Přejít na obsah

Biatec Watches


Doporučené příspěvky

Jak nikto neumi?... komplet sterilny pajc subov mas napr od Parnisu vcetne strojku.

 

Tvuj argument beru a je mi to jedno. Ja bych je taky opajcnul komplet. Jenom když se na ty hodinky podivam, Suby nevidim. Škoda že je nikdo ani Davosa neumí, hned bych do nich šel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 567
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mne by sa pacila gmt luneta s nazvami miest ako sa to robievalo na vintaznych potapkach... z novodobych to chvilu robil tusim Ball. Ako pise zmizik moct sa rychlo podivat kolko kde maju hodin aniz by si smrdlal s korunkou je hodne prakticka vec.A to aj v pripade ze nie si ziaden cestovatel a len sedis na zadku v Prahe a planujes konferencne hovory.

A neni to už spíš worldtimer luneta? Worldtimery mám ještě radši než GMT, jsou funkčnější, ukazujou v jednom okamžiku všechny časová pásma, ale mají jednu nevýhodu: hromadu drobných pismenek. Nejsou tak čitelné jako 24h GMT. A když to nakombinuješ na jednu lunetu ještě s diver stupnicí, je to docela zmatek, co si pamatuju z vintážnich diverek typu Sicura nebo Enicar.

 

Vzhledem k tomu, že bandicoot neměl vyhrady ke zpracování pouzdra Leviathanů a měl z něj bregueto-ulyssenardinovskej pocit :), předpokládám, že to SUB pouzdro bude taky na jiném levelu než kopírka z Číny. Jsem zvědavej, jak na tom bude ve srovnání s Ginaultem, Steinhartem atd. Na design SUB pouzdra se předpokládám už ochrana nevztahuje a jak jsem psal, pro většinu nechronomagorů je pouzdro (pokud nemá nějaký extra výrazný tvar, jako Ventura, Ploprof apod) nepodstatné a vnimaji hlavně cifr a ručky, připadně vložku lunety. Chápu ale, že to znalcům a nadšencům vadí.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to zas šineme do offtopic, ale nedá mi to. Jaký je benefit kombinace GMT a worldtimeru? Obě komplikace slouží vlastně k téže věci, dokonce v připadě aktivniho worldtimeru můžou využívat stejnej základ strojku, liši se jen tím, že gmt ukazuje jen jedno alternativní časové pásmo (s lunetou dvě), je ale přehlednější, zatímco worldtimer ukazuje najednou všechna pásma, ale je spíš pro lidi s dobrejma očima.

 

Pro mne je ideální kombinace GMT (nebo WT) + WR200+ s divers lunetou. Hodinky na dovolenou, co se nemusí sundavat ani do vody. A ideálně ještě s rezervou chodu, ale o téhle trojkombinaci teda v reálu nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Worldimer ti povie mesto a cislo ukaze rozdiel to vsetko bez smrdlania s korunkou... pre kancelarskeho cestovatela ideal.

 

Inak tvoje kombo robila tusim eterna ale bolo tam divne riesene tesnenie ... cele sklo sa otacalo s lunetou, casom to prestalo ist hladko ....a vyslovene kombinovanu lunetu wt + diver robil este nedavno ball. Inak jj uz sme ot. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tusim cca okolo Vianoc.

 

Parametre su v podstate klasika, okrem povrchovej upravy odolnej voci skrabancom.

 

CASE:

 

? Reinforced 316L-NT ? Stainless Steel (Patent Pending) case incorporating brushed and polished finish highly resistable against scratches

? Flat Sapphire crystal with double AR transparent coating

? Solid steel caseback with 3D helmet/octopus motif and six screws

? Screwed-down crown with K.Grün & Söhne logo

? Unique serial number on the caseback

? Groundbreaking DNA technology which ensures against forgery and protects your watch

? Width: 40.00 mm without crown

? Height: 13.00 mm

? Lug width: 20 mm

  

DIAL:

 

? Grey Sunray lacquered dial

? Blue Hour, Minute, Central Seconds and GMT hand with orange pointer

? 3D blue hour indexes  with deep layer Superluminova BGW9

? Hands filled with Superluminova BGW9

 

BRACELET:

 

? Reinforced 316L-NT ? Stainless Steel (Patent Pending) bracelet incorporating brushed and polished finish highly resistable against scratches

? Width: 20.00/16.00 mm

? Thickness: 3.30mm

? Length: 180.00 mm

Reinforced 316L-NT ? Stainless Steel (Patent Pending) safety clasp with diver?s extention and logo incorporating brushed finish highly resistable against scratches

 

WATER RESISTANCE:

 

? 300 meters, 30ATM

 

MOVEMENT:

 

? Swiss made ETA2893-2 TOP execution with date indication at 6 o'clock

? Self winding automatic movement

? Vibrations per hour: 28.800

? Frequency: 4Hz

? Power reserve> ~42 hours

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

bol som vcera u Peta v ZV a pozrel som si a vskusal Leviathany. musel som ich vidiet nazovo, lebo z obrazku boli sice fajn, ale na mat ich na ruke je o niecom inom. za mna super. je to nieco ine, nie kazdemu sa to moze pacit, ale o tom to je. toho napojenia sa netreba bat a ani naramku, foto skresluje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Som nadsenec a fanusik Biatecu, ich hodinky sa mi vacsinou pacia ale bol som trochu sklamany z novej limitky Stefanik, ktoru som videl na sew. Obal, v ktorom su hodinky dodavane na mna posobil lacno, co by som ozelel, ale ten relief/rytina M.R.Stefanika mi prisla nepodarena. Za mna velka skoda, pretoze spojenie M.R.S. a pilotiek, a to vsetko so slovenskym dedicstvom je sen, ale toto proste nedam :(

Nadalej Vam vsak drzim palce a budem cakat na dalsie Vase pociny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Shewczo, při tvém foto-talentu je pro mě velká škoda, že si nenafotil ten model 03 - ten se totiž moooc líbí mně! Prosím tě, jaký máš obvod zápěstí? Já mám 19 cm a bojím se, že diversky o průměru 40 mm na mě budou asi málo... Naživo jsem je neviděl. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsem nefotil (pokud jsou to ty vintage) protože měli úplně jinou barvu ciferníku než na fotkách v chronoshopu a popravdě byly pěkně hnusný. Prý to byl předprodukční kus a výsledná barva bude něco mezi tou co byla na veletrhu a tou co je na fotkách v chronoshopu. Z čehož, mít již zaplaceno, bych byl hodně rozpačitý, protože kupující předpokládal, že kupuje to co je na fotkách. Za mě byly nejhezčí ty černý, proto jsem jim věnoval nejvíc svého času. Pořád o nich uvažuji, ale trápí mě to napojení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...