Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tenhle typ podsvícení je pěkný. Magické oko... Ale vždycky mi tam vadí ty loga a nápisy. V noci se zalepenýma očima se pak v cifru chvíli těžko orientuju.

Posted (edited)

Na ruce stále PADI.

Mám prosbu, 2 dotazy ohledně datumovky:

1) vzpomene si někdo na model hodinek, které mají datumovku na tři čísla a vždy ob jedno číslo je tečka, aby čísla mohla být větší?
     - něco jako toto, ale ob číslo je tečka

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

2) ke zvětšení datumovka také někdo používá dvou datových věnců nad sebou (1 až 15 a 16 až 31)
     - vzpomene si někdo na nějaký model?

Protože toto vlákno čte asi nejvíc lidí, cpu to sem.

Edited by Vit
Posted

Strap nesadol, tak si našiel cestu na rybáka dura4e74feb2ca013efc7bcc743db88bee0a.jpg

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Posted

Třetí z třetice mých Casio hodinek. Více než dvacet let staré AW80. Spoustu let ležely v kumbále na poličce bez pásku. Dnes jsem koupil nový, podobný tomu původnímu. Jsou celkem dodrápané, nosil jsem je i na stavbu, jako pracovní. Už se z nich ošoupala ta původní stříbrná barva a pod tím je nažloutlý plast. 😄 Ale fungují stále perfektně! 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.