Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

takhle jsem dopad :) říkal jsem si: nekupuj si už další hodinky, když tak jen něco levnýho na léto... :) na kolo, do bazénu. A nějak mi to ujelo :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Ty 320 se nějak rozešly, či co. Taky se mi začaly předbíhat, po roce z původních +3 na +8 sec měsíčně.

Posted

mám je asi 4 měsíce, takže ujíždí jim to dost, pravda. Nejsem si ale jistý, jestli jsem je seřídil nebo byly z obchodu nějak jakž takž a nechal jsem je. Seřídím je a uvidím.

Posted

mám je asi 4 měsíce, takže ujíždí jim to dost, pravda. Nejsem si ale jistý, jestli jsem je seřídil nebo byly z obchodu nějak jakž takž a nechal jsem je. Seřídím je a uvidím.

Tak já to sleduji od jejich příchodu domů loni v červnu absolutně precizně v souladu s DCF 77,5 a jak píši, došlo k mírnému, nikoli však tragickému zrychlení měsíčních hodnot chodu.

Posted

Původně jsem sháněl "pracanty" prostě hodinky do nepohody a na všechno, ale po dnešním nasazení na ruku už vím že tomu tak nebude. Orig. tah nahrazen orig. gumou G Shock Protection, váha šla rapidně dolu a na ruce mi sedí lépe.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Po delší době ana-digi AW 80

Edited by Frostie
Posted

Původně jsem sháněl "pracanty" prostě hodinky do nepohody a na všechno, ale po dnešním nasazení na ruku už vím že tomu tak nebude. Orig. tah nahrazen orig. gumou G Shock Protection, váha šla rapidně dolu a na ruce mi sedí lépe.

vypadají mnohem líl jak s tím tahem,pokud jsou to ty ze zdejší inzerce

Posted

vypadají mnohem líl jak s tím tahem,pokud jsou to ty ze zdejší inzerce

Jj, jsou odsud, tah šel hned dolů, ani ne kvůli tomu že by si mi to s ním nelíbilo, ale guma je guma, kovový tah nemusím na žádných hodinkách

Posted

I ty, Brute? Nesynchronizuješ?

jj, je treba , na kolo a tak. Co myslis ze nesychnronizuju? mam tam neco blbe nastaveny? Vzal jsem to a nic s tim nenastavoval.

Posted

jj, je treba , na kolo a tak. Co myslis ze nesychnronizuju? mam tam neco blbe nastaveny? Vzal jsem to a nic s tim nenastavoval.

Nemáš v levém horním rohu Rcvd, jsou to přece r/c hodinky. Lze případně vyvolat i ručně. Nebo je máš od rána? Pak by se měly samy nastavit v noci mezi 02.00 a 05.00

Posted

Mam je asi dve hodiny :). Nastavi se teda automaticky? Proto jsem je bral at nemusim nic nastavovat :)

Posted (edited)

Mam je asi dve hodiny :). Nastavi se teda automaticky? Proto jsem je bral at nemusim nic nastavovat :)

Ok. Pokud to máš nastaveno v menu, tak ano. Stiskni horní levé tlačítko na dýl, displej začne blikat. Levým dolním se dostaň na pozici, kde bude auto - man - off (je to myslím druhá nebo třetí pozice) a uvidíš. Já jsem ty moje kupoval v Helveti, nastaveno to nebylo.

Edited by Frostie
Posted

Mám tam tohle takže asi Ok ne?

OK, v tom případě budeš synchronizovat v noci, chytíš-li signál.