leonid Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Diplomaty v tomhle stavu za cca 2-3k (odhaduji) si snad sklíčko za 60,- (s prací) zaslouží,ne ? Dobrý odhad Ve skutečnosti 2550,- Kč. Vypadají ale mnohem lépe než na fotce. Link to post Share on other sites
KGrob Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Jen jim dej pořádnou fazónu.... Ať si kdo chce co chce říká,jsou to moc povedené hodiny Link to post Share on other sites
leonid Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Jen jim dej pořádnou fazónu.... Ať si kdo chce co chce říká,jsou to moc povedené hodiny Díky, Primky přednostně nesbírám, ale tento typ jsem si zamiloval a musel jsem ho mít. Už jsem je měl i na jednání a k obleku naprosto sedly. Až se doupraví....no prostě paráda Link to post Share on other sites
vor Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Já pochopil, že to je cena za sklíčko + za práci. To ti přijde moc? Chodím ke dvěma hodinářům, jeden (kamarád mojí partnerky) chce za sklíčko s výměnou cca 50Kč, a druhý 90Kč. I tu druhou cenu považuji za velmi přátelskou. Já platím za sklíčko i s výměnou 30 a u druhého 50. Link to post Share on other sites
leonid Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Já platím za sklíčko i s výměnou 30 a u druhého 50. A kde? Kde? Brno nebo blízké okolí? Link to post Share on other sites
kuba Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Diplomaty v tomhle stavu za cca 2-3k (odhaduji) si snad sklíčko za 60,- (s prací) zaslouží,ne ? Já bych to ještě zvážil ! Link to post Share on other sites
Jakubisko Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Uz se to tu resilo nekolikrat. Existuji 2 pristupy k renovaci - bud kompletni aby hodinky vypadaly jako "NOS" a nebo nechat vse puvodni ( pouze opucovat pouzdro, nove sklicko, vycistit strojek ) a zachovat "vintage look". Osobne zastavam druhy pristup - takze sup k hodinari pro nove sklicko a vycisteni vnitrku, od kubsona koupit nejaky di-modell remen a luxusni vintage czech made watch jsou na svete Link to post Share on other sites
rur Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Taky jsem kdysi porenovoval diplomaty (znovu pochromované pouzdro). Obrázek s novým forem zmizel tak vystvuji znovu. Jinak musím říct, že jsem je dříve poměrně často nosil k obleku než je vystřídali rakety po dědovi Link to post Share on other sites
tolja Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Já platím za sklíčko i s výměnou 30 a u druhého 50. Vore, není ten hodinář za 30 rodinný přítel? Link to post Share on other sites
B.F.G. Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Taky jsem kdysi porenovoval diplomaty (znovu pochromované pouzdro). Obrázek s novým forem zmizel tak vystvuji znovu. Jinak musím říct, že jsem je dříve poměrně často nosil k obleku než je vystřídali rakety po dědovi Šup sem firmu, která je chromovala!!! Vore, tak který je to hodinář, Vyškov, potažmo Brno jsou v podstatě "ty naše lokality". Link to post Share on other sites
Jakubisko Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 než je vystřídali rakety je videt, ze je mas opravdu rad Link to post Share on other sites
vor Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 (edited) Za 30 ve Vyškově, ale už se trochu známe, za 50 myslím ve Velkém Meziříčí. Až tak úplně často ty sklíčka nenechávám měnit, ale 80 jsem ještě neplatil. Edited January 17, 2008 by vor Link to post Share on other sites
leonid Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Taky jsem kdysi porenovoval diplomaty (znovu pochromované pouzdro). Obrázek s novým forem zmizel tak vystvuji znovu. Jinak musím říct, že jsem je dříve poměrně často nosil k obleku než je vystřídali rakety po dědovi hmm pěkný, pěkný, přesně něčeho podobného bych chtěl docílit Link to post Share on other sites
leonid Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 sklíčko jsem vyměnil za 50 u Strnada v Brně na Veveří a ještě jsem dobře pokecal Taky jsem se dohodl na výměně vteřinovky, protože prý není původní..ještě to musím ověřit. Udělám foto a přidám. Tak a teď poslední maličkost. Jaký řemínek? Zápěstí mám 20 cm, takže potřebuji prodlouženou délku. Prosím PORAĎTE. DÍKY Link to post Share on other sites
Recommended Posts