Jump to content

Recommended Posts

Posted
Vteřinka sedí dobře....
Jj a minutovku musím ještě poštelovat líp
Posted

Dnes tyto Illuminatory. 23 let staré. Nový řemínek. Bohužel jeden zalomený šroubek po výměně baterie na dýnku.Zprava ze servisu: Neopravitelné. Ale jinak stále funkční. Ty už se mnou něco zakusily a prošly, prožily....659ca51c6143a34539f7e92d506d6e25.jpg

Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk

Posted

.. Since 9-11 we're still livin'
And lovin' life we've been given
Ain't nothing gonna take that away from us
We lookin' pretty and gritty 'cause in the city we trust
Dear New York I know a lot has changed
Two towers down but you're still in the game ..

c622422c2a5d5163ce2fb2753e1abc8a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Dnes tyto G-Shocky Alti-Baro s barometrem a výškoměrem. Více než 20 lety kousek, ktery stale skvěle slouží. Nestarrnouci nadčasový design. Obrovské masivní hodinky, které však na zápěstí překvapivě skoro necítíte díky materiálu z něhož jsou vyrobeny.

049ebb3ce8e54edf39dcb684cd69372a.jpg

dcb95c404a1c95f7845dc29df1cbdfa4.jpg

Posted
V 12. 9. 2021 v 18:46, Lacifer napsal:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Super! Málem jsem je taky bral...nemohl jsem si z těch variant vybrat :) nakonec se tu na 10 min mihly černý s bílýma indexama za super prize tak rozhodla cena no. Ale z krámu jsem se nemohl rozhodnout :)

Posted
před 15 minutami, Spongebob napsal:

Super! Málem jsem je taky bral...nemohl jsem si z těch variant vybrat :) nakonec se tu na 10 min mihly černý s bílýma indexama za super prize tak rozhodla cena no. Ale z krámu jsem se nemohl rozhodnout :)

Jo zaregistroval jsem že jdeme podobnou chrono cestou 😁, ty sis koupil samuraje Manty já samuraje Great white (naštěstí na těch mejch indexy celkem v pohodě), ty si šel do černejch s bílejma indexama já do těchto, taky jsem ale váhal jestli tyhle nebo transparent🧐, ještě že máme z čeho vybírat😉 každopádně jsem s nima spokojenej👍. Mimochodem už sis pořídil toho Seiko budíka?🍻

Posted

přesně tak, ještě že je z čeho vybírat :D  Nene budík jsem nekoupil.. nebyl pro mě, ale pro kamaráda co není na fóru a líbil by se mu...takže jen taková chvilková záležitost už jsem ho dál nesháněl.