Přejít na obsah

Jakékoliv hodinky do 25


Doporučené příspěvky

Hezký den,

 

jaké hodinky byste si vybrali do 25. tisíc? Koupil jsem si totiž hodinky v této relaci, ale upřímně jako každého chronomagora, by mě zajímaly ještě další návrhy. Zároveň se chci asi tak trochu ujistit jestli jsem vybral dobře a zda mě nezaujmou nějaké další hodinky v této relaci ještě více. Proto je taky nechci omezovat jakýmikoliv parametry.

 

Díky za případné návrhy, ať se daří :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych bral Sinny.

Ale nejspíš skončím u štajnů.  Pětadvacet je mezi závisláky laťka proklatě nízko a tudíž výběr dost komplikovaný.  Přijde mi že víc než za sto..

Ovšem každý z bratrů ve zbrani to má jinak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

mozna by bylo dobry nastinit co sis koupil ..... aby to dalsi bylo treba trochu jiny ...... jinak sis vybral dobre ..... a do petadvaceti toho koupis dalsi metrak ..... klidne i dvoje, troje ...... jenom si vybrat ..... stejne jako u tech prvnich

Hezky den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem to nechtěl zveřejňovat, abych neobdržel zbytejně moc hejtů, jelikož to není ověřená/známá značka, ale Kickstarter projekt  :lol2: - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/98505-kickstarter-dwiss-m2/?hl=dwiss nakonec jsem si ještě připlatil za ETU v Top grade. Tak uvidím jak to dopadne, hodinky ještě doma nejsou. Vyrobeny a odeslány by měly být až koncem února.

 

Kdybych to tedy více specifikoval, hledal jsem v podobné hodnotě ještě jedny hodinky k těmto a měly by to být univerzály tzn. takové, které skvěle sednou na tah, kůži a nato. Volnočasovky, na pláž ale i klidně k obleku. A nejvíc se mně líbily klasické Sinny 104.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvl ty jsi jak rozprávka,  chceš vědět jestli jsi neudělal chybu,  na druhou stranu jsi pyšný na to co jsi jakože koupil.

Vítej do klubu magorů.  

Jak říká klasik, i špatná volba je cesta.

Pochlub se předsedo,  ať to můžem sepsnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

25? Za tolik jsem pred mesicem kupoval Steiny v chronu na kozeny remenu s motylkem a nahradni sponou :) coz je ovsem uplne, ale uplne neco jineho proti Tvemu extravagantnimu kousku... Za 25 se toho da uz vymyslet vcelku dost, kazdopadne odvazna volba, design a vubec tenhle napad radeji nebudu hodnotit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se docela líbí ta černo-žlutá kombinace, ale jestli jsi investoval dobrě - to ukáže asi až čas a hlavně tvé subjektivní pocity, až se s hodinkami zžiješ ;) Je to hlavně o tom, abys byl spokojený právě ty :) Já bych za to ty peníze nedal, hlavně protože to prostě není ten můj styl, ale nemohu proto tvrdit, že jsi udělal špatně ;)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že je to všude stejný. Kdo začíná s nožema, jde taky hned do velkejch extravagantních kusů. V hifi zas do beden s co největšíma basákama, do pistolí s velkou ráží, do aut s velkejma kolama, do blondýn s velkejma kozama, atak. To by možná stálo za nějakou psychosciální studii tohlencto.

 

Ale holky říkaly, že pánk je jinde   :punk:

 

Nic ve zlým :)

Upraveno uživatelem Toom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...