20, 2017 Report Posted June 20, 2017 Na cestách s otloukánkama. Sent from my iPhone using Tapatalk
paia Posted June 21, 2017 Report Posted June 21, 2017 Ale vypadají, ty hrany barvu prostě neudrží, ale mám to jako s autem, když jsem měl Land Rovera, tak jsem se taky nebál ho někde odřít o větve, tak tady se nebojím dělat hodinkám nebezpečné činnosti, přeci jen jsou na to stavěny. Sent from my iPhone using Tapatalk
Karel.zimm Posted June 21, 2017 Report Posted June 21, 2017 Než jsem se registoval tady, tak jsem je šest let nesundal z ruky a vypadají na to.
Frostie Posted June 22, 2017 Report Posted June 22, 2017 HDD 600-2A Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
jkba Posted June 26, 2017 Report Posted June 26, 2017 (edited) Na kolo super, a lunární fáze je vtipná funkce, asi jediná, kterou pro pobavení potřebuji.. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited June 26, 2017 by jkba
husokachna Posted June 28, 2017 Report Posted June 28, 2017 (edited) Vkládám fotku myslím poprvé, tak snad to nepo...Mám troje Casia, z toho dvoje G-Shocky, dnes vyhrály tyhle: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited June 28, 2017 by husokachna
Recommended Posts