Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu


Doporučené příspěvky

Taky jsem měl kamaráda, kdysi dávno na vysoké.

Chytrý, pohledný, zdravý..

akorát dostal kopačky minimálně od dvou přítelkyň, které se pak u vína svěřily, že v posteli věnuje 90% času a energie předehře :-)

 

No jo no, ženský .... :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je sice možné, ale my když nasadíme, tak pak už nepřeskakujeme, v půlce aktu změníme polohu otočením na záda a dotáhneme to až do konce. Pak po sobě uklidíme a po nové předehře zase pokračujeme ;)

ale s kazdym prehranim u vas klesa kvalita zazitku.. na to nezabudajte, moji analogovi priatelia :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Přesně jak píše bratr instant, no a upřímně jsem se toho na obchodě při prvním setkání také lekl :-) Dnes se mi tam ty třísky líbí a velmi rád sleduji vibrace membrán, ale bohužel kvůli mému horkokrevnému kmeni jsou mřížky sundávány zcela výjimečně....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak komu. Když si člověk odmyslí tu reklamštinu, zbytečný balast a tanečky kolem, tak zbyde něco, co je výjimečné jen cenou...

 

Abys jako uživatel dostal ono vyzdvihované "žádné slyšitelné zkreslení", tak nemusíš utratit půl mega za mový nebo 200 za použitý Sroll.

 

Navíc když výrobce drobným písmem deklaruje zkreslení 0,01% (což opravdu není žádná hitparáda) a ani se neobtěžuje uvést, zda jde o THD nebo THD+N nebo nedejbože intermodulační zkreslení a hlavně při kolika Wattech je to naměřené... tak ztrácím zájem a jdu o dům dál

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O víkendu jsem se zaskočil podívat na Audio Video Show. Žádný velký zážitek to teda bohužel nebyl, všude strašně moc lidí a místnosti měly často úplně tristní akustiku.

 

Jedna věc mě však přece jen zaujala, a sice reprosoustavy Audiovector R 3 ARRETÉ. To co tyto relativně malé bedny předvedly v prostoru od oka 50-60 m2, to byl masakr. Obrovská prostorovost, neúnavná dynamika a spousta detailů, prostě pravý hi-end. Už sleduju zahraničí, jestli se někde něco neobjeví, případně jejich předchůdce :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já SROLL neslyšel.

A i kdyby snad jo, tak bych to, jestli je to až taková paráda, stejně nepoznal.

 

Ale cosi jsem od majitelů lepších uší osobně slyšel a taky cosi zajímavého četl.

 

Určitě to nebude zase tak špatné nebo snad ANO?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slyšel jsem úplně první generaci tohohle Srolla a hrál výborně. Přímo fantasticky. O nějakém slyšitelném zkreslení nemohla být řeč a pokud si vzpomínám, tak reálná měření nebyla vůbec publikována a autor mluvil jako prodejce RR ve smyslu, že výkon je dostatečně velký a zkreslení dostatečně malé. To sice není vůbec můj styl, já jsem při koupi chtěl vědět všechno, ale čísla, která se objevila v tajné komunitě zasvěcených byla tenkrát výborná. Cena zcela odpovídala kvalitě a cenám přímé konkurence, IMHO. V té době byl i ten převodník naprostá špička na trhu a jeho integrace něco nevídaného v našich končinách, kde vznikaly téměř výhradně holé koncáky, maximálně integráče s volume a input knoflíkem. To vše v unikátním a dotaženém balení, kde nic nehajcovalo, žádný brum, s civilizovaným ovládáním, žádné ožužlané šroubky, žádná ohýbaná pixla z Modushopu. Ve své době skutečné zjevení. Luděk Sroll věděl přesně co chce, proč to chce a uměl to zrealizovat. V Česku to myslím nikdo nedotahnul na takhle profesionální úroveň ve všech směrech. Sám velký Kazzatel v té době sundal klobouk a měl jen slova uznání. Prostě plivnout po patnácti, nebo dvaceti letech, kdy je vývoj, technologie, trh, ekonomie, nabídka a poznání zase někde jinde umí každej. Já si myslím, že i v tom dnešním světě digitálních konců a sound procesorů se Sroll absolutně neztratí. A takové věci, ke kterým člověk může i po mnoha, mnoha letech připojit nový high tech zdroj dat a nové bedny, když staré prokopne nevychovaný synovec, a pořád budou dobře fungovat a dobře vypadat, prostě něco stojej. Navíc, když nevznikly v indonéském sweatshopu s dětmi u pásu a platem dolar denně ale v Česku. Člověk by čekal, že zrovna tohle bude na fóru plném absurdně drahých luxusních nožů, hodinek, bot, zakázkových džínů, S klád, Baworáků a Laurinů a Klementů celkem srozumitelná věc. Samozřejmě podle vkusu každého soudruha, ale za mě je Sroll té první generace parádní a adekvátně drahá věc. I když třeba mimo můj hifi rozpočet. Současnou produkci neznám, ale nemyslím, že by začal najednou dělat sračky. Howg.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...