patprom Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Ja taky 104. Mam je a nedam na ne dopustit. Paradni, univerzalni a za rozumnou cenu.
PavelSch Odesláno 5. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Hele asi mi hrabe. Přemýšlím o budgetove variantě a dosetreni na kilo a nákup Moonu..nebo na kilo pade a Rolady vzhledem k tomu, ze nechci Seiko tak se mi nabízí napr. Steiny (veškeré pro a proti znám a nechci, aby se tu strhla debata o kopírování) a to modely 500 titanium (má je myslím tano?) a nebo Ocean One Vintage..samozřejmě těch možnosti a variant je víc, ale sám vím, ze hodinky za 40k budou mezistupen a stále budu mířit výš, tak jestli chvíli nepočkat a za rok to tam poslat do plnejch
PavelSch Odesláno 5. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Jinak, dnes na ruce tohle a jsem s tím taky Ok P.S. deka je přítelkyně a prý je lososova, ne růžová
tano Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Jojo ty 500 mam a v pohode za ty penize.Navic ted mas moznost tam mit i Etu top, jestli dobre tusim.Bylo by to pekne vyrovnane:vintage Primtool. 500Tvuj dream Moony Ja bych to mel jinak, ale co uz... Upraveno 5. února 2017 uživatelem tano
AndyAaron Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Skoda, ze se branis Seiku. Ty titanovky proc ne, ale za cca 500 usd bych spis nez ty vintage poridil modra suma, kdyz uz chces jit touto cestou.Dalsi vec je, ze kdyz budes strilet rovnou do plnejch, tak si neuzijes tolik tu cestu nahoru Upraveno 5. února 2017 uživatelem AndyAaron
PavelSch Odesláno 5. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Jediné Seiko, které bych zkousl jsou grand nejlépe diveryJe ale pravda, ze jsem nikdy nezkoušel kousky jako sarb nebo sarx. Klasické 5ky, skx nebo sumo mi bohužel nic neříkají.
tano Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 PavelSch: no, konecne !! a neni tohle GS top? Nez nejaky M.....radeji nic a ma je kazdej kuliferda tady.
PavelSch Odesláno 5. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Cesta ke GS je stejně dlouhá jako napr.k těm Moonum. Teď to potřebuji zalepit nějakou everyday budgetovkou, vzhledem k tomu, ze mám Bambino, tak to vůbec nemusí být super jednoduchý a elegantní kousek.
tano Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Tak vem ty 500, ne? Na litacku, do vody i do mesta v poho.Jinak ja nejmenoval...
azeppelin Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Jediné Seiko, které bych zkousl jsou grand nejlépe diveryJe ale pravda, ze jsem nikdy nezkoušel kousky jako sarb nebo sarx. Klasické 5ky, skx nebo sumo mi bohužel nic neříkají. Vzal bych MM300. S moonama se ti to pak bude pěkně doplňovat. Upraveno 5. února 2017 uživatelem azeppelin
PavelSch Odesláno 5. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Vzal bych MM300. S moonama se ti to pak bude pěkně doplňovat.Sehnat jete není úplně easy a ani nevím kolik se pohybují tady na fóru. Něco mi říká ze pod 30 to nepůjde? projizdim teď nabídku na seiyjapan a nové jsou úplně mimo.
azeppelin Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) V zadání máš 40. http://www.chrono24.cz/seiko/sbdx001---marinemaster---neu--ungetragen---perfekt--id5252961.htm Upraveno 5. února 2017 uživatelem azeppelin
PavelSch Odesláno 5. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Upřímně a nechci se nikoho dotknout, nezakládal jsem tohle téma abych skončil u Seiko za 40k co říkáte na tyhle dva kousky? U této značky jsem opatrný protože nadšeni mě vždycky opustilo během dvou týdnu...
Juraj11 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Chtel jsi chrona-co ty Damasko DC66 co nabizi Cegy
PavelSch Odesláno 5. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Chtel jsi chrona-co ty Damasko DC66 co nabizi CegyChrono mám v sekci "možná" ale v "must have" mám tah a to je u damasko cena hodinek
Juraj11 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Chrono mám v sekci "možná" ale v "must have" mám tah a to je u damasko cena hodinek Tak kup watchadoo,nebo mesh.Urcite by se dal dokoupit tah co by jim slusel Taky sem mel treba Fortisky a zminene watchadoo jim seklo stejne jak origo tah
kuncák7 Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Vzal bych steinhart ocean one a se seikama bych asi osud znovu nepokousel.
aaaa Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Zdravím, když vidím ta Seika, co takhle Oris Big Crown ProPilot, ref. 01 751 7697 4063-07 8 20 19? I když cenově jsou trochu dražší.
PavelSch Odesláno 5. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Zdravím, když vidím ta Seika, co takhle Oris Big Crown ProPilot, ref. 01 751 7697 4063-07 8 20 19? I když cenově jsou trochu dražší.Tyhle orisky znám, ale padlo to par stran zpátky - kamos v Orisu jede a jelikož je to jediný člověk se kterým chodím ven na pivo , tak bych se tomu chtěl vyhnout. Je to hloupý důvod, ale je to tak
karel hb Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Upřímně a nechci se nikoho dotknout, nezakládal jsem tohle téma abych skončil u Seiko za 40k co říkáte na tyhle dva kousky? U této značky jsem opatrný protože nadšeni mě vždycky opustilo během dvou týdnu...Za mne v pohodě. Já vím, že tohle forum je hlavně o tom, že se člověk musí pořád někam "posouvat", až skončí u Rolexů a co potom, to fakt nevím. Já si, naštěstí, zatím uchránil zdravý rozum, takže opravdu nevím, co chtít víc, myslím, funkčně, od mechanických hodinek než automat s možností ručního nátahu a dostačující rezervou nátahu 50h, safír, WR100, pořádný tah s fortelnou sponou a plnými dílky u pouzdra, datumem, parádní lumi a v téhle cenové relaci velmi dobrým zpracováním a ač tu na to panují rozporuplné názory, tak i slušným strojkem. Bavíme se teď o jednoduchých automatech bez komplikací a různých vychytávek. A to tebou postovaná Seika splňují v plné míře. Pouze podotýkám, že se jedná o můj čistě subjektivní názor a designová stránka hodinek a jejich okoukatelnost je věcí každého dle jeho vkusu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se