Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

965 éček a kompletní balení? Recenze i diskuse přečteny a kdyby to jooo bylo špatný, tak za tuhle cenu to prodam snad rychle.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jsem si jistej že ten NAD už bude dostačující, se mi strašně líbí jejich věci a značka je mi sympatická, už se těším až podáš report :-) Cédéčko nebo gramec budeš pořizovat?

Odesláno

Jsem si jistej že ten NAD už bude dostačující, se mi strašně líbí jejich věci a značka je mi sympatická, už se těším až podáš report :-) Cédéčko nebo gramec budeš pořizovat?

Už jsem tu někde psal, že moje ?sbírka? CD nestojí za pořizování přehrávače, gramofon bych rád, ale s malým capartem to nehrozí. Pojedu FLAC z NASky a TIDAL, zatím kluci doporučovali WXAD-10 od Yamahy a asi nic lepšího do 10ky jsem nenašel.

Odesláno

Už jsem tu někde psal, že moje ?sbírka? CD nestojí za pořizování přehrávače, gramofon bych rád, ale s malým capartem to nehrozí. Pojedu FLAC z NASky a TIDAL, zatím kluci doporučovali WXAD-10 od Yamahy a asi nic lepšího do 10ky jsem nenašel.

Mám to s prckama stejně, gramec by to asi nedal, i když s krytem možná i jo, uvidíme :-) Hlavně bacha na ty tvoje bedny, asi bych to psychicky nedal a nějak je ukotvil, děcka jsou vynalézavý.....

Odesláno

třeba tohle by mohl být ekvivalent za tu yamahu ...... možná je to i stejně široký :D https://www.avcenter.cz/Multifunkcni-digitalni-prehravac-NAD-M-50-2-d5625.htm

nebo tohle https://www.avcenter.cz/Sitovy-prehravac-NAD-MT-2-Media-Tuner-d5633.htm

je toho metrák co není hnusný z plastu  :lol2:

Odesláno

a nebo si můžeš koupit toho denona co mám já ..... už umí airplay 2 ...... takže ráno řekneš siri ...... "du kadit, pusť mi na záchodě majkla džeksna thriller" ...... siri ti řekne "ano pane" .....no a deš kadit

Odesláno (upraveno)

Přesně, ať si každý říká co chce :-) Mě se od nich strašně líbí gramec MTI100, ale strašně moc...

už di do prdele .... ty mě ještě zlomíš na gramofon a budu kupovat vinyly :D ...... tohle je krásný ..... vypadá to, že i ta tyčka (myslím, že se to jmenuje přenoska) se na ten kotouč nandavá sama ..... mě se dycky klepaly ruce abych ten nosič nepoškrábal ......kolik stojí takováhle věc ..... nebo to radši nechci vědět  :lol:

* tak už to vím .... stojí to jako dacie .... tak to nic

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

už di do prdele .... ty mě ještě zlomíš na gramofon a budu kupovat vinyly :D ...... tohle je krásný ..... vypadá to, že i ta tyčka (myslím, že se to jmenuje přenoska) se na ten kotouč nandavá sama ..... mě se dycky klepaly ruce abych ten nosič nepoškrábal ......kolik stojí takováhle věc ..... nebo to radši nechci vědět :lol:

:-) Neboj se nic, brzy to tady rozjezdu, český trh si žádá prodej gramofónů... :-) A nebudeme žádný Béčka, albumy budeme kupovat hezky hogo fogo pouze v singlech....

http://www.musicrecords.cz/catalogue/category/vinyl-lp/?orderby=pricedesc

Odesláno

už di do prdele .... ty mě ještě zlomíš na gramofon a budu kupovat vinyly :D ...... tohle je krásný ..... vypadá to, že i ta tyčka (myslím, že se to jmenuje přenoska) se na ten kotouč nandavá sama ..... mě se dycky klepaly ruce abych ten nosič nepoškrábal ......kolik stojí takováhle věc ..... nebo to radši nechci vědět :lol:

Vola sa to ramienko. Prenoska je ta suciastka na konci ramienka ktora ma hrot a skace po platni.

A o Dacii sa hovori ze je lacna, tak kde je problem?

Odesláno (upraveno)

desky nepotřebuju ..... mám tu asi padesát desek (Caruso a tak) po pradědovi včetně gramofonu na kliku ..... ale to tam asi hrát nebude co ?  :D

ty ceny za ty výlisky jsou skutečný nebo to je nějaká chyba webu ? ...... TVL to je v prdeli 

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Vola sa to ramienko. Prenoska je ta suciastka na konci ramienka ktora ma hrot a skace po platni.

A o Dacii sa hovori ze je lacna, tak kde je problem?

no vidíš .... tady se furt člověk učí .... tyčka je ramínko ..... to až řeknu mámě tak se posere

Odesláno

Hele esi si tady někdo fakt koupí kolotoč, tak zařídím zmrtvýchvstání Kukura-sana a ten vám pěkně od podlahy vysvětlí jaká je číčovina

To mi za to stoji.

Blbne mi stary gramec tak som teraz nedavno kupil nahradu. A je to von, nech sa paci :lol2:.

Berem si pukance a tesim sa na Kukuru-Sana.

Odesláno

To mi za to stoji.

Blbne mi stary gramec tak som teraz nedavno kupil nahradu. A je to von, nech sa paci :lol2:.

Berem si pukance a tesim sa na Kukuru-Sana.

To se nepočítá, ty víš co děláš...

Odesláno

třeba tohle by mohl být ekvivalent za tu yamahu ...... možná je to i stejně široký :D https://www.avcenter.cz/Multifunkcni-digitalni-prehravac-NAD-M-50-2-d5625.htm

nebo tohle https://www.avcenter.cz/Sitovy-prehravac-NAD-MT-2-Media-Tuner-d5633.htm

je toho metrák co není hnusný z plastu  :lol2:

Jedno je drahý a druhý neumí Tidal, ale máš pravdu, že bych v mezičase ještě mohl věnovat chvilku výběru.

Odesláno

Prispejem Afrimu na gramec, prida sa niekto? Ja chcem Kukuru-sana!!!

Afri přispěje mně, protože teď mě seňor YPO bude ještě lámat do lepšího streameru  :death:

Odesláno (upraveno)

Afri přispěje mně, protože teď mě seňor YPO bude ještě lámat do lepšího streameru :death:

Nemas co spekulovat, ten NAD M50.2 je tak akurat.

PS: :lol2:

PS2: do streameru by som nedal ani korunu navyse nez je nutne

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

Afri přispěje mně, protože teď mě seňor YPO bude ještě lámat do lepšího streameru  :death:

ježiš :D ... kup co chceš .... problém který vidím jsem popsal před padesáti stránkama a to, že nemáš garanci toho, že ty služby budou za rok fungovat, takže ta plastová věc je vlastně asi OK ..... na druhou stranu koupit si bedny za kilo, zesilovač nevím za kolik a k tomu plastovej vergl je jako smrkat s děravým kapesníkem u zrcadla ..... když koupíš něco železnýho co bude umět airplay a bluetooth, tak ve finále kdyby náhodou nějaká tebou preferovaná služba skončila, tak to můžeš barbarsky honit přes telefon nebo pc a bude to i dobře vypadat .... nemusí to stát majlant ....řekl bych že do deseti patnácti se vejdeš úplně v pohodě

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...